tellwe.com'da bakılan fallar!

Hisli27’yi ben de beğendim. Uzun uzun anlatıyor, güzel analizleri de var, arada birkaç konuda yanıldığı olmuş. Gerçi bazı konularda ben de yanılıyor olabilirim
Vadesi birkaç ay sonrası, çıkarsa yazarım

Merhaba 4-5 yıl önce yoğun fal baktırırdım sonra bıraktım hesabımdan birinde kredi kalmış üzerine de biraz ekleyeceğim acaba tellwede özellikle genel ve kariyer anlamında güzel bakan bildiğiniz var mı? yeni kimseyi bilmiyorum tanımıyorum da

kızlar çok mutsuzum falcıların dedıklerı cıkıyor mu? falcımars ve fama aşırı olumsuz konusup karsıtarafı gömdu benım de sevmediğimi iddia ettiler hatta famaya ınanıp sevgılımle kavga cıkardım. ya çok olumsuzlar kım ıcın atsak kötu bırı benı haketmıo baskasıyla da gorusuo ama bana eylulde yeni biri var ama kalbımı calıcak kısı ıcın daha zaman var.gecen aylarda attgmda ılıskım bıtecek mayısta yenı bırı dıodu sımdı de eylul dıo boyle boyle 50 yasıma kadar bekletcek falcılar. ya bu falcıların ılıskınz ıı guzel gdecek dedıgı bırı var mı yoksa dedıklerı gercek mı kafayı yıcem artık hep yenı bırı ama tarıh saptaması

Kimseleri bekleme bekleyince kiymetli olmuyosun

Yesilcingene bana bakmadi yaa
Aman bakmasın felaket tellalı.
Hep olumsuz konuşur zaten detaylardan yürür mantık yürütür ve olumsuz çıkar .
Bunu bilmek için falcı olmaya gerek yok.
Yıllar önce biri vardı hayatımda ona da nedense hep olumlu konuşuyordu ama ayrıldık.
Sonra döndü falan da istemedim ben istemedim ilişkiyi bunları bilemedi kimse.
Hep dönecek mutlu olucaksınız dediler .
Bunun içinde Yeşilçingene de var .
Genelde olumsuz konuşan adam bana olumlu konuşmuştu o zamanlar.
Dönecek sen istemeyeceksin diyen kimse olmamıştı ya hiç dönmez dediler ya dönecek affedeceksin mutlu son dediler.
Bir kişi bile bu adam aylar sonra dönecek ama sen zaten o dönem istemeyeceksin demedi

Reactions: Cac
Heralde tellwede önerilecek kimse yok falci olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…