tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben de baktırdım kanka, sorduğum soru açısından olumsuz konuşmuş. Durumu ben de öyle görüyorum o kısımda sorun yok ama çok karmaşık yazmış ya noktası yok virgülü yok. Tekrar tekrar okuyorum bazı yerleri hiç anlamadım 🙄 o yüzden nokta atışı var ya da yok bile diyemedim
Banada olumsuz konuştu bende sizdenim 🙋🏼‍♀️🤣

Ya okurken şöyle bi hisse kapıldım, aa diyorum evet o böyle biri tam da böyle davrandı sonra bakıyorum cümlenin öznesi başka sanki benden mi bahsediyor diyorum 🙄 ona göre okursam doğru bana göre okursam yanlış, sağı başka solu başka kafam karıştı falda 🤭🤭

Ya okurken şöyle bi hisse kapıldım, aa diyorum evet o böyle biri tam da böyle davrandı sonra bakıyorum cümlenin öznesi başka sanki benden mi bahsediyor diyorum 🙄 ona göre okursam doğru bana göre okursam yanlış, sağı başka solu başka kafam karıştı falda 🤭🤭
Baya değişik bir tarzı var,bugün bir arkadaşım daha attı.Falı gelmiş,hiçbirşey anlamadım ben diyor kız🤣🤣.

İyiki bakmamış canım. Bana felaket bi fal bakmıştı kaç gündür uyuyamamıştım ama çıkmadı çok şükür 🤣
Elifsucan da bana olumsuz bir fal bakmıştı,burada baya her dediği çıkıyor diyen bir kitle vardı,o yüzden baya bunalıma girmiştim ama çıkmadı çok şükür☺️.

Ben ilk dadandigimda baya para harcadım,saf gibi her önüme gelene atıyordum ama artık uslandim,ayda iki,en fazla üç fal atıyorum,o da yenilere atarım zaten düşük kredili olduğu için😄.
Ben de böyleydim, gerçi şimdi de çok öne çıkan isim varsa fiyat yüksek de olsa atıyorum. Sonuç senin vardığın yere doğru gidiyor çok para verdiğin de aynı az da aynı 🤣

Ben de böyleydim, gerçi şimdi de çok öne çıkan isim varsa fiyat yüksek de olsa atıyorum. Sonuç senin vardığın yere doğru gidiyor çok para verdiğin de aynı az da aynı 🤣
Altıncıhisleriolan bild 100 liraya bakıyor. Düşünsene,siteye yeni üye olmuşsun ve kek gibi 100 lira verip ona fal atiyorsun🤣🤣🤣.

Ben ilk dadandigimda baya para harcadım,saf gibi her önüme gelene atıyordum ama artık uslandim,ayda iki,en fazla üç fal atıyorum,o da yenilere atarım zaten düşük kredili olduğu için😄.
Aynen öyle. Binnaz aşırı pahalı ve her gün en az iki defa fal baktırıyordum… bağımlılık olmuştu bende. Çok yazık bize çokkk 🤣

X