tellwe.com'da bakılan fallar!

Selamlar
Yesilcingene yine baktırmak istedim kabul etmedi fal almıyormuş, onun sebebine gitti 120 kredi. Medyumcetin yaklaşımını hiç beğenmedim nasıl bu kadar güzel yorumlar almış anlayamadım.

Selamlar
Yesilcingene yine baktırmak istedim kabul etmedi fal almıyormuş, onun sebebine gitti 120 kredi. Medyumcetin yaklaşımını hiç beğenmedim nasıl bu kadar güzel yorumlar almış anlayamadım.
medyumçetin saçma sapan birisi falının berbatlığından bahsetmiyorum bile
yeşilçingenenin senin için hayırsız sana değer bile vermiyo dediği adamlada aylardır nişanlıyım
o sitede düzgün falcı yok

Öyleymiş haklısınız yani. Yesilcingene önceleri güzel yorumlardı şimdi beğenmiyorum. Size de bir olumsuzluk vermiş hemen. Evet yok ya birisi maalesef

Arkadaslar merhaba, eskiden telwe de olan geysunun bakim mail adresini bilen var mi. Ben mail yolu ile bakim yaptiriyodum ancak mailim sanirim calindi, giris yapamiyorum. Olan varsa ozelden ya da buradan Allah rizasi icin gonderebilir mi cok tesekkur ederim simdiden

Yeşilçingenenin olmaz geri dönmez başkasıyla, aklına da çok gelmiyorsun seni geçmişte bırakmış dediği adamla evlendim 2 yaşında bebeğim var
ama anda iyi hakkını yiyemem ayrı iken görüştüğü kızları resmen söylüyordu ve kariyer eğitim tarzı şeyleri hep biliyordu. başarısız dediği sınavları hep kaybettim, olacak ama geç olacak dediği şeyler geç oldu.
sanırım ilişkiler konusunda kişilerin o anki kararları olabilecek geleceği o yönde gösteriyor. barıştıktan sonra çingeneye hiç fal atmadım belki bambaşka şeyler derdi.

ben göndereyim size, bende eskilerdenim çünkü geysuya mail ile de atmıştım bir kaç kez

Kızlar selam,tellwe artık iyice para tuzağına dönmüş durumda ya..Niye derseniz çevrimiçi görünen falcıya fal atıyorsun,bakmıyor,iadede etmiyor,sonra çekip gidiyor ve fal öyle kalıyor..Ta ki kendi düşene dek.Bu artık o kadar çok olduki buraya yazma ihtiyacı duydum.Yada bazısınıda falda yada çevrimiçi görüp atıyorum,ben atınca çıkacağı tutuyor hepsinin,red de etmiyorlar,çıkıp gidip falı bırakıyor öylece.Çok laçkalaşmış bir yer olmuş,falcılarda saygısız,umursamaz,insan saygısı diye birşey yok.Bunlardan birkaçını yazıyorum bilginiz olsun,Falcibaris,nurhayat10,Zepzeyder.Sisliayna diye biri var,o da çevrimiçi duruyor,atıyosun rahatsızlığım var bu ara bakmıyorum diyip iade ediyor.Tamam olabilirde uzakta falan ol o zaman,ne diye giriyorsunki zırt pırt..Aklıma gelenler bunlar..

Ay bunları görünce mutlu oluyorum.
Bana da öyle bir olumsus yorum yaptı ki yani o dönem berbat hissetmiştim.

Bende aynısını düşünüyorum. Arzubaci attım rahatsızım çevrimiçi olunca at dedi benden sonra yorumladıkları oldu. Simya Tekin’e attım şartlı gönderdi kabul ettim zaman aşımına uğradı. Yesilcingene bakmıyor zaten rahatsızım diye. Bayadır girmiyordum girince bende şok oldum.

Hepsi fos zaten telwe .
Bence telwe de baktırmayın .

Medyumçetin çok olumsuz.
Yıllar önce baktırmıştım ona o dönemki erkek arkadaşım için adamı bunaltmışsın artık sana dönmez dönse bile evliliğe gitmez bu adam senle falan demişti.
Evet biz ayrıl barış sürdürdük ilişkimizi ama asıl problem farklı bir şeydi.
Ben bitirmiştim ilişkiyi o zamanlar .
Sonra dönmüştü ama istemedim.
Yani o değil ben bıraktım .
Falı da komple sallamasyon çıktı

Ay bana hiçbiri çıkmadı şimdiye kadar.
Varsa çıkan yazar mısın.
Ne bilim inanmıyorum artık ya .
Serüven fena değil anda oda bazen saçmalıyor bazen biliyor
Seruven aynen yuzde 50 ve bazen de çok alakasız onu bıraktım.Hisli27 beğendim ben baya.Fiyatı düşük değil tellwe için biraz yüksek o yüzden önermeye çekinirim,enerjisi uymaz belki herkese.Benim aşkta sordugum kişilerin özelliklerini çok doğru bildi ve işimde kritik bir süreç vardı,o da dediği gibi oldu

Rezzan abla da biliyor bana

Hisliye bende baktırdım .
Evet karekter analizi konusunda iyi en azından özenli uzun uzun yazmış.
Ama gelecekte öngördüğü gelişme olmadı .
Gerçi ben süreci etkileyecek bir adım attım belki o yüzden bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…