- 2 Ocak 2014
- 147
- 200
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.061
Gece açılıyor, gün içinde açılmıyor ...Bende açılıyor sende sorun vardır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece açılıyor, gün içinde açılmıyor ...Bende açılıyor sende sorun vardır canım
Beğendiğin biri var mı hosuna gidenGece açılıyor, gün içinde açılmıyor ...
Burada Lilithrey'i önermişler, dün ona attım kahve falı. İlk defa deneyeceğim uygulamayı...Beğendiğin biri var mı hosuna giden
Anladım canım söylersin sonuca göreBurada Lilithrey'i önermişler, dün ona attım kahve falı. İlk defa deneyeceğim uygulamayı...
Kaç gün sonra dönüş yaptı size. Benim iki gün oldu...canım lilithrey den ben cok memnun kaldım, @Borellus80 tavsiye etmisti, hem fiyatı iyi hem de bos laf yapmıyor cok guzel bakmıs
ben ilk basta geri cekmistim, aynı sekilde iki gun olmustu benımki de, sonra buradan bir arkadas ben attım baktı diyince tekrar gonderdim, sabah gondermistim aksam yazmıs yarın bakabilicem diye, ertesi gun de baktıKaç gün sonra dönüş yaptı size. Benim iki gün oldu...
Ben de duvarına yazdım ama görmedi. İnstagram adresi var mı acaba...ben ilk basta geri cekmistim, aynı sekilde iki gun olmustu benımki de, sonra buradan bir arkadas ben attım baktı diyince tekrar gonderdim, sabah gondermistim aksam yazmıs yarın bakabilicem diye, ertesi gun de baktı
Benım şansıma attım bakmıştı hemen :)Ben de duvarına yazdım ama görmedi. İnstagram adresi var mı acaba...
Ben beğendim canım. Çoğu şeyi bildi. İki soru sormuştum. Birinci sorunda ben detay vermediğim halde nokta atışı yaptı. Vade verdi. Onu bekleyeceğim şimdi...Anladım canım söylersin sonuca göre
Bende de hiçbirşey bilemedi ve vadeside çıkmadı alla alla :/ sevindim ama zatem herkes herkese uymuyor :)Ben beğendim canım. Çoğu şeyi bildi. İki soru sormuştum. Birinci sorunda ben detay vermediğim halde nokta atışı yaptı. Vade verdi. Onu bekleyeceğim şimdi...
Genelde benim baktırdıklarım da çıkmazdı. Bu sevdiğim kişi ve aramızda olanları hep anlattı, bildi.Bende de hiçbirşey bilemedi ve vadeside çıkmadı alla alla :/ sevindim ama zatem herkes herkese uymuyor :)
bende ne biliyim çok iç açıcıc değildi ama herkes herkese uymuyor anywayy aşko ben havadis i çok beğeniyordum ama oda silmiş hesabını bende arayış içindeyim:)Genelde benim baktırdıklarım da çıkmazdı. Bu sevdiğim kişi ve aramızda olanları hep anlattı, bildi.
Siz kimi tavsiye edersiniz...
Ya bir tane yorum da sana çok haksızlık etmiş biri senden özür dileyecek, sen dik duracaksın dedi. O kim bilmiyorum. Bir orası karışıktı...Ben ha
bende ne biliyim çok iç açıcıc değildi ama herkes herkese uymuyor anywayy aşko ben havadis i çok beğeniyordum ama oda silmiş hesabını bende arayış içindeyim:)
Sonuçta sanal fal ve 30 kredi hani cokta mükemmel olamaz ki ne paraşar verip te full sallamasyon olabiliyor yuzde yuz hersey uyumlu olmayabilir sen enerjini bozma :)Ya bir tane yorum da sana çok haksızlık etmiş biri senden özür dileyecek, sen dik duracaksın dedi. O kim bilmiyorum. Bir orası karışıktı...