tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben de yorumlara aldanıp baktırmıştım çok olumlu konuştu ama çıkmadı
Hep olumlu konuşuyor sanırım, yani baktirdim ama öyle aşırı bir şey görmedim nedense hatta böyle olur ya mahallede kahve falı baktirdigin teyzeler onun gibiydi konuşması şaşırtacak bir şey yoktu pişman oldum biraz .

Ben baktırmadım, yorumları olumlu diye merak etmiştim ama denemeye gerek yok o halde

Ben baktırmadım, yorumları olumlu diye merak etmiştim ama denemeye gerek yok o halde
Bence 100 krediye değecek bir şey değil ben pişmanım 100 krediye daha iyi birine baktirdim veya Instagram'dan Tarot okuyucu bulup baktirirdim boşa gitti bence yani. Ama anlamadığım sürekli ona baya methiyeler düşen kişiler var niye o kadar övüyorlar anlayamiyorum. Hani cidden benle alakalı bir şey bilmedi veya an analizi bile yapmadı. İlginç yani anlamıyorum

Merhanalar bende yesilcingeneye fal baktirdim cok olumsuz konustu banada size dediklero oldumu

Merhanalar bende yesilcingeneye fal baktirdim cok olumsuz konustu banada size dediklero oldumu
bana seni kullanıyo gözünü aç artık çok daha beter olur her şey. kaderi zorlasan bile olmaz artık dediği adamla nişanlıyım sen düşün artık nasıl bi falcı

Bana exim için olumlu konuşmuştu evlilik uyumu varmış.
Sonra biz ayrıldık.
2 sene geçti .
Şimdi başka biriyleyim yani çıkıp çıkmadığına sen karar ver.

Cok olumsuz konusuyor gercekten suan cok sevindim size cikmamasina cok teşekkürler
Herkese olumsuz konuşuyormuş bana olumlu konuşmuştu ama olumsuz oldu sonuç.
Şöyle zaten çok net olsa olaylar gidip falcıdan danışmanlık almaz kimse.
çıkanlardan bildiği için değil olumsuz konuştuğu için çıkıyor.
Evlilik uyumu var yada yok diyor.
Evlilik uyumu var dediği adamla çoktaan ayrıldık unuttum gitti kaç sene geçti.
İyi ki çıkmamış falı ama şu an farklı biriyleyim ve mutluyum çok şükür.

Allah mutlulugunuzu daim etsin sizin adiniza cok sevindim o kadar uzdu ki benide biraz üzüldüm sonra fal sonucta deyip yoluma baktim herkes iicn hayirli olan olsun sizinkisi gibi bende uzun iliskimden ayrildim 3 ay oldu toparlandim cok sükür sizin gibi boyle benim gibi olaylar yasayip mutlu olanlari gordukce daha cok seviniyorum.

Canım benim teşekkür ederim.
Sende çok mutlu ol inşş.
Çingenenin dediklerine takılma hiç .
Gerçekten çok olumsuz konuşur o .
Heralde bir tek bana olumlu konuşmuştu oda patladı .
Genelde hep olumsux konuşur çünkü .
Hiç takılma fal bu deyip geç.
Gerçekten hiç doğru düzgün bilen yok.
Zaten şöyle bu tip fallarda gelecek çıkmaz zaten fal baktırmak istiyorsan an ve yakın gelecek için baktırmalısın.
3 yıl sonrasını hiçbir falcı göremez.
Allah'tan başka kimse bilemez geleceği.

Arkadaşlar nerdeyse 1 yıldır fal baktırdığım konu sonuçlandı bütün fallarım patladı adamla ilgili o kadar belirgin bişeyi hiç bir falcı bilememiş bi iki tanesi Sadece ucundan söylemişti ama bu kadar bariz bişey nasıl görünmez şoktayım bu arada hepsi olumluydu bi tanesi olumsuz oda yarı olumlu diyeceğim fal boş iş burda hepsi umut satıyor fallar olmasa bu kadar bağlamazdım kendimi en iyisi yüzleşip önüne bakmak

Aynen öyle arkadaşım bende artık önüme bakıyorum kendimi mutlu etmeye calisiyorum evet hersey biranda gecmiyor ama yavas yavas unutuluyor her seferinde yeniden basliyorum bir gün tamamen bu üzüntümde gececek inaniyorum kendime aciyacagim zamanlari dua ve namaz ile geciriyorum sanada tavsiye ederim cok ise yariyor.

Teşekkür ederim

Arkadaşlar patlayanlar bilemeyenler falcı sema,almira, Ronan ,Demet88, Nobelle,sardunya favorimdi ama bilemedi asla, eylem tüzün favorimdi çok çok önemli bişeyi göremedi,asya aydın, Nilgün mert hepsi masal anlattı ,Serkan tek asla göremedi yalnız dedi vade verdi bekle diye,Akay35 oda hikaye anlatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…