tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben ha
Genelde benim baktırdıklarım da çıkmazdı. Bu sevdiğim kişi ve aramızda olanları hep anlattı, bildi.

Siz kimi tavsiye edersiniz...
bende ne biliyim çok iç açıcıc değildi ama herkes herkese uymuyor anywayy aşko ben havadis i çok beğeniyordum ama oda silmiş hesabını bende arayış içindeyim:)

Ben ha

bende ne biliyim çok iç açıcıc değildi ama herkes herkese uymuyor anywayy aşko ben havadis i çok beğeniyordum ama oda silmiş hesabını bende arayış içindeyim:)
Ya bir tane yorum da sana çok haksızlık etmiş biri senden özür dileyecek, sen dik duracaksın dedi. O kim bilmiyorum. Bir orası karışıktı...

Ya bir tane yorum da sana çok haksızlık etmiş biri senden özür dileyecek, sen dik duracaksın dedi. O kim bilmiyorum. Bir orası karışıktı...
Sonuçta sanal fal ve 30 kredi hani cokta mükemmel olamaz ki ne paraşar verip te full sallamasyon olabiliyor yuzde yuz hersey uyumlu olmayabilir sen enerjini bozma :)

Tılsım6 ya baktırdım 10 kredi sesli bakım taror baktırdım 2-3 dakıkalık bakım yapmış fiyat performans olarak beğendim baktıran var mı başka kendisine .

Kırk yılda bir iyi falcı buluyoruz o da gidiyor vaktinde bubastis e çok üzülmüştüm inanılmaz şeyler bilmişti şimdi de lilithery e üzüldüm çok nokta atışı yapmış.

ben alaca perayı denemek istiyorum en cok merak ettigim o su an, hangi uygulamadaydı unuttum gerci ama, o da cok pahalıydı ancak indirim yaparsa denerim ama yuzde 50 falan

az önce eski fallarımı okudum 1 yıl önceki ilişkimin bitiş tarihini binevs vermiş :) süreci vs hep bilmiş. topiği takipteydim bayadır yazan olmamış uyandırırım belki diye yazayım dedim tabi ben o zamanlar uyguna baktırmışım şuan baya uçurmuş fiyatları.. sizlerden önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…