tellwe.com'da bakılan fallar!

Biraz guldurebildiysem ne mutlu,nasılsın canım?
Günaydın canım asırı iyi diilim bu ara ben de biraz fal baktırmak istiyordum, kafam karışık evde durumlarımız cok iyi diil cunku, insallah geçecek diye dua ediyorum yapacak bir sey yok. Onun dışında da asırı iyi diilim askında ama bir de dertlerimi dusunup dertlenmek istemediğim için, öyle devam ediyorum Sende ne var ne yok ozledim valla herkesi okuyorum 2-3 gunde bir buraları ama cok yazamadım bir türlü. Buradaki muhabbet bir baska guzel oluyor

Fazla kafaya takmamaya çalış canım,herkeste zaman zaman oluyor bu gelgitler,önemli olan sağlık.Ben de uzun zamandır banlıydım,yeni geldim sayılır.Tatile gittim,kafamı dinledim ve geldim.Çok şükür diyelim.

Evet dogru insallah geçicidir de kalıcı zararlar görmeyiz en azından Ben de insallah haftaya gidicem o kadar yoruldum ki su son ıkı haftadır cok ihtiyacım var

Ayy bizimki de öyle küsüyor zaten annemlerle yaşıyor hep ama ben neredeyse her gün görüyorum onu, bir ıkı hafta olmayınca anlıyor gittiğimi dönünce trip
Oyyy yerim onun tiplerini,ben de bu sıralar çok köpek istiyorum ama memlekete falan gitsek sıkıntı olur,bakacak insan yok.Kedi o yönden rahat,koy bol bol mamasını suyunu yetiyor.Bütun gün yatıp uyuyor zaten hanımefendi.

Kedilerin insana ihtiyacı yok gerçekten, ama köpekler resmen sahibi olmadan yapamıyor, deliriyor Benım de kalbim aynı bir köpek gibi olduğu ıcın cok iyi anlıyorum onu köpek gerçekten o acıdan cok el kol bağlayan bir sey ama her şeye değer diyorum

Kızlar zennur yada zemnur adlı falcıya buradaki övgüler sonucu fal gönderdim normalde tarot atardım ama kahve attım bide öyle denemek istedim tek bir konu üzerinden bakım istedim ondada bakımı alakasız dı kendisine teşekkür ettim ağzınıza yüreğinize sağlık dedim bu arada uzun değildi kısa idi ama ben zaten 10 kredi de çok takılmıyorum baktığı ve söylediği şeylerin yorumlarının doğrusunu kendisine söyledim aslında siz bu konu hakkında böyle demişsiniz ama bu böyle değil gibi dediğim gibi 10 kredi zaten çok takılmadım ama çok alakasız bir bakım oldu benim açımdan kendisi de içine sinmeyecek olacak ki falımı iade etti :)

çoklu hesap olabilir o o yüzden sitede daha önce bahsettiğiniz bir şeyi bilmiş olabilir
Bahsettiğim birşey değildi çoklu hesap mı onu da bilemem zaten 10 kredi olduğu için tek bir konu üzerinden bakım yaptırdım bi planımız vardı onu söylemiş zaten o planımızda az olmayacak gibi ve yine bunu söylemiş hatta şöyle söyleyim bi tatile gitme planımız vardı erkek arkadaşımla onda da ertelenecek gibi fal da bunu söylemiş bir yolculuk planınız var fakat gidemeyeceksiniz diye bu zaten yeni olan bir olay çoklu hesap olsa önceki söylediklerimi söyler birde buraya da yazmıyorum önceden yazardım şuna attım Buna gönnderdim bekşiyorumydiye şimdi sadece yorumlanınca geliyorum

Canım onun falları kopyala yapıştır, burada 3 kişinin falı üzerinden tescilledik.
Bildikleri de denk gelmiştir diye düşünüyorum, yine de bilemiyorum tabii enerjiniz uymuş da olabilir.
Sonuçta emek harcasalar belki hisli insanlar bu falcılar ama emek harcamıyorlar sorun orada :)

Medyummary bende genel yorum yapmış biraz ya bagımlılık olmuş bırak falan demiş senden gizlenen şeyler var demiş ben cok memnun kalmadım

Alla alla bana da özelden atsana o falları bakayım bende canım

Önereceğiniz falcı var mı? Karşılıklı bakan varsa ben de bakabilirim kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…