- 5 Mayıs 2011
- 432
- 206
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.081
Lilithrey iyiydi.az önce eski fallarımı okudum 1 yıl önceki ilişkimin bitiş tarihini binevs vermiş :) süreci vs hep bilmiş. topiği takipteydim bayadır yazan olmamış uyandırırım belki diye yazayım dedimtabi ben o zamanlar uyguna baktırmışım şuan baya uçurmuş fiyatları.. sizlerden önerisi olan var mı?
Bi bana mı kötüydğ bu kızLilithrey iyiydi.
banada çok kötüydü 1 kere okuyup sildimBi bana mı kötüydğ bu kız
Bende kendşmde sorun arıyorum acaba bende mi sıkıntı var okuyorum ama verdiği vade cıkmadı onu geçtim verdiği tarifte uymuyor kişiyebanada çok kötüydü 1 kere okuyup sildim
Hiç ayrıntı vermemiştim profiller durumlar vb çok tutarlıydı bir de iki rakam söyledi dün yaşadım onu da. Ben bir de sardunya0 ı beğenmişti direkt anlattı karakteri.Bende kendşmde sorun arıyorum acaba bende mi sıkıntı var okuyorum ama verdiği vade cıkmadı onu geçtim verdiği tarifte uymuyor kişiye
Hiç ayrıntı vermedim rkam söyledi dediğiniz sardunya mı kendiaine bende baktıracaktım şartlı attı vazgeçtim sonra fiyatı yükseldiHiç ayrıntı vermemiştim profiller durumlar vb çok tutarlıydı bir de iki rakam söyledi dün yaşadım onu da. Ben bir de sardunya0 ı beğenmişti direkt anlattı karakteri.
Şartlı attı bana baktırmadımKızlar serüven nasıl?
Ben baktırdum bir kac kez.
Son falında ilk fallaruna zıt şeyler söyledi
Alla alla ben kaç kere baktırdım öyle bir şey yapmadı.Şartlı attı bana baktırmadım
Bana şartlı attılar bende sevmem öyle işi hem para verifem hem memnun kalma garantim yok kusura bakmasın kimse herkes yaptığı işin arkasında dursunAlla alla ben kaç kere baktırdım öyle bir şey yapmadı.
Yeşil cingene yapar öyle.
Hep şartlı atar
ona 4 ay önce baktırmışım biraz bilmiş ama sorduğum kişinin özelliklerini vs bilse de aradaki durum çok havada kalmıştı bi geleceği olmadı. 40 krediye değer mi yeniden denemek için, bilemedimLilithrey iyiydi.
Aynen ya şartlı ne.Bana şartlı attılar bende sevmem öyle işi hem para verifem hem memnun kalma garantim yok kusura bakmasın kimse herkes yaptığı işin arkasında dursun
Bana şartlı attılar bende sevmem öyle işi hem para verifem hem memnun kalma garantim yok kusura bakmasın kimse herkes yaptığı işin arkasındaAlla alla ben kaç kere baktırdım öyle bir şey yapmadı.
Yeşil cingene yapar öyle.
Hep şartlı atar
Yuksek kredilere karşıyım zaten 80 100 kredi artı bide mobil ödemede bir sürü ek ödemesi oluyor o kadar verdikten sonra sanaldan gelecek iki üç satır da beni tatmin etmez giderim yüz yüze yada telefonda baktırırımAynen ya şartlı ne.
Aman sankl bir şey bildikleri var .
Müşteri memnun kalsın kalmasın sen de diyeceğini geç yani.
Bana zaten telwe saçma geliyor.
Çoğu kötü ordakilerin.
Serüvene de arkadaşım çok iyi demişti o yüzden baktırmıştım ama bir dediği diğerini tutmuyor.
Aynalı arzu ise istanbulda fal ve falcılar baslıgında konusuluyor çoğunluk ziyan olan para diyor ..kızlar bir de İstanbul'da yaşayanlardan duymuş olanlarınız vardır falcı arzu diye bir kadın var şimdi tiktokta baya konuşuluyor Kadıköydeymiş galiba. baktıranınız, bilenleriniz var mı merak ettim bu hanımefendiyi
Anlamadim kime baktirmistinizaz önce eski fallarımı okudum 1 yıl önceki ilişkimin bitiş tarihini binevs vermiş :) süreci vs hep bilmiş. topiği takipteydim bayadır yazan olmamış uyandırırım belki diye yazayım dedimtabi ben o zamanlar uyguna baktırmışım şuan baya uçurmuş fiyatları.. sizlerden önerisi olan var mı?
ne baktrdnz sardunyayaselam, bi fal queen olarak cevap veriyorum. cunku rutin haline getirdim fal baktirmayi. Allah yardimcim olsunDDD...
Tellwede uzun zamandir fal baktiriyorum kizlar cidden herkeze baktirmisimdir yani. Bende Sardunya'nin dedikleri cikiyooo...
ben falcilarin cete kurduklarini bilmiyordum, sizden ogrendim... dikkat edecem buna bende. zaten cogu pembe tablo ciziyo fark ettim.... maalesef