- 18 Şubat 2018
- 11.951
- 53.330
- 44
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.821
Sen dediysen gidilir kankaBen de yeni baktırdım sayılır, gerçekçi yorum yapmış ve tespitlerinin doğru olduğunu düşündüm ben de.
Kankam hoşgeldin çoook geçmiş olsunSen dediysen gidilir kanka.
Hosbolduk bebitom,valla nasıl oldu ben de anlamadımKankam hoşgeldin çoook geçmiş olsunözledik valla kaybolma bi daha ortadan
Bi anda tartışmanın içine çekiyorlardır çaktırmadan, gelme oyunlaraHosbolduk bebitom,valla nasıl oldu ben de anlamadım.
Tamamen can sıkıntısı kanka,yoksa kimseyle işim olmaz biliyorsun.Olacağı varmış işteBi anda tartışmanın içine çekiyorlardır çaktırmadan, gelme oyunlara
Biliyorum canım bilmez miyim, ondan dedim bi anda çekiyorlardır tartışmanın içine diye.Tamamen can sıkıntısı kanka,yoksa kimseyle işim olmaz biliyorsun.Olacağı varmış işte.
Neydi o şimal'li bir ismi var,ona attim ama hiç beğenmedim kuzum,Zull fena değildi ama baya kısa,şimdi senin önerin üzerine Marry'e attimBiliyorum canım bilmez miyim, ondan dedim bi anda çekiyorlardır tartışmanın içine diye.
Ben buralardan devam hiç başımı ağrıtamamVar mı son zamanlarda deneyip beğendiğin?
Umaysimal bana upuzun bakmıştı ya beğenmiştim de ama beğenmeyenler oldu işteNeydi o şimal'li bir ismi var,ona attim ama hiç beğenmedim kuzum,Zull fena değildi ama baya kısa,şimdi senin önerin üzerine Marry'e attim.
O baya eski bir falcı,daha önce attım mı hatırlamıyorum ama hep ilgimi çekiyordu.İnsallah beklediğime değerUmaysimal bana upuzun bakmıştı ya beğenmiştim de ama beğenmeyenler oldu işte
Zull e de çok yeni baktırdım, onu da beğenmeyen olmuştu. Sesli bakmış, fena değil aslında 3 dk ses kaydı atmış.
Medyummary fazla dobra konuşmuş o yüzden gerçekçi geldi sanırım, bakalım sen beğenecek misin :))
O kim kanka aratınca bulamadım? Kesin çoklu hesaptır, kaç kere denk geldi öyle. Beni hiç bilemiyorlar hiç açık vermiyorum sanırımO baya eski bir falcı,daha önce attım mı hatırlamıyorum ama hep ilgimi çekiyordu.İnsallah beklediğime değer,hee bir de Natalia diye birine attım,birebir herseyi bilmiş ama bende şüphe uyandırdı.Yani bu kadar şeyi de bilemez diye düşünüyorum,muhtemelen çoklu hesap .
Kanka buO kim kanka aratınca bulamadım? Kesin çoklu hesaptır, kaç kere denk geldi öyle. Beni hiç bilemiyorlar hiç açık vermiyorum sanırım
Beğenmeyenler de olmuş vardır bi olayı onun kesinKanka bu
Valla kanka dediğim gibi,bende çok şey bilmesi şüphe uyandırdı.Hani böyle tarihleriyleriyle beraber.Beğenmeyenler de olmuş vardır bi olayı onun kesin
Tarih nasıl bilebilir aklım almıyor, burada veya tellwe de başka falcıya belirttiğin bir tarih o zaman bu?Valla kanka dediğim gibi,bende çok şey bilmesi şüphe uyandırdı.Hani böyle tarihleriyleriyle beraber.
Aynen bana da olumsuz sayılabilecek bir fal attı. Ben de dobra oluşundan etkilendim sanırım :)Umaysimal bana upuzun bakmıştı ya beğenmiştim de ama beğenmeyenler oldu işte
Zull e de çok yeni baktırdım, onu da beğenmeyen olmuştu. Sesli bakmış, fena değil aslında 3 dk ses kaydı atmış.
Medyummary fazla dobra konuşmuş o yüzden gerçekçi geldi sanırım, bakalım sen beğenecek misin :))
Kuzum net tarih değil de mesela şu olay 6 sene önce olmuş,üç sene önce tasinmişsınız falan gibi.Yani çok büyük ihtimalle daha önce bana fal bakan biridir.Tarih nasıl bilebilir aklım almıyor, burada veya tellwe de başka falcıya belirttiğin bir tarih o zaman bu?
Haklısın canım büyük ihtimalle öyle. Medyummary falın geldi mi?Kuzum net tarih değil de mesela şu olay 6 sene önce olmuş,üç sene önce tasinmişsınız falan gibi.Yani çok büyük ihtimalle daha önce bana fal bakan biridir.
Aah ah keşke iyi gitseydi durumlar da bu ne saçmalıyor deseydikAynen bana da olumsuz sayılabilecek bir fal attı. Ben de dobra oluşundan etkilendim sanırım :)
Yok canım ya,ben kime atsam çıkıp gidiyorHaklısın canım büyük ihtimalle öyle. Medyummary falın geldi mi?
Valla aynen öyleAah ah keşke iyi gitseydi durumlar da bu ne saçmalıyor deseydik