-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.881
Banada olumsuz konuştu bende sizdenimBen de baktırdım kanka, sorduğum soru açısından olumsuz konuşmuş. Durumu ben de öyle görüyorum o kısımda sorun yok ama çok karmaşık yazmış ya noktası yok virgülü yok. Tekrar tekrar okuyorum bazı yerleri hiç anlamadımo yüzden nokta atışı var ya da yok bile diyemedim
Olumlu konuştuğu oldu mu acaba hiç merak ettim şimdiBanada olumsuz konuştu bende sizdenim
Ya benim falım olumluOlumlu konuştuğu oldu mu acaba hiç merak ettim şimdi
Tam etiket yapıp soracaktım itiraf et çabuk olumlu muydu diyeYa benim falım olumlu,bir daha kimseyi önermeyeceğim,herkesin depresyona soktum .
Baya değişik bir tarzı var,bugün bir arkadaşım daha attı.Falı gelmiş,hiçbirşey anlamadım ben diyor kızYa okurken şöyle bi hisse kapıldım, aa diyorum evet o böyle biri tam da böyle davrandı sonra bakıyorum cümlenin öznesi başka sanki benden mi bahsediyor diyorumona göre okursam doğru bana göre okursam yanlış, sağı başka solu başka kafam karıştı falda
Bi an yeni yeşilçingene zannettimOlumlu konuştuğu oldu mu acaba hiç merak ettim şimdi
Yeşilcingene herkese fal bakmaz ki,bana hiç bakmadi meselaBi an yeni yeşilçingene zannettimbilerek olumsuz yorum yapıyor diye
İyiki bakmamış canım. Bana felaket bi fal bakmıştı kaç gündür uyuyamamıştım ama çıkmadı çok şükürYeşilcingene herkese fal bakmaz ki,bana hiç bakmadi mesela.
Elifsucan da bana olumsuz bir fal bakmıştı,burada baya her dediği çıkıyor diyen bir kitle vardı,o yüzden baya bunalıma girmiştim ama çıkmadı çok şükürİyiki bakmamış canım. Bana felaket bi fal bakmıştı kaç gündür uyuyamamıştım ama çıkmadı çok şükür
Bana da bakmıyor o buradakileri okudukça iyi ki bakmıyor diyorumYeşilcingene herkese fal bakmaz ki,bana hiç bakmadi mesela.
Aman yaaa,paramızla kendimizi bunalıma sokuyoruz resmenBana da bakmıyor o buradakileri okudukça iyi ki bakmıyor diyorum
Yaaaa harcadığım paralar aklıma gelince bi kötü oluyorummmmAman yaaa,paramızla kendimizi bunalıma sokuyoruz resmen.
Ben ilk dadandigimda baya para harcadım,saf gibi her önüme gelene atıyordum ama artık uslandim,ayda iki,en fazla üç fal atıyorum,o da yenilere atarım zaten düşük kredili olduğu içinYaaaa harcadığım paralar aklıma gelince bi kötü oluyorummmm
Ben de böyleydim, gerçi şimdi de çok öne çıkan isim varsa fiyat yüksek de olsa atıyorum. Sonuç senin vardığın yere doğru gidiyor çok para verdiğin de aynı az da aynıBen ilk dadandigimda baya para harcadım,saf gibi her önüme gelene atıyordum ama artık uslandim,ayda iki,en fazla üç fal atıyorum,o da yenilere atarım zaten düşük kredili olduğu için.
Altıncıhisleriolan bild 100 liraya bakıyor. Düşünsene,siteye yeni üye olmuşsun ve kek gibi 100 lira verip ona fal atiyorsunBen de böyleydim, gerçi şimdi de çok öne çıkan isim varsa fiyat yüksek de olsa atıyorum. Sonuç senin vardığın yere doğru gidiyor çok para verdiğin de aynı az da aynı
Aynen öyle. Binnaz aşırı pahalı ve her gün en az iki defa fal baktırıyordum… bağımlılık olmuştu bende. Çok yazık bize çokkkBen ilk dadandigimda baya para harcadım,saf gibi her önüme gelene atıyordum ama artık uslandim,ayda iki,en fazla üç fal atıyorum,o da yenilere atarım zaten düşük kredili olduğu için.
Hahahaahhahahaah sabah sabah bunu okudum ve kahkaha attımAltıncıhisleriolan bild 100 liraya bakıyor. Düşünsene,siteye yeni üye olmuşsun ve kek gibi 100 lira verip ona fal atiyorsun.
Biraz guldurebildiysem ne mutlu,nasılsın canım?Hahahaahhahahaah sabah sabah bunu okudum ve kahkaha attım