tellwe.com'da bakılan fallar!

o zaten falci oldugu icin biz daha sikayet etmeden kendisi dun kapatti hesabini. Sonra anonimden gelip yazilanlari okuyunca tabi soyleyemedikleri icinde kaldi ya gelip hakarete doktu, bunlar boyle, degirmenlerinin suyu kesilince boyle futursuzca saldirirlar, falci oldugu hakaretlerinden belli

Ablam benim ilk mesajlarında İngiltere Kraliyet ailesi mensubu gibi konuşup sonra foyası çıkınca Cennet Mahallesi karakterine evrilen ablam benim sence 3 yerine adını dövme yaptırmasına rağmen erkek arkadaşından emin olmak için fal baktırman aciziyet göstergesi değil mi djdjjdjdjdjdjdjdjd kocaman bi kahkaha attım ahahahhsshhdhdjd

Yaşa bee

aaaaa bütün sırrı bozdun yaaa

Neyse arkadaşlar siz siz olun başkalarının fal baktırma konularını aşağılamadan önce durup bi kendi fal bakma konularınıza bakın özgüvenli özgüvenli 3 yere dövme adımı dövme yaptığğğmış tağam mı sizin gibi ezik değilim sadece bu kadar dövmeye rağmen hala emin olmadığım için eziğim demeyin djdjdjdjdj

"toksik" oldugunu soylemistim. buralara bakmaya devam ediyordur o. falci olmadigini iddia edip hakarete basvuran toksik arkadasim, sartli fal baktirdiklarinin yorumunu bile okumadan tellwe yonetimine "memnun kalmadim, sunun hesabini kapatin" yazan sen degil misin? en az uc kisiye yapmissin bunu bak konun senin de cevaplarinla daha once de konusuldu baska yerlerde, oralarda inkâr etmiyordun. dunya kucuk yer, baskalari senin hayal dunyandan travma yasayip baska yerlerde gorunce gulmekten catlayabiliyor misal ben. :) insanlarin cebindeki paraya laf edip shayla gibi faldan kazandigi ile kredi cekip baskalarina 1 yildiz vermen ayri bir celiski, oralara girmeyeyim istersen.
bir tek kendilerini zeki saniyorlar ya bayiliyorum ahahahdbjdsn

Gene de böyle olmasına üzülüyorum hani ne gerek o birşey diyor öbürü birşey diyor olay büyüyor o taraf öyle agresif oluyor bu taraf böyle gene de üzülüyorum .. bu durumlara

Bana da karalama yapiyorlar bende baska bir falciymismisim güya. Bende kac gündür gülerek okuyorum yazilanları. Bide yazmisiniz ki sessiz sessiz okuyorsunuz cevap vermiyorsunuz diye. Şahsen cevap verebilecek önemli bir konu bulamadim ben. Şuna emin olun ki hic bir falcida girip burdaki konuyu okumuyordur bile. Herkes işinde gücünde.bunu diğer yazimda söyledim diyede hemen beni falci konumuna girdirdiniz.ne güzel keşke falci olmuş olsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…