- 22 Haziran 2022
- 194
- 147
- 36
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.741
Elifsucan mi?Mihriye bende pembe yada mutlu
Ben elifi bekliyorum inanın tek birebir onda tutuyor bütün fallarım daha cok ama falı actıgı anda on küsür sıra oluyor ve o kadar fala bi anda bakıp enerjisinin şaşmamasını bekliyor herkes üst üste atmaya devam ediyor. Ben maksimum bekleyen 3 4 faldan fazla varsa atmam hic bi falcıya enerji şaşar kafası karışır hersey olur, bunu atlamasın kimse bence konuyla alakasız olarak belirtiyorum ki iki gündür bütün fallar zaman aşımı oldu Elifte, elif paracı bi falcı değil fiyatları belli o yüzden cok kazanayım diye girip baktığını düşünmüyorum aksine kadının hevesi kacıyor olabilir enerji şaşıp edip kötü yorum geliyorsa, yapmayın bacılarım nolur bi aydır bekliyorum kadını..
ben de gecenlerde atmıstım, bakmadı iptal oldu uzun sure bekleyince, sonra baktım falları kapatmıs sanırım uzakta gorunuyordu, sonra baktım yine gelmis gecen hafta, fal gonderdim 2 gun bekledim sonra geri cektim ben de. bakmıyor yaniEysanfala dun fal attim gun ici bakip bitiriyorum geri cekmeyin yazmis duvarina ama hala 4 kisi var, beklemeye deger mi iyi bakiyor mu?
benim de 30 kredim var eysana atmıstım bakmadı artık oyle duruyor belki sonra ustunu tamamlar cingeneye baktırırım yine ama onunla da iste bir mevzu oldugu zaman konusuyoruz mevzu yokken oylesine baktırmak da olmuyor onaYaaa o zaman düzmece hiç gitmiyim sırada falları var herzaman birde ordan acaba diyor insan 30 kredim var kime atsam bilemedim ay sonu zatenfal işine gidiyor paralar hep
Çingene Bey ‘ e bir defa gönderdim bana böyle sert şekilde red etti :) daha da atmadım atmambenim de 30 kredim var eysana atmıstım bakmadı artık oyle duruyor belki sonra ustunu tamamlar cingeneye baktırırım yine ama onunla da iste bir mevzu oldugu zaman konusuyoruz mevzu yokken oylesine baktırmak da olmuyor ona
ilk defa gonderene sert bir uslupla yazması da aslında cok iyi diil hani iki kere uc kere ısrarla atsan neyse deÇingene Bey ‘ e bir defa gönderdim bana böyle sert şekilde red etti :) daha da atmadım atmam
kime atsak ben bugünde atmadım varmıdır öneriniz acaba beraber atalımbenim de 30 kredim var eysana atmıstım bakmadı artık oyle duruyor belki sonra ustunu tamamlar cingeneye baktırırım yine ama onunla da iste bir mevzu oldugu zaman konusuyoruz mevzu yokken oylesine baktırmak da olmuyor ona
valla kimse yok 2 aydır falan kredim duruyor oyle bulamadım ki atacak birinikime atsak ben bugünde atmadım varmıdır öneriniz acaba beraber atalım