• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Bakmış falıma hemen :) yani kopyala yapıştır veya otomatik bir fal değil sağolsun ama bana çok genel konuşmuş yani sen çok iyi birisin seni haketmemişler felan filan demiş :D nokta atışı birşey yoktu gerisindende tam anlamadım bişey :(

Bakmış falıma hemen :) yani kopyala yapıştır veya otomatik bir fal değil sağolsun ama bana çok genel konuşmuş yani sen çok iyi birisin seni haketmemişler felan filan demiş :KK70: nokta atışı birşey yoktu gerisindende tam anlamadım bişey :KK43:
Enerjileriniz uyumamış olabilir,ben de baya nokta atışı vardı.

Kızlar uyku tutmadı,Zemnur diye yeni bir falcı gelmiş.Çok beğendim,bir gidin derim ama inşallah yüzümü kara çıkarmaz☺️😂.
Ben de baktırdım kanka, sorduğum soru açısından olumsuz konuşmuş. Durumu ben de öyle görüyorum o kısımda sorun yok ama çok karmaşık yazmış ya noktası yok virgülü yok. Tekrar tekrar okuyorum bazı yerleri hiç anlamadım 🙄 o yüzden nokta atışı var ya da yok bile diyemedim

Ben de baktırdım kanka, sorduğum soru açısından olumsuz konuşmuş. Durumu ben de öyle görüyorum o kısımda sorun yok ama çok karmaşık yazmış ya noktası yok virgülü yok. Tekrar tekrar okuyorum bazı yerleri hiç anlamadım 🙄 o yüzden nokta atışı var ya da yok bile diyemedim
Bana da çok olumsuz konuştu ve evet bazı yerleri hiç anlamadım. Ama ben de durumu olumsuz gördüğüm için kötü diyemem :)

Ruzgargulu de baktirdi bugün,onda da baya nokta atışı vardı kanka,hisli birisi ama karışık yazıyor,o konuda haklısın😄.

Banada olumsuz konuştu bende sizdenim 🙋🏼‍♀️🤣

Back
X