- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.521
o zaten falci oldugu icin biz daha sikayet etmeden kendisi dun kapatti hesabini. Sonra anonimden gelip yazilanlari okuyunca tabi soyleyemedikleri icinde kaldi ya gelip hakarete doktu, bunlar boyle, degirmenlerinin suyu kesilince boyle futursuzca saldirirlar, falci oldugu hakaretlerinden belliCebinde beş kuruş para yok dediğin insanları ne kadar tanıyorsun ? İnsanları maddi şeylerle ezmeye çalışmak sadece gerçekten türk insanında var. 2. burada ezik aciz hayatlarınızı döküyorsunuz diyerek fal baktırmaya diyorsun fakat henüz bizim yarı yaşımızdayken 33 tane falcıya fal baktırmışsın ? sence biraz da sinirlendiğin için çelişmiyor musun ? Ve son olarak kimsenin beş kuruşuna kalmayan yorumcular senin BEŞ tane cümlene mi kaldı da böyle savunuyorsun ? Seni tanımıyorlarsa bile emin ol gülüyorlardır nasıl böyle deli divana savunuyor diye. şuan tuttuğu takım için birini bıçaklayan holigandan ne farkın var ? kendini savunmak ayrı birşey hakaret etmek ayrı. gelip burada kısaca derdini anlatabilirdin? HAKARETSİZCE örnek vereyim mi sana ?
Bana falcı demişsiniz. Yazdıklarınızı komik buluyorum. Site yönetimi hesabımı araştırsın falcı değilsem özür dileyebilirsiniz ama bende sizi şikayet ediyorum hakkımda ileri geri konuştuğunuz için sitede ceza almanızı istiyorum.
bak bu kadar.
üzüldüm napayım :) ya aklı başına gelmeli ya da vizyonsuz erkek arkadaşı gibi kolunun 3 yerine falcı dövmeleri yaptıracak çok yolu yokgule gule son osur.k bukucu
baska bir isimle yine gelirsin artik, mahkemelerde kolayliklar
modlara seslenişAğlama canım teyzecim ben buradayım gitmiyorum.. Burdan modlara sesleniyorum ben falcıymışım ya incelensin kim kim çıkıyor tissssss
güzel kudurmuşsun zevkle okudumBela işlememek adına senin gibi teyzeler benim için ufak lokmalar unutmakendini ufaktan at da civciv yer belki
standart falci futursuzlugu, degirmeninin suyunu kestik saldiriyor :)güzel kudurmuşsun zevkle okudum
başka isimle gelir sonra yine gider gelir gider :)) bu falcı tayfası kendilerini bi dünya sanar zatengule gule son osur.k bukucu
baska bir isimle yine gelirsin artik, mahkemelerde kolayliklar
gerçekten vizyonsuz 3 tane kalıcı dövme... hem de kalıcı... hahahhaüzüldüm napayım :) ya aklı başına gelmeli ya da vizyonsuz erkek arkadaşı gibi kolunun 3 yerine falcı dövmeleri yaptıracak çok yolu yok
incelesinler de zaten onlar nasil falcidir veya degildir desinler :) bos bos konusuyor yazikYalnız o ne özgüven ya hadi bakalım incelesinler diye maşallah diyorum
Hiç işiniz gücünüz yok dimi elalemi her gün birbirinden farklı kişileri karalamaya hakkına girmeye utanmıyorsunuz. Zaten hayatlarınız ortada hadi bari fingir fingir boş boş milletin hakkına girip baykuş gibi seyretmeyin teyzecim. Benim ismimi üç yerine kalıcı dövme yaptıran erkek arkadaşımla devam eden ilişkim var düşüncelerini öğrenmek adına baktırdığım bu fal mecrasında sizin gibi aciz değilim en azından. Ben evlenip gidicem yarın öbür gün siz bu kafayla aynı hayatta yaşamaya mahkumsunuz
Yaşa beeAblam benim ilk mesajlarında İngiltere Kraliyet ailesi mensubu gibi konuşup sonra foyası çıkınca Cennet Mahallesi karakterine evrilen ablam benim sence 3 yerine adını dövme yaptırmasına rağmen erkek arkadaşından emin olmak için fal baktırman aciziyet göstergesi değil mi djdjjdjdjdjdjdjdjd kocaman bi kahkaha attım ahahahhsshhdhdjd
aaaaa bütün sırrı bozdun yaaaAblam benim ilk mesajlarında İngiltere Kraliyet ailesi mensubu gibi konuşup sonra foyası çıkınca Cennet Mahallesi karakterine evrilen ablam benim sence 3 yerine adını dövme yaptırmasına rağmen erkek arkadaşından emin olmak için fal baktırman aciziyet göstergesi değil mi djdjjdjdjdjdjdjdjd kocaman bi kahkaha attım ahahahhsshhdhdjd
Fitne fesattan, lan üç yere dövme yaptırmış dedim de hala düşüncesini öğrenmek istiyorum da dedim yav bu beni acayip aciz göstermedi diye bi durup düşünmemiş, patladım ahahshshsshaaaaa bütün sırrı bozdun yaaa
dusunmek icin bir organa ihtiyac var biliyorsunFitne fesattan, lan üç yere dövme yaptırmış dedim de hala düşüncesini öğrenmek istiyorum da dedim yav bu beni acayip aciz göstermedi diye bi durup düşünmemiş, patladