tellwe.com'da bakılan fallar!

Banada olumsuz konuştu bende sizdenim

Ya okurken şöyle bi hisse kapıldım, aa diyorum evet o böyle biri tam da böyle davrandı sonra bakıyorum cümlenin öznesi başka sanki benden mi bahsediyor diyorum ona göre okursam doğru bana göre okursam yanlış, sağı başka solu başka kafam karıştı falda

Baya değişik bir tarzı var,bugün bir arkadaşım daha attı.Falı gelmiş,hiçbirşey anlamadım ben diyor kız.

İyiki bakmamış canım. Bana felaket bi fal bakmıştı kaç gündür uyuyamamıştım ama çıkmadı çok şükür
Elifsucan da bana olumsuz bir fal bakmıştı,burada baya her dediği çıkıyor diyen bir kitle vardı,o yüzden baya bunalıma girmiştim ama çıkmadı çok şükür.

Ben ilk dadandigimda baya para harcadım,saf gibi her önüme gelene atıyordum ama artık uslandim,ayda iki,en fazla üç fal atıyorum,o da yenilere atarım zaten düşük kredili olduğu için.
Ben de böyleydim, gerçi şimdi de çok öne çıkan isim varsa fiyat yüksek de olsa atıyorum. Sonuç senin vardığın yere doğru gidiyor çok para verdiğin de aynı az da aynı

Ben de böyleydim, gerçi şimdi de çok öne çıkan isim varsa fiyat yüksek de olsa atıyorum. Sonuç senin vardığın yere doğru gidiyor çok para verdiğin de aynı az da aynı
Altıncıhisleriolan bild 100 liraya bakıyor. Düşünsene,siteye yeni üye olmuşsun ve kek gibi 100 lira verip ona fal atiyorsun.

Ben ilk dadandigimda baya para harcadım,saf gibi her önüme gelene atıyordum ama artık uslandim,ayda iki,en fazla üç fal atıyorum,o da yenilere atarım zaten düşük kredili olduğu için.
Aynen öyle. Binnaz aşırı pahalı ve her gün en az iki defa fal baktırıyordum… bağımlılık olmuştu bende. Çok yazık bize çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…