-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.021
zaten bence genelde olumlu şeyler söylüyo falcılarGeçen haziranda telwedeki havadisse fal atmıştım bana bu adamın Hayatında başka kadın enerjisi var demişti eksik bilgi veriyor sana dedi inanmadım çıkmış oldu ,bide mars geçen sene gelecekle ilgili sıkıntı olur gitmez dedi ama oda kadını göremedi çıkmış oldu dolaylı diğerleri çok olumluydu
Kesinlikle ama görmedikleri öyle bişey ki bide bazıları bana şöyle yap böyle yap dedi onları dinleyip iyi ki bişey yapmadımzaten bence genelde olumlu şeyler söylüyo falcılar
Ayyy ben de günlerdir yeşilçingene açsın diye bekliyorum, fiyatını bile göremedimbana seni kullanıyo gözünü aç artık çok daha beter olur her şey. kaderi zorlasan bile olmaz artık dediği adamla nişanlıyımsen düşün artık nasıl bi falcı
Merhaba, Medyum Çetin 'e ne baktırmıştınız. Ben de ona baktırmak istiyorum ama Kahve+Yıldız mı Kahve+Katinamı yoksa su mu baktırsam bilemedimMedyum çetin iyi biraz bende cikti
Mucizehiss ve oliviateller çıkmadı bende.Ayyy ben de günlerdir yeşilçingene açsın diye bekliyorum, fiyatını bile göremedimHiç boşuna beklemeyin o zaman onu
Tellwede Shayla, Medyum Çetin, Mucizehiss , Oliviateller hiç baktırdınız mı? Nasıllar bilen var mı?
Bir de Enderun diye birinin hayranı çok, 10 TL imiş falı çerezlik
Teşekkürler:)Mucizehiss ve oliviateller çıkmadı bende.
medyumçetin bana ve arkadaşıma çıkmadıAyyy ben de günlerdir yeşilçingene açsın diye bekliyorum, fiyatını bile göremedimHiç boşuna beklemeyin o zaman onu
Tellwede Shayla, Medyum Çetin, Mucizehiss , Oliviateller hiç baktırdınız mı? Nasıllar bilen var mı?
shayla su sahte hesaplar acıp diger falcılara kötü yorum yapan sayko diil mi, o biraz sıkıntılı bir tip bence hic bulasmayın.Ayyy ben de günlerdir yeşilçingene açsın diye bekliyorum, fiyatını bile göremedimHiç boşuna beklemeyin o zaman onu
Aaaa teşekkür ederim bu bilgiler için. İyi ki baktırmamışımmedyumçetin bana ve arkadaşıma çıkmadı
enderunda otomatik falcı kopyalayıp gönderiyor yani sitenin robot falcısı
Yaaa Shayla olumlu konusmuştu çok sevinmiştimshayla su sahte hesaplar acıp diger falcılara kötü yorum yapan sayko diil mi, o biraz sıkıntılı bir tip bence hic bulasmayın.
olivia da buradan insanların bilgilerini alıp fal bakıyormus gibi kandırıyordu insanları
digerlerini bilmiyorum
2 ay önce kredisi uygunken biri için katina baktırmıştım güncel durumu çok iyi özetlemişti olumsuz da olsa, şuan yeniden okuduğumda bir kez daha tutarlı olduğunu gördüm yorumunun. ben memnun kalmıştım ama 100 kredi olmuş, 100 kredilik değerde bir fal bakar mı şuan bilemem dediğim gibi ben uygunken baktırmıştımmDerin90 baktirdiniz mi kızlar acil yardim
Enerji alamadım diyip iade etmiş of2 ay önce kredisi uygunken biri için katina baktırmıştım güncel durumu çok iyi özetlemişti olumsuz da olsa, şuan yeniden okuduğumda bir kez daha tutarlı olduğunu gördüm yorumunun. ben memnun kalmıştım ama 100 kredi olmuş, 100 kredilik değerde bir fal bakar mı şuan bilemem dediğim gibi ben uygunken baktırmıştımm
Ben baktıralı 2 gün oluyor kahve falı baktırdım şartlı yolladı kabul ettiğimde kısacık bir fal gönderdi evlilik yaşımı söyledi şaka gibi bir faldı iyi olmuşta size bakmamış ben memnun kalmamıştımEnerji alamadım diyip iade etmiş of
bu ne böyle dostunla sohbet eder gibi, olabilir de olmayabilir deMerhaba Yeşilçingene fal baktırdım. Sorduğum soruya aynı soru cevapları bırakarak yorumlamış. Sınavım ile ilgili bu sene olacak mı diyorum olabilir diyor, seneye kesin diyor. Hep seneye güzel şeyler diyor. Yorum kısmında belirttim olumsuz mu gördün diye hayır sadece bu sene olabilir olarak gördüm diyor. Ondan sonra kafam iyice karıştı. 2016 da ilk baktırdığım zamanlar her şeyi detaylıca yorumlayan adam gitmiş ikilemli cevap veren adam gelmiş. Özellikle bu sene yorumları çok tatmin edici değil aynı şeyleri yaşayan var mı?
Olumsuz yazmak için uğraştı çok sevdiğim birisi ama bu ikilemli cevaplar olmadı.bu ne böyle dostunla sohbet eder gibi, olabilir de olmayabilir de
yesilcingene çoğunlukta patladı zaten. bu başlıkta çok söyleyenler oldu
Ben de bayadir baktirmiyorum canım,baktiriyorum da kayda değer kimse yok ama Lilithrey iyiydi,baya hisli biti.kızlar tellwede guzel kahve falı bakacak bırı var mı onerebılecegınız bayadır baktırmıyordum canım kahve falı baktırmak istedi de