- 4 Eylül 2017
- 479
- 228
- 24
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.101
Ay hayir sakin baktirmayin sacma sapan konustu hic biri cikmadi bide cok pahalikızlar bir de İstanbul'da yaşayanlardan duymuş olanlarınız vardır falcı arzu diye bir kadın var şimdi tiktokta baya konuşuluyor Kadıköydeymiş galiba. baktıranınız, bilenleriniz var mı merak ettim bu hanımefendiyi
Kesinlikle.Bana şartlı attılar bende sevmem öyle işi hem para verifem hem memnun kalma garantim yok kusura bakmasın kimse herkes yaptığı işin arkasında
Yuksek kredilere karşıyım zaten 80 100 kredi artı bide mobil ödemede bir sürü ek ödemesi oluyor o kadar verdikten sonra sanaldan gelecek iki üç satır da beni tatmin etmez giderim yüz yüze yada telefonda baktırırım
Kahve faline baktrdnz sardunyaya
binevsAnlamadim kime baktirmistiniz
Orada bahsettiğim Lilithrey di. Sardunyaya ben de şartlı baktırdımHiç ayrıntı vermedim rkam söyledi dediğiniz sardunya mı kendiaine bende baktıracaktım şartlı attı vazgeçtim sonra fiyatı yükseldi
önerebileceğiniz biri var mı acaba?Kesinlikle.
Ben YouTube tarotcularina baktırdım.
Hem uzun bakıyorlar hemde istediğin soruları soruyorsun .
Böyle ufak tefek diye veriyoruz para sonra bir bakıyorsun tel faturasu yanmış.
Ben artık site falcıkarına baktırmam.
Erkek arkadaşımla bugün itibariyle ayrıldık.önerebileceğiniz biri var mı acaba?
ÜzücüErkek arkadaşımla bugün itibariyle ayrıldık.
Çoğu patladı kafamı toplayıp yazıcam çıkan çıkmayanlari
ay binevs çok nazlı ya yok bana fotoğraflarınızı gönder yok 50 kere gönderirsin görmez bakmaz çok önceden denemişimbinevs
bilmiyorum ki bana sadece şartlı fal göndermişti olumsuz konuştuğu için, ben de kabul ettimay binevs çok nazlı ya yok bana fotoğraflarınızı gönder yok 50 kere gönderirsin görmez bakmaz çok önceden denemişim
Nasıldı Binevs in baktığı fal?bilmiyorum ki bana sadece şartlı fal göndermişti olumsuz konuştuğu için, ben de kabul ettim
bende mrk ettmMerhaba herkese tellwede melekenerjisine baktıran var mıdır
Yorumlarda herkes dediklerini yaşadığını söylemiş ama bilemedim
Bana promosyon bakmıştı promosyonda. Kaynaklı tırrrttt ne yazıkkiMerhaba herkese tellwede melekenerjisine baktıran var mıdır
Yorumlarda herkes dediklerini yaşadığını söylemiş ama bilemedim
eski sevgilimle ayrılık tarihimize kadar vermiş olay örgüsünü tam olarak anlatmış uzatmalara oynayacaksınız demiş aynen de öyle oldu ayrıl barış kör topal ilerleyen bi ilişkiydi sonunda tosladıNasıldı Binevs in baktığı fal?
120 kredi de verilmezeski sevgilimle ayrılık tarihimize kadar vermiş olay örgüsünü tam olarak anlatmış uzatmalara oynayacaksınız demiş aynen de öyle oldu ayrıl barış kör topal ilerleyen bi ilişkiydi sonunda tosladı
ben de öyle düşünüyorum120 kredi de verilmez
Aynen o paraya gider canlı baktırırımmmben de öyle düşünüyorum
zaten ucuz diye tellweyi tercih ediyoduk şimdi hepsi 100 kredi 120 kredi birden bu kadar zam mı olur uçmuşlar
kesinlikle ben de arayıştayım zaten:)Aynen o paraya gider canlı baktırırımmm