tellwe.com'da bakılan fallar!

Biliyorum canım bilmez miyim, ondan dedim bi anda çekiyorlardır tartışmanın içine diye.
Ben buralardan devam hiç başımı ağrıtamam Var mı son zamanlarda deneyip beğendiğin?
Neydi o şimal'li bir ismi var,ona attim ama hiç beğenmedim kuzum,Zull fena değildi ama baya kısa,şimdi senin önerin üzerine Marry'e attim.

Neydi o şimal'li bir ismi var,ona attim ama hiç beğenmedim kuzum,Zull fena değildi ama baya kısa,şimdi senin önerin üzerine Marry'e attim.
Umaysimal bana upuzun bakmıştı ya beğenmiştim de ama beğenmeyenler oldu işte
Zull e de çok yeni baktırdım, onu da beğenmeyen olmuştu. Sesli bakmış, fena değil aslında 3 dk ses kaydı atmış.
Medyummary fazla dobra konuşmuş o yüzden gerçekçi geldi sanırım, bakalım sen beğenecek misin :))

O baya eski bir falcı,daha önce attım mı hatırlamıyorum ama hep ilgimi çekiyordu.İnsallah beklediğime değer,hee bir de Natalia diye birine attım,birebir herseyi bilmiş ama bende şüphe uyandırdı.Yani bu kadar şeyi de bilemez diye düşünüyorum,muhtemelen çoklu hesap.

O kim kanka aratınca bulamadım? Kesin çoklu hesaptır, kaç kere denk geldi öyle. Beni hiç bilemiyorlar hiç açık vermiyorum sanırım

Aynen bana da olumsuz sayılabilecek bir fal attı. Ben de dobra oluşundan etkilendim sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…