tellwe.com'da bakılan fallar!

Yaa Medyummarry e arkaşıma da fal attırdım. Başı ve sonu tamamen benimkiyle aynıydı inanmıyorum. Copy paste falcılardan sanırım. Dobra diye sevmiştim aslında ama şu an tamamen fikrim değişti.
Aynı derken genel geçer giriş cümleleri gibi mi yoksa fala dahil şeyler mi? Gerçi öyle olsa bilirsiniz.
Böylesi daha iyi ya zaten kötü konuşmuştu

Böyle görünce elifsucanı çok arıyorum keşke gitmeseydi ya. Onun dışında benim favorim zeyder en azından dediklerinden yaşadığım çok oldu ve böyle sallamasyon fal asla yollamaz.
Zeyder i ben de çok beğenirdim güvenirdim de ama ona kalsa bu yaz evleniyordum en geç yaz sonu diyordu. Sonra vademi seneye doğru öteledi

Zeyder en son benim baktıran bi arkadaşıma kültürel olarak çok farklısınız demişti aslında tam tersi kültürel olarak mezhep din aile gibi her şeyleri aynı şu konuşulan falcıyı bende merakla bekliyorum kopyala yapıştır yapmamışsa tesadüf denk gelmişse denerim bende kızlar :)

Öff Bi zeyderi beğeniyordum şimdi yine kafam karıştı

Hatta Zeyder e sormuştum bunu ben bu yaz evleniyordum hani noldu diye, o zaman kıvırmış da kıvırmış. Kafası karışık demiş, duyguları senin gibi stabil değil demiş. En sonunda da demiş ki çok zorlarsan olur bu adamla ama bence karşına başkası çıkacak onunla devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…