-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.841
Pampisim hoşgeldin geçmiş olsun çok özledim seni.gittin mi Mary eSen dediysen gidilir kanka.
Siz öyle deyince ben başka bir hesap açıp baktırdım ve beğenmedim açıkçası. Umarım da çıkmaz dedikleri :)Kuzum net tarih değil de mesela şu olay 6 sene önce olmuş,üç sene önce tasinmişsınız falan gibi.Yani çok büyük ihtimalle daha önce bana fal bakan biridir.
Ahh pampisim ben de çok özledim seni,hoşboldukPampisim hoşgeldin geçmiş olsun çok özledim seni.gittin mi Mary e
Yaa dediğim gibi kesin bana daha önce fal bakmış olan bir çoklu hesapSiz öyle deyince ben başka bir hesap açıp baktırdım ve beğenmedim açıkçası. Umarım da çıkmaz dedikleri :)
Aynen sanırım öyleYaa dediğim gibi kesin bana daha önce fal bakmış olan bir çoklu hesap.
Çeksem mi fali acabaYaa Medyummarry e arkaşıma da fal attırdım. Başı ve sonu tamamen benimkiyle aynıydı inanmıyorum. Copy paste falcılardan sanırım. Dobra diye sevmiştim aslında ama şu an tamamen fikrim değişti.
Ben seni etkilemiş olmiyim ama başı ve sonu kelimeler aynı. Ortası da soruya göre değişmişÇeksem mi fali acaba?
Aynı derken genel geçer giriş cümleleri gibi mi yoksa fala dahil şeyler mi? Gerçi öyle olsa bilirsiniz.Yaa Medyummarry e arkaşıma da fal attırdım. Başı ve sonu tamamen benimkiyle aynıydı inanmıyorum. Copy paste falcılardan sanırım. Dobra diye sevmiştim aslında ama şu an tamamen fikrim değişti.
Baktım,başka atacak biri de yok,dursun bari,ne çıkarsa bahtimaBen seni etkilemiş olmiyim ama başı ve sonu kelimeler aynı. Ortası da soruya göre değişmişfiyatı uygun olduğu için belki deneyebilirsin bilemedim.
Zeyder i ben de çok beğenirdim güvenirdim de ama ona kalsa bu yaz evleniyordum en geç yaz sonu diyordu. Sonra vademi seneye doğru ötelediBöyle görünce elifsucanı çok arıyorum keşke gitmeseydi ya. Onun dışında benim favorim zeyder en azından dediklerinden yaşadığım çok oldu ve böyle sallamasyon fal asla yollamaz.
İki falı da özelden atayım sana canım genel geçer gibi başlayıp bazı spesifik şeyler de aynıAynı derken genel geçer giriş cümleleri gibi mi yoksa fala dahil şeyler mi? Gerçi öyle olsa bilirsiniz.
Böylesi daha iyi ya zaten kötü konuşmuştu
Bakınca yazarsan çok sevinirim merak ettimBaktım,başka atacak biri de yok,dursun bari,ne çıkarsa bahtima.
Evet vade konusunda çok tutturamadığını kendi de söylüyor ama ne bilim en azından gidişat hep tuttu bendeZeyder i ben de çok beğenirdim güvenirdim de ama ona kalsa bu yaz evleniyordum en geç yaz sonu diyordu. Sonra vademi seneye doğru öteledi
Yazarım tabiiiBakınca yazarsan çok sevinirim merak ettim
Öff Bi zeyderi beğeniyordum şimdi yine kafam karıştıZeyder en son benim baktıran bi arkadaşıma kültürel olarak çok farklısınız demişti aslında tam tersi kültürel olarak mezhep din aile gibi her şeyleri aynışu konuşulan falcıyı bende merakla bekliyorum kopyala yapıştır yapmamışsa tesadüf denk gelmişse denerim bende kızlar :)
Çıkan falları da oldu bu arada. Vadeleri tutturamadığını söylüyor evet de 1 sene öteler mi insanın vadesi ya hadi olsun olsun birkaç ay ötelesinEvet vade konusunda çok tutturamadığını kendi de söylüyor ama ne bilim en azından gidişat hep tuttu bende