- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.481
aynen oyle ben de yazmiyorum, zaten yazsam bile bilgi bulamiyorlar hep abuk subuk yorumlar geliyorBen attıgım zaman uc dört gün sonra burada yazıyorum genelde garanti olsun diye ya da atacaksam da burada söylemiyorum. Ne biliyim attım beklıyorum desem falcı cat diye anlar
Keske bildirim gelse eskiden linkedinde olduğu gibi simdi var mı bilmiyorum da su kişi peofılınızı ziyaret etti diyevalla her dakika kullanici profillerini geziyor, hanginiz fal atacagim deseniz profilinize bakiyor
havadisle ilgili bir fiyasko oldugunu anladigim tecrubem var uzunca yazacagim uygun oldugumdaYalnız havadis ates falı atmayı düşünüyordum ben de bir ara iyi ki atmamışım yazılıya geçmiş ve kısa bakıyormus. reklam da olsa begenmıstım aslında havadisi ama iste artık yüzde yüz biliyor olsa bile böyle ıslere adı karışınca ınsan soguyor
Sadece havadis değil ki kendisi çoklu hesapYalnız havadis ates falı atmayı düşünüyordum ben de bir ara iyi ki atmamışım yazılıya geçmiş ve kısa bakıyormus. reklam da olsa begenmıstım aslında havadisi ama iste artık yüzde yüz biliyor olsa bile böyle ıslere adı karışınca ınsan soguyor
Ben ona burada ılk adı geçince baktırmıştım hep pahalı fala çağırıyordu ve falın yarısı kendını tanıtma fal çeşitlerini anlatma vs idi o yuzden bir daha gitmeyı dusunmedim. Sonra tekrar dinledim askında doğru seyler söylemis ama geleceği tutturdugy uok zaten bildiğim şeyleri söylemesinin de bie faydası yok banahavadisle ilgili bir fiyasko oldugunu anladigim tecrubem var uzunca yazacagim uygun oldugumda
Aynı kişi tarafından yönetilen bir ekip gibi sanırımSadece havadis değil ki kendisi çoklu hesap
Evet canım :)Aynı kişi tarafından yönetilen bir ekip gibi sanırım
Barnum etkisi diyorsun yani, o kadar herkese uyacak ifadeler ki kim duysa kendine atfedecek bir parçasını buluyor falda. O yüzden zaten anlık durumu bildi çok iyi analiz etti vs durumlarına aldanmamak lazım.Ya zaten o kadar cok fal uygulaması var ki, hepsınde yüzlerce falcı, ben bu kadar hisleri kuvvetli gönül gözü açık olan insanın bu dünyada var olduğuna inanmıyorum, olsa bile bu işi para karsılıgı yapıyorsan Allah senden o özelliğini de alır bence. Bir de günün sonunda fal gönderirken bir ücret ödüyoruz bir beklentiye giriyoruz ya, gelen falı dinlerken ya da okurken aa evet dogru aa bu da bana uyuyor askında falan diye kendı kendımızı ınandırıyoruz belki de, cunku söyledikleri seyler temelinde herkese uyabılecek seyler. Sonuc olarak hepsi dolandırıcı
Ya zaten o kadar cok fal uygulaması var ki, hepsınde yüzlerce falcı, ben bu kadar hisleri kuvvetli gönül gözü açık olan insanın bu dünyada var olduğuna inanmıyorum, olsa bile bu işi para karsılıgı yapıyorsan Allah senden o özelliğini de alır bence. Bir de günün sonunda fal gönderirken bir ücret ödüyoruz bir beklentiye giriyoruz ya, gelen falı dinlerken ya da okurken aa evet dogru aa bu da bana uyuyor askında falan diye kendı kendımızı ınandırıyoruz belki de, cunku söyledikleri seyler temelinde herkese uyabılecek seyler. Sonuc olarak hepsi dolandırıcı
Barnum etkisi diyorsun yani, o kadar herkese uyacak ifadeler ki kim duysa kendine atfedecek bir parçasını buluyor falda. O yüzden zaten anlık durumu bildi çok iyi analiz etti vs durumlarına aldanmamak lazım.
Bir de evet o kadar çok kişiye fal bakınca ve bunu para karşılığı da yapınca orada birşeyler ters gitmeye başlıyor buna da inanıyorum.
haklı bi noktaya değindiniz gerçekten öyle bu enerji meselelerinde, araya çıkar ilişkisi/art niyet/ego girince çakralar kapanıyor. halk arasında kalp gözü dediğimiz şey, kalbini temiz tutmadıktan sonra olay bitiyorBen zaten bu ekiplerin arasinda hic hisli, fal bakabilen biri yok demiyorum, illaki enerjisi tutup baktiginda bir seyler tutturan vardir, ama bu ozelligini cakalliga dokup insan dolandirmaya cevirince is degisiyor
Evet aynen aynısını söyledim ben de kesınlıkle katılıyorum. Para karşılığı olunca bazı şeyler olmuyor yanihaklı bi noktaya değindiniz gerçekten öyle bu enerji meselelerinde, araya çıkar ilişkisi/art niyet/ego girince çakralar kapanıyor. halk arasında kalp gözü dediğimiz şey, kalbini temiz tutmadıktan sonra olay bitiyor
böylelikle bakımcı kişinin görüsü de azalmaya başlıyor her türlü.. o noktadan sonra hislerini kaybedince artık en fazla bir kart ya da sembol okuyucusuna dönüşüyor o da nereye kadar :)
Buna ek olarak şunu da söylemek istiyorum. Yapay zeka üretimi resimler de çok kullanılıyor. Nerden bulacaklar demeyin, onların birkaç sitesi var zaten, teknoloji ile ilgili olan biri için hiç zor değil. Mesela bir tane matrix gözlüklü bir falcı vardıBu kadar şey konuşulmuşken bende bir şey söyliyim :) Çoğunuz için çok can sıkıcı olabilir ama bence bundan sonrası için dikkat etmekte fayda olur. Özellikle tellwe gibi belirsiz kontrolsüz sitelerde fal baktırırken paylaştığınız fotoğraflarınızı o çoklu hesaplar yıllar sonra başka yerlerde falcı fotoğrafı olarak kullanıyorlar. hani bakıyoruz bu fake resim bu falcının kendisi değil ne alaka diyoruz ya çoğu zaten kişilerden alınma oluyor :) rastgele internetten bulmuyorlar çünkü gerçek kişilerin orada paylaştığı daha doğal insan hali oluyor
evet, zaten photoshop uyguluyorlar ama fal baktiranlarin fotograf gondermesi aslinda baska acilardan sikinti yaratiyor, +18 sitelere koyulan fotograflarda, sizin fal icin yolladiginiz fotograflarinizdaki yuzlerinizi koyabilirler, veya diger dating uygulamalarinda fotograflarinizi kendisiymis gibi kullanirlar. Orneklerini cok gordum o yuzden uyarmak istedim.Ya fotograf bulmak zor degil bence burada bile bir derdim var kısmında kaynanasının dedıkodusunu yapıp profılıne selfie koyanlar var bize gelene kadar onlar daha kolay lokma sankiama zaten instagramda yuz binlerce acık hesap var, hic gerek olmaz bu tür şeylere o yuzden