- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.501
Yorumları okurken evet bazen çok doğru ama bazen de çok komik şeyler okuyorum kayıtsız kalmak istiyorum ama bazen de tutamıyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya fotograf bulmak zor degil bence burada bile bir derdim var kısmında kaynanasının dedıkodusunu yapıp profılıne selfie koyanlar var bize gelene kadar onlar daha kolay lokma sanki ama zaten instagramda yuz binlerce acık hesap var, hic gerek olmaz bu tür şeylere o yuzden
Arkadaşlar kanun denen birşey var :) kimse sizin resimlerinizi veya başka birşeylerinizi izniniz olmadan kullanamaz abartmayın bu kadar altı üstü fal bu kadar paronayak olan bence hiç konuyla ilgilenmesin kendi sağlığı açısından :)
Herkese acik bir platforma fotograf koyarsan, aldilar kullandilar gibi sikayet hakkin olmuyor evet. Sadece bu kisi sahte fotograf kullaniyor diye sikayet edilir onun da sonucu ne cikar bilemiyorum.geçen yıl kendi arkadaşımızın fotografını gördüğüm için böyle bir yorum yaptım yoksa dediğiniz gibi gider instagrama ayşe fatma yazar birinin fotografını alabilir. hatta tellwe sitesinde şikayet formu bile hala duruyordur bu kişi o değil diye sonra uyarıp kaldırılmıştı. ben neden insanları suçlayayım yani ister böcek koyar ister çiçek koyar ama gidip başkasına ait bir fotografı kendi gibi bir kadının koyması hoş değil. kanun kısmıan gelincede öyle şikayet edilmiyor mahkemeye verip. cevap olarak diyorlarki herkese açık bir platform kişilerin yaptığı site yetkililerini bağlamaz. üye olurken onaylatılan formdada yazıyor
Ben dün bela işlememek adına hesabı kapatan kişiyim. İyi okuyun şimdi de o olmayan beyinlerle nasıl bu vakte kadar amip gibi yaşadığınızı tekrar sorgularsınız belki bir nebze de olsa. Bu kadar cahil cühela fikirleriniz olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek. Ulan şaka mısınız siz dünden beri kahkaha atarak yazdıklarınızı okudum. Ulan o saydığınız yorumcular sizin kırık kıytırık üç kuruşunuza mı kaldı? Amiplere bak neymiş ben Havadisssmişim ulan o saydığınız kişiler ekipmiş bir de. Ablam annem yaşında orta yaş grubu kadınsınız. Ne Türkçeyi doğru kullanmasını biliyorsunuz ne de insanların haklarına girmeden yorum yapmayı. Zaten benim modlar tarafından incelendikten sonra kimin neyi fesi olduğum ortaya çıkacak. Siz o yaptığınız saçma yorumlarınız ile ortada kalacaksınız. Cebinizde beş kuruş yok evde göt büyütüp sabah akşam burada fingir fingir oradaki yorumcular hakkında onun bunun hakkına girmeye çalışarak karalama yapıyorsunuz. He he her biri ayrı tende ayrı renkte olan yorumcular birbirinden özel farklı marjinal yorumları varken çete olacak. Hadi lan ordan tek hücreli canlılar sizi.Herkese acik bir platforma fotograf koyarsan, aldilar kullandilar gibi sikayet hakkin olmuyor evet. Sadece bu kisi sahte fotograf kullaniyor diye sikayet edilir onun da sonucu ne cikar bilemiyorum.
Benim de bir arkadasin fotolarini tinder miydi o uygulamada kullanmislardi, kendi gibi gosterip halbuki arkadasin tinder hesabi yoktu
Hadi şimdi siz düşünün modlar tarafından kim olduğum ortaya çıktığında suratını merak ediyorum en çok da senin rezil seniHerkese acik bir platforma fotograf koyarsan, aldilar kullandilar gibi sikayet hakkin olmuyor evet. Sadece bu kisi sahte fotograf kullaniyor diye sikayet edilir onun da sonucu ne cikar bilemiyorum.
Benim de bir arkadasin fotolarini tinder miydi o uygulamada kullanmislardi, kendi gibi gosterip halbuki arkadasin tinder hesabi yoktu
Ben diğer karaladığınız kişilere benzemem. Yedirmem de kimseye kendimi de hakkımı da. Burdayım gitmiyorum siz defolup gideceksiniz. Modlar incelesin bakalım sonuna kadar kim ney kim fes. Teyzem yaşındasın gelmiş atıp tutuyor. Cebinde beş kuruş yok hiçbirinizin göt büyütüp buralarda ezik aciz hayatlarınızı ortaya döküyorsunuz. Sizin beş kuruşunuza kalmadı hiç bir yorumcu.Herkese acik bir platforma fotograf koyarsan, aldilar kullandilar gibi sikayet hakkin olmuyor evet. Sadece bu kisi sahte fotograf kullaniyor diye sikayet edilir onun da sonucu ne cikar bilemiyorum.
