tellwe.com'da bakılan fallar!

umaysimal falıma bakmış geciktirdiği için de özür mahiyetinde ek olarak kart çekmiş sorularıma. çok nazik biri, ilgili ve özenli bi bakım olmuş çok çok uzun bakmış ayrıca bunu da belirteyim.
söylediği şeylerin bir kısmı genel geçer tarzda, bir kısmı da gerçek nokta atışları olmuş. ben beğendim pişman etmedi

Mihriye anlık olarak doğru yorum yaptı ve karakter analizi iyiydi fakat tarihleri tutmadı. 18 hazirandan sonra bir görüsme sonra tekrar gidiş, ay sonuna doğru da tekrar bir iletişim olacağını söylemişti. Bugun temmuz 2. Ekli olduğumuz bi Facebook kalmıştı hatta ve orayı cok sık kullanıyor işi dolayısıyla, bende bilerek son 3 gündür aktif olarak hikaye atıyordum, hepsini izliyordu ne alametse bugun ordan da silmiş. Yani kısaca tarih tutmadı üzerine birde son kalemde yıkıldı :)

Tellwe’deki eski fallarimi okuyordum, Selizay diye bir falci nokta atis karakter analizi yapmis ve anlik durumlari bilmis, gelecek icin 1 sey soylemis zaten o da az cok tutmus. tellwe’de Uyumsuzz ve Selizay iyimis bende, yeniden baktiracaktim ama ara vermis duruyor. Guzel bakiyormus o zaman farkina varmamisim.

Kızlar medyummary i kesinlikle öneriyorum anı çok iyi nokta atışlarıyla dolu fal ve kesinlikle pembeci değil içimden gecenleri birebir söylemiş, barışma olsa dahi hayır gelmeyeceğini hatta. Ki bu kesin zaten artık.. Fiyatı da cok uygun ve uzun uzun bakmış
Ben de yeni baktırdım sayılır, gerçekçi yorum yapmış ve tespitlerinin doğru olduğunu düşündüm ben de.

Kızlar medyummary i kesinlikle öneriyorum anı çok iyi nokta atışlarıyla dolu fal ve kesinlikle pembeci değil içimden gecenleri birebir söylemiş, barışma olsa dahi hayır gelmeyeceğini hatta. Ki bu kesin zaten artık.. Fiyatı da cok uygun ve uzun uzun bakmış
Medyummarry e başka baktıran var mı sırada bayağa kişi vardı. Ben de baktırdım tutarlıydı falı merak ettim başka beğenen var mı?

Medyummarry e başka baktıran var mı sırada bayağa kişi vardı. Ben de baktırdım tutarlıydı falı merak ettim başka beğenen var mı?
Sabah baktirdim, basinda ve sonunda ayni seyleri yazip ortaya da benimla alakasi olmayan kisacik bir bolum eklemis. Bi yerde sen diyor bi yerde siz diyor belli kopyala yapistir yapiyor bence. Dusuk verince iade etti.

Kalan nasil kaliyor hicbi sey yok ki.. ya da beni mi sallamiyorlar acaba 🙄
Yani tellwe ye yeni başlamış oluyor ama falın f sinden anlamıyor, bi süre sonra kaybolup gidiyor haliyle. Hisli biriyse de tutunuyor, popülerliği ve dolayısıyla fiyatı da artıyor. Zaten düşük fiyatlı olanların çoğu yeni olduğu için çürük elmaları da bol, seninle ilgili değil canım özetle :)

X