-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.781
aynen bendede öyle yapmisdiBu arada olivateller a baktırdım. Benim sorumun üstünden gitmiş. Kısa ve içi boş bir faldı beğenmedim.
bende aynı şekilde beğenmedim herkese aynı kişi uymuyor o zamanBen begenemedim bana da bakmista. Sallamasyon geldi fali bana. Kisaydi zaten. Yada enerjisi uymamistir bana bilemiyorum
ben şok güven verir yanı yok her dediğini yaşadıysan zaten kıllan derim yan hesap oYok ya değildir bence ben 1 seneyi aştı baktırıyorum sürekli ve neredeyse her dediğini yaşadım.
Elifsucana 2 kere baktırdım, bana da çıkmadı dedikleri ama yıllardır burada beğenilir yan hesap olduğuna dair birşey duymadım, okumadım. Siz burada mı okudunuz yan hesap olduğunu yoksa sadece şüphe mi?ben şok güven verir yanı yok her dediğini yaşadıysan zaten kıllan derim yan hesap o
Elifsucana 2 kere baktırdım, bana da çıkmadı dedikleri ama yıllardır burada beğenilir yan hesap olduğuna dair birşey duymadım, okumadım. Siz burada mı okudunuz yan hesap olduğunu yoksa sadece şüphe mi?
Polemik olsun diye sormadım yanlış anlamayın, kaynak anlamında sordum sadece. Şimdiye kadar hiç duymadım çünkü elifsucanla ilgili öyle birşey, zaten bana baktığı fallar da çıkmadı o yüzden savunacak değilim.Varsayım değil kim olduğunu biliyorum elifsucanın anladım diyelim burada kendini övüyor anladığım kadarı ile neyse polemik yaşamak veya giden kişilere engel olmak haddime değil parası olan çöpe atsın ne diyeyim ki
Yan hesabı siteye giriyor mu peki kendi hesabı bayadır online olmuyor cunku acaba bunu bırakıp ordan mı devam ediyor diye geldi aklıma şuanDoğrudur çok fazla kişi bilmez yan hesabınıda biliyorum
Olabilir bilemedim ama ben hakkını yiyemem bana çok tutmuştu enerjisi ve gittiğine gerçekten çok üzüldümDoğrudur çok fazla kişi bilmez yan hesabınıda biliyorum
ben dün attım sıra bekliyorumBu arada umaysimala baktıran var mı ben baktırdım ama dedikleri çıkar mı diye merak ettim. Çıkan çıkmayan yazarsa çok sevinirim.
Baktıktan sonra bana yazar mısınız lütfen çok sevinirimben dün attım sıra bekliyorum
Vade benim yakın sayılır çıkarsa yazarım :)Umaysimal i beğendim ben ama sadece yorumlarının detaylı oluşu ve soru odaklı değil de başka olaylar hakkında da yorum yapması iyi geldi. Çoğu dediği gelecek odaklı olduğu için şu an teyit edemiyorum tabii. Esas sorumun vadesi de 1 yıl
yazarım tabi dün akşamdan beri 3. sıradayımBaktıktan sonra bana yazar mısınız lütfen çok sevinirim
Ben baktırdım bi iki arkadasta memnun kalmış bende memnunum pembeci değildi uzun uzun bakmış ve benim bile kendime itiraf edemediğim birseyi söylemiş. Ama fal işi enerji işidir herkese tutan size yada size tutan bi baskasına tutmayabilirBu arada umaysimala baktıran var mı ben baktırdım ama dedikleri çıkar mı diye merak ettim. Çıkan çıkmayan yazarsa çok sevinirim.
Bence de kesinlikle enerji işi bakalım vadesi çıkarsa yazarım ama dediğin gibi en azından sallamasyon ve pembeci bir fal değildi umarım çıkarBen baktırdım bi iki arkadasta memnun kalmış bende memnunum pembeci değildi uzun uzun bakmış ve benim bile kendime itiraf edemediğim birseyi söylemiş. Ama fal işi enerji işidir herkese tutan size yada size tutan bi baskasına tutmayabilir