tellwe.com'da bakılan fallar!

Rezzan ablanın iş ile ilgili dedikleri çıktı hiç beklemediğim bir andı ocak şubat gibi çok kaliteli bir yere gireceğimi hatta yakın arkadaşımla aynı yerde çalışma fırsatı bulacağımı söyledi aklımda bile yoktu inanmamıştım ama şuan tam da bunları yaşıyorum . Aşkla ilgili dediklerinin vadesi var :)

Selam kızlar benimadimiris ile helenakademi aynı kişiler. Saçma sapan bir fal bakıp İnsta hesabına yönlendiriyor. Daha önce iris hesabında baktırmış dediklerinden çıkan olmuş ama berbat bir anlatım tarzı var. Nokta virgül kullanmayan tiplerden. Ne dediğini anlamak için birkaç kez okumak gerekiyor. :KK70: Tekil başladığı cümle çoğul bitiyor falan. Olayları birbirine çok karıştırıyor bir de. Fal ile ilgili de hadi 5 yıldızımı gönderirsin fazlası için insta falan deyince beni irrite etti. Tarzını beğenmedim hiç.

Şöyle anlık hissi ve karşıdakinin durumunu iyi ifade edebilen makul fiyatlı bir falcı arıyorum. Çok şey istediğimin farkındayım. :KK70:

Selam kızlar benimadimiris ile helenakademi aynı kişiler. Saçma sapan bir fal bakıp İnsta hesabına yönlendiriyor. Daha önce iris hesabında baktırmış dediklerinden çıkan olmuş ama berbat bir anlatım tarzı var. Nokta virgül kullanmayan tiplerden. Ne dediğini anlamak için birkaç kez okumak gerekiyor. :KK70: Tekil başladığı cümle çoğul bitiyor falan. Olayları birbirine çok karıştırıyor bir de. Fal ile ilgili de hadi 5 yıldızımı gönderirsin fazlası için insta falan deyince beni irrite etti. Tarzını beğenmedim hiç.

Şöyle anlık hissi ve karşıdakinin durumunu iyi ifade edebilen makul fiyatlı bir falcı arıyorum. Çok şey istediğimin farkındayım. :KK70:
canım lilithrey den ben cok memnun kaldım, Borellus80 Borellus80 tavsiye etmisti, hem fiyatı iyi hem de bos laf yapmıyor cok guzel bakmıs

Ben kendisine bakım yaptırdım hatta o zaman burada arkadasımız önerdi direk baktırdım üstünden 2 hafta geçti bana karsımdakı ınsanın esmer ve yapılı oldugunu söylemiş ama kendisi beyaz ve sıp sıska bakım yaptırdıgım kişi ayrıca kendisiyle ilgili dedikleri 2 hafta vade verdi çıkmadı vs kendisine yazdım dedim bu tarifler bana uymuyor diye iade etti hoş iade istememiştim bir yıldız verdim ama oda yorum yapabilmek içindi bese cevirecektim iade yaptı direk .

Bide katinamanya ya baktırdım 35 krediye falı yolladım 10 dakika sonra mail geldi yorumlandığına dair on dakika da sen ne ara baktın yoğunlaştın ve tuttun yorumladın yazdın ben anlayamadım kendisine dedim on dakıka oldu daha hani imkansız on dakıka da ayrıca fal aşırı kısaydı rica ediyorum sizin içinize sindi mi dedim oda iade etti havadiss i çok özlüyorum oda gitmiş .. sardunya ile seruvene baktırmayı cok istiyorum onlar da şartlı istiyorlar kusura bakmasın kimse yani onlar kendilerini güvene almak istiyor peki ya benım guvencem ne olacak:) hadi bana saçma sapan birşey yazdın hakkım nerede bu şartlı fal olayını kaldırmaları lazım sonuçta ödeme yapan biziz bizimde haklarımız korunmalı anywayyy buda baktırmak isteyen arkadaslara tavsiye olsun

X