tellwe.com'da bakılan fallar!

Hisli inatla bana fotoğraflarınızı at diyince çekinip baktırmamıştım ben :KK70:
Foto attım ben .
Fotoya göre de yorum yapıyorlar.
Benimkine temiz yüzlü iyi biri sakin sessiz demişti bir falcı.
Sen daha atak cesur daha hırslı birisin vs.
Görünüş olarak evet ben biraz iddialı duruyorum yanında ams tam tersi kişilik olarak ben daha bağlı sadık sevgi dolu ve ciddiydim.
Belirsiz olan kafası karışık manupulatif egoist olan oydu.
Hisli öyle bir şey demedi ama çapkın flörtöz vs demişti

Alla alla ilginc,yüz falı için evet istiyor ama kahvede filan istediyse garip
özel tüm falları için istiyomuş felan filan
Foto attım ben .
Fotoya göre de yorum yapıyorlar.
Benimkine temiz yüzlü iyi biri sakin sessiz demişti bir falcı.
Sen daha atak cesur daha hırslı birisin vs.
Görünüş olarak evet ben biraz iddialı duruyorum yanında ams tam tersi kişilik olarak ben daha bağlı sadık sevgi dolu ve ciddiydim.
Belirsiz olan kafası karışık manupulatif egoist olan oydu.
Hisli öyle bir şey demedi ama çapkın flörtöz vs demişti
ya büyük ihtimal o an giydiğin kıyafete bakışına göre bişey söylüyodur diye düşünüyorum dhsjadhsaj

özel tüm falları için istiyomuş felan filan

ya büyük ihtimal o an giydiğin kıyafete bakışına göre bişey söylüyodur diye düşünüyorum dhsjadhsaj
Bencede .
Ama ben görüntü olarak ben böyle uyanık bir tip gibi görünüyorum zaten safoşun tekiyim aslında 🤣🤣
Önyargı işte

Hisli27 nin söylediği bir konu patlamak üzere, Yasmn47 adlı falcının dediği şekilde ilerliyor. 100 kredimin gitmesine yanıyorum
Yasmn 47 iki gündür millet kuyruk olmuş atıyorum onuncu sıra zaman aşımı suan da fal seçenekleri yok bahsettiğim uygun fiyatlı oydu ama kendisinde sıra çok ve asla sıra gelmeden süre doluyor şuan da da yok zaten :/

Yasmn 47 iki gündür millet kuyruk olmuş atıyorum onuncu sıra zaman aşımı suan da fal seçenekleri yok bahsettiğim uygun fiyatlı oydu ama kendisinde sıra çok ve asla sıra gelmeden süre doluyor şuan da da yok zaten :/
Evet bu ara pek alamıyor sanırım, fal seçenekleri çeşitliydi şu an onları kaldırmış evet. 5 gün önce baktırdım ben belki bayram sebebi ile öyledir.

Bu arada eskiden bayram için indirim filan yapardı fal siteleri,artık o da yok..İyice aç gözlü olmuşlar..bende online falı bırakmıştım,isabet oldu..

X