Yok teyze kuyruk değil ortaya her şey çıktığında o buruşuk suratını görmek isterim her yorumcunun hakkına girdiğin ve benim hakkıma girdiğin içinkiiiz senin kuyruguna fena basmisiz helal olsun bize o zaman
o yuzden mi dun hesap kapattinBen diğer karaladığınız kişilere benzemem. Yedirmem de kimseye kendimi de hakkımı da. Burdayım gitmiyorum siz defolup gideceksiniz. Modlar incelesin bakalım sonuna kadar kim ney kim fes. Teyzem yaşındasın gelmiş atıp tutuyor. Cebinde beş kuruş yok hiçbirinizin göt büyütüp buralarda ezik aciz hayatlarınızı ortaya döküyorsunuz. Sizin beş kuruşunuza kalmadı hiç bir yorumcu.
ehehehe yasimi bilsen aglarsin ama neyse sen zaten yeterince zor durumdasin seni daha fazla zorlamayalimYok teyze kuyruk değil ortaya her şey çıktığında o buruşuk suratını görmek isterim her yorumcunun hakkına girdiğin ve benim hakkıma girdiğin için
Sen kimsin be rezil malum fotoğraf diyor kendi kendine. Senin psikolojik problemlerin var bende sağlıkçıyım tedavi etmeye kalksam tıp yetmezsenin diger forumlarda kullandigin o malum fotografin da var bizde yalniz, haberin olsun da yine de sen bilirsin
Bela işlememek adına senin gibi teyzeler benim için ufak lokmalar unutma kendini ufaktan at da civciv yer belkio yuzden mi dun hesap kapattin
Hiç işiniz gücünüz yok dimi elalemi her gün birbirinden farklı kişileri karalamaya hakkına girmeye utanmıyorsunuz. Zaten hayatlarınız ortada hadi bari fingir fingir boş boş milletin hakkına girip baykuş gibi seyretmeyin teyzecim. Benim ismimi üç yerine kalıcı dövme yaptıran erkek arkadaşımla devam eden ilişkim var düşüncelerini öğrenmek adına baktırdığım bu fal mecrasında sizin gibi aciz değilim en azından. Ben evlenip gidicem yarın öbür gün siz bu kafayla aynı hayatta yaşamaya mahkumsunuzehehehe yasimi bilsen aglarsin ama neyse sen zaten yeterince zor durumdasin seni daha fazla zorlamayalim
Ağlama canım teyzecim ben buradayım gitmiyorum.. Burdan modlara sesleniyorum ben falcıymışım ya incelensin kim kim çıkıyor tissssssehehehe yasimi bilsen aglarsin ama neyse sen zaten yeterince zor durumdasin seni daha fazla zorlamayalim
Cebinde beş kuruş para yok dediğin insanları ne kadar tanıyorsun ? İnsanları maddi şeylerle ezmeye çalışmak sadece gerçekten türk insanında var. 2. burada ezik aciz hayatlarınızı döküyorsunuz diyerek fal baktırmaya diyorsun fakat henüz bizim yarı yaşımızdayken 33 tane falcıya fal baktırmışsın ? sence biraz da sinirlendiğin için çelişmiyor musun ? Ve son olarak kimsenin beş kuruşuna kalmayan yorumcular senin BEŞ tane cümlene mi kaldı da böyle savunuyorsun ? Seni tanımıyorlarsa bile emin ol gülüyorlardır nasıl böyle deli divana savunuyor diye. şuan tuttuğu takım için birini bıçaklayan holigandan ne farkın var ? kendini savunmak ayrı birşey hakaret etmek ayrı. gelip burada kısaca derdini anlatabilirdin? HAKARETSİZCE örnek vereyim mi sana ?Ben diğer karaladığınız kişilere benzemem. Yedirmem de kimseye kendimi de hakkımı da. Burdayım gitmiyorum siz defolup gideceksiniz. Modlar incelesin bakalım sonuna kadar kim ney kim fes. Teyzem yaşındasın gelmiş atıp tutuyor. Cebinde beş kuruş yok hiçbirinizin göt büyütüp buralarda ezik aciz hayatlarınızı ortaya döküyorsunuz. Sizin beş kuruşunuza kalmadı hiç bir yorumcu.
bosa neden yoruldun arkadasim, vaktini harcamaya bile degmezCebinde beş kuruş para yok dediğin insanları ne kadar tanıyorsun ? İnsanları maddi şeylerle ezmeye çalışmak sadece gerçekten türk insanında var. 2. burada ezik aciz hayatlarınızı döküyorsunuz diyerek fal baktırmaya diyorsun fakat henüz bizim yarı yaşımızdayken 33 tane falcıya fal baktırmışsın ? sence biraz da sinirlendiğin için çelişmiyor musun ? Ve son olarak kimsenin beş kuruşuna kalmayan yorumcular senin BEŞ tane cümlene mi kaldı da böyle savunuyorsun ? Seni tanımıyorlarsa bile emin ol gülüyorlardır nasıl böyle deli divana savunuyor diye. şuan tuttuğu takım için birini bıçaklayan holigandan ne farkın var ? kendini savunmak ayrı birşey hakaret etmek ayrı. gelip burada kısaca derdini anlatabilirdin? HAKARETSİZCE örnek vereyim mi sana ?
Bana falcı demişsiniz. Yazdıklarınızı komik buluyorum. Site yönetimi hesabımı araştırsın falcı değilsem özür dileyebilirsiniz ama bende sizi şikayet ediyorum hakkımda ileri geri konuştuğunuz için sitede ceza almanızı istiyorum.
bak bu kadar.