-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.801
Ben de baktırdım .Anlık olarak eski sevgilimin durumunu, işini falan dogru bildi.Gelecek icin onunla olumsuz seyler soyledi vadeleri gec oldugu icin gelecek öngörüsünü bilemiyorumBaktıktan sonra bana yazar mısınız lütfen çok sevinirim
kısacık bomboş bi fal geldi laf olsun diye bakmış.Bu arada umaysimala baktıran var mı ben baktırdım ama dedikleri çıkar mı diye merak ettim. Çıkan çıkmayan yazarsa çok sevinirim.
Bana fena patladı o. Tam tersi olduSelam kızlar az önce Thetiss’e fal baktırdım. Baya tutarlıydı nokta atışları vardı. Vadesine daha var ama 10 krediye deneyebilirsiniz bence çok özenli bakıyor
Ben de yeni baktırdım sayılır, gerçekçi yorum yapmış ve tespitlerinin doğru olduğunu düşündüm ben de.Kızlar medyummary i kesinlikle öneriyorum anı çok iyi nokta atışlarıyla dolu fal ve kesinlikle pembeci değil içimden gecenleri birebir söylemiş, barışma olsa dahi hayır gelmeyeceğini hatta. Ki bu kesin zaten artık.. Fiyatı da cok uygun ve uzun uzun bakmış
Medyummarry e başka baktıran var mı sırada bayağa kişi vardı. Ben de baktırdım tutarlıydı falı merak ettim başka beğenen var mı?Kızlar medyummary i kesinlikle öneriyorum anı çok iyi nokta atışlarıyla dolu fal ve kesinlikle pembeci değil içimden gecenleri birebir söylemiş, barışma olsa dahi hayır gelmeyeceğini hatta. Ki bu kesin zaten artık.. Fiyatı da cok uygun ve uzun uzun bakmış
Yeni başladıkları için fiyat yükseltemiyor olmaları dışında bir olaylarını bilmiyorum, sonra kalan kalıyor giden gidiyor zatenTellwe deki 10tl lik falcilarin olayi nedir?
Bakiyem bitsin diye kimi denediysem sacmaladilar enerjim düştü, hiç ağrımayan başım ağrıyor
Sabah baktirdim, basinda ve sonunda ayni seyleri yazip ortaya da benimla alakasi olmayan kisacik bir bolum eklemis. Bi yerde sen diyor bi yerde siz diyor belli kopyala yapistir yapiyor bence. Dusuk verince iade etti.Medyummarry e başka baktıran var mı sırada bayağa kişi vardı. Ben de baktırdım tutarlıydı falı merak ettim başka beğenen var mı?
Kalan nasil kaliyor hicbi sey yok ki.. ya da beni mi sallamiyorlar acabaYeni başladıkları için fiyat yükseltemiyor olmaları dışında bir olaylarını bilmiyorum, sonra kalan kalıyor giden gidiyor zaten
Yani tellwe ye yeni başlamış oluyor ama falın f sinden anlamıyor, bi süre sonra kaybolup gidiyor haliyle. Hisli biriyse de tutunuyor, popülerliği ve dolayısıyla fiyatı da artıyor. Zaten düşük fiyatlı olanların çoğu yeni olduğu için çürük elmaları da bol, seninle ilgili değil canım özetle :)Kalan nasil kaliyor hicbi sey yok ki.. ya da beni mi sallamiyorlar acaba