tellwe.com'da bakılan fallar!

Ay ne diyim bilemedim kötünün iyisi diyelim o zaman

banada ayni seyleri anlati. zorlanirsin daha iyileri cikicak karsina fln filn dedi

Bakmış falıma hemen :) yani kopyala yapıştır veya otomatik bir fal değil sağolsun ama bana çok genel konuşmuş yani sen çok iyi birisin seni haketmemişler felan filan demiş nokta atışı birşey yoktu gerisindende tam anlamadım bişey

Enerjileriniz uyumamış olabilir,ben de baya nokta atışı vardı.

Kızlar uyku tutmadı,Zemnur diye yeni bir falcı gelmiş.Çok beğendim,bir gidin derim ama inşallah yüzümü kara çıkarmaz.
Ben de baktırdım kanka, sorduğum soru açısından olumsuz konuşmuş. Durumu ben de öyle görüyorum o kısımda sorun yok ama çok karmaşık yazmış ya noktası yok virgülü yok. Tekrar tekrar okuyorum bazı yerleri hiç anlamadım o yüzden nokta atışı var ya da yok bile diyemedim

Bana da çok olumsuz konuştu ve evet bazı yerleri hiç anlamadım. Ama ben de durumu olumsuz gördüğüm için kötü diyemem :)

Ruzgargulu de baktirdi bugün,onda da baya nokta atışı vardı kanka,hisli birisi ama karışık yazıyor,o konuda haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…