- 22 Haziran 2022
- 194
- 147
- 36
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.761
Benimde duruyor hala kredim zull atacaktm ama demekki kötü saolun
zull dan geliyorum. tavsiye etmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zull dan geliyorum. tavsiye etmiyorum
Güzel mi bilmiyorum ben onuda denemedim kredisi yüksek geldi bana değermi acaba sonra yazık oluyor yorumları fena değilMedyumkamileyi deeneyen varmi? Duvarindaki yorumlari iyi gibi sanki ?
yanlış anlama üzerine yanlış yorumladığını söyledi ama konunun diğer hatlarıyla ilgili de tutturmadı mesela senin onu çok sevdiğini kalbinin onun için attığını düşünüyor dedi adam bana sevgin yok ilgin yok diye sitem eden biri öyle diyeyim o derece kötü demek için anlatıyorumBenimde duruyor hala kredim zull atacaktm ama demekki kötü saolun
kesinlikleah ah malesef :) en iyisi kendin öğrenip bakmak
İki gün önce attım daha kötü bir fal olamazdı ne dediği bile anlaşılmıyor kötü yorum yaptım haklı olarak yani keske daha özenli baksaydınız dedim 3 yıldız verdim iade etmişMedyumkamileyi deeneyen varmi? Duvarindaki yorumlari iyi gibi sanki ?
Sahte hesap değilmi zaten o birinin yan hesabı diye biliyorum sankiMerhaba, elifsucan tellwe yi bıraktı galiba ya çok üzüldüm ne olduğuna dair birşey bilen var mı?
Bayılıyorlar bot tabii yada reklamını yapıyor kendisiBen elifsucan a seneler önce baktırmışım bir kere Tellwe safariden girdiğimde gördum 2016da mi ne (18 de olabılır ama daha eskiydi sanki) falını okudum da karman çorman Google translate gibi bir fal bakmıs bot zannetmiştim ben de zaten cok ucuz diye baktırmıştım o zaman bildiğimden diil
Öneririm bana baya dobra konustuumaysimal'i ben de merak ediyorumm
Ben begenemedim bana da bakmista. Sallamasyon geldi fali bana. Kisaydi zaten. Yada enerjisi uymamistir bana bilemiyorumUmaysimal i ben de beğendim kızlar
Uyma kısmını bilemiyorum da kısa bakmıyor diye düşünmüştüm, 10 TL için epey uzun bir yorum yapmış çünkü. Sadece soruya göre değil genel yorum da yapmış.Ben begenemedim bana da bakmista. Sallamasyon geldi fali bana. Kisaydi zaten. Yada enerjisi uymamistir bana bilemiyorum
Yok ya değildir bence ben 1 seneyi aştı baktırıyorum sürekli ve neredeyse her dediğini yaşadım.Sahte hesap değilmi zaten o birinin yan hesabı diye biliyorum sanki