tellwe.com'da bakılan fallar!

Hepimizin hayatı bi an önce netleşsinde kurtulalım bu bağımlılıktan bu neyin reklamıdır yazdığı kişilerden memnun olduklarım vardı onlarada baktırmam bi daha

Hepimizin hayatı bi an önce netleşsinde kurtulalım bu bağımlılıktan bu neyin reklamıdır yazdığı kişilerden memnun olduklarım vardı onlarada baktırmam bi daha
Benim de öyle, Zeyder i beğenirdim mesela dediklerinden de çıkan olmuştur. Fal sepetini saymıyorum hadi orayı ben de çok beğenmiyorum 2-3 kişi dışında, onun yazdıklarında da var mesela ortak beğendiklerimiz.

keske yasak olmasaymıs da erken uyanan kisi digerlerini de uyandırabilseymis
kisaca soyle yardimci olabilirim, yeni uye olup ilk mesajlarinda falci ismi verip tavsiye edenlere inanmayin. Genel olarak da zaten surekli belli kisileri ovenler var medyum petegi mesela. Medyum petek ne hikmetse sadece yeni uye kisilerden ovgu aldi hep. Sonra da o uyeler hesap sildi. Bu ve buna benzer seyler.

Sana 100 kağıtt beni gömmmm

valla her dakika kullanici profillerini geziyor, hanginiz fal atacagim deseniz profilinize bakiyor
Ben attıgım zaman uc dört gün sonra burada yazıyorum genelde garanti olsun diye ya da atacaksam da burada söylemiyorum. Ne biliyim attım beklıyorum desem falcı cat diye anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…