- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.041
Tamam canım cok tesekkur ederim yarın bir denicemBen de bayadir baktirmiyorum canım,baktiriyorum da kayda değer kimse yok ama Lilithrey iyiydi,baya hisli biti.
Rica ederim canım,inşallah utandirmazTamam canım cok tesekkur ederim yarın bir denicem
Baktırdın mı canım? Nasıldı?Tamam canım cok tesekkur ederim yarın bir denicem
Daha diil canım guzel kahve fincanı bulamadımBaktırdın mı canım? Nasıldı?
Biraz moralim düzelsin diyorsan Demet8888'e baktır :) Güzel pembe masal anlatıyor. Dikkat ettimde yorumlarında aynı cümleler var. Sanırım herkese 3 aşağı 5 yukarı benzer şeyleri söylüyor.Tamam canım cok tesekkur ederim yarın bir denicem
Kesinlikle pembe tablo sevenler baktırsın demeteBiraz moralim düzelsin diyorsan Demet8888'e baktır :) Güzel pembe masal anlatıyor. Dikkat ettimde yorumlarında aynı cümleler var. Sanırım herkese 3 aşağı 5 yukarı benzer şeyleri söylüyor.
canım lilithrey den ben cok memnun kaldım,Selam kızlar benimadimiris ile helenakademi aynı kişiler. Saçma sapan bir fal bakıp İnsta hesabına yönlendiriyor. Daha önce iris hesabında baktırmış dediklerinden çıkan olmuş ama berbat bir anlatım tarzı var. Nokta virgül kullanmayan tiplerden. Ne dediğini anlamak için birkaç kez okumak gerekiyor.Tekil başladığı cümle çoğul bitiyor falan. Olayları birbirine çok karıştırıyor bir de. Fal ile ilgili de hadi 5 yıldızımı gönderirsin fazlası için insta falan deyince beni irrite etti. Tarzını beğenmedim hiç.
Şöyle anlık hissi ve karşıdakinin durumunu iyi ifade edebilen makul fiyatlı bir falcı arıyorum. Çok şey istediğimin farkındayım.
Aaaa çok sevindim canımcanım lilithrey den ben cok memnun kaldım,Borellus80 tavsiye etmisti, hem fiyatı iyi hem de bos laf yapmıyor cok guzel bakmıs
evet gercekten öyle sanki telvede fal göndermis diil de normal bir kafede fal baktırmıs gibi oldum gercekten soyledigi her sey cok dogruydu ve tutu cok tesekkur ederimAaaa çok sevindim canım.Gerçekten hisli birisi ve fiyatı da çok makul.
Rica ederim canım,çok sık girmiyor yalnız,çalıştığı için yoğun oluyormuş ama gerçekten çok kibar ve ilgili birisi.evet gercekten öyle sanki telvede fal göndermis diil de normal bir kafede fal baktırmıs gibi oldum gercekten soyledigi her sey cok dogruydu ve tutu cok tesekkur ederim
canım lilithrey den ben cok memnun kaldım,Borellus80 tavsiye etmisti, hem fiyatı iyi hem de bos laf yapmıyor cok guzel bakmıs
Ben kahve atıyorum ama şu anda kahvesi aktif değil sanırım.Duvardan iletişime geçebilirsiniz ama.Ne baktırdınız kızlar peki? Şu an görüşmediğim kişinin düşüncesini öğrenmek istiyorum.Borellus80
ben de kahve baktırdım canımNe baktırdınız kızlar peki? Şu an görüşmediğim kişinin düşüncesini öğrenmek istiyorum.Borellus80
Bende açılıyor sende sorun vardır canımBende site de uygulama da açılmıyor...