tellwe.com'da bakılan fallar!

zaten bence genelde olumlu şeyler söylüyo falcılar

bana seni kullanıyo gözünü aç artık çok daha beter olur her şey. kaderi zorlasan bile olmaz artık dediği adamla nişanlıyım sen düşün artık nasıl bi falcı
Ayyy ben de günlerdir yeşilçingene açsın diye bekliyorum, fiyatını bile göremedim Hiç boşuna beklemeyin o zaman onu

Tellwede Shayla, Medyum Çetin, Mucizehiss , Oliviateller hiç baktırdınız mı? Nasıllar bilen var mı?
Bir de Enderun diye birinin hayranı çok, 10 TL imiş falı çerezlik

Mucizehiss ve oliviateller çıkmadı bende.

medyumçetin bana ve arkadaşıma çıkmadı
enderunda otomatik falcı kopyalayıp gönderiyor yani sitenin robot falcısı

shayla su sahte hesaplar acıp diger falcılara kötü yorum yapan sayko diil mi, o biraz sıkıntılı bir tip bence hic bulasmayın.
olivia da buradan insanların bilgilerini alıp fal bakıyormus gibi kandırıyordu insanları
digerlerini bilmiyorum

Yaaa Shayla olumlu konusmuştu çok sevinmiştim Şu an aşırı yıkıldım

Derin90 baktirdiniz mi kızlar acil yardim
2 ay önce kredisi uygunken biri için katina baktırmıştım güncel durumu çok iyi özetlemişti olumsuz da olsa, şuan yeniden okuduğumda bir kez daha tutarlı olduğunu gördüm yorumunun. ben memnun kalmıştım ama 100 kredi olmuş, 100 kredilik değerde bir fal bakar mı şuan bilemem dediğim gibi ben uygunken baktırmıştımm

Enerji alamadım diyip iade etmiş of

Merhaba Yeşilçingene fal baktırdım. Sorduğum soruya aynı soru cevapları bırakarak yorumlamış. Sınavım ile ilgili bu sene olacak mı diyorum olabilir diyor, seneye kesin diyor. Hep seneye güzel şeyler diyor. Yorum kısmında belirttim olumsuz mu gördün diye hayır sadece bu sene olabilir olarak gördüm diyor. Ondan sonra kafam iyice karıştı. 2016 da ilk baktırdığım zamanlar her şeyi detaylıca yorumlayan adam gitmiş ikilemli cevap veren adam gelmiş. Özellikle bu sene yorumları çok tatmin edici değil aynı şeyleri yaşayan var mı?

bu ne böyle dostunla sohbet eder gibi, olabilir de olmayabilir de
yesilcingene çoğunlukta patladı zaten. bu başlıkta çok söyleyenler oldu

kızlar tellwede guzel kahve falı bakacak bırı var mı onerebılecegınız bayadır baktırmıyordum canım kahve falı baktırmak istedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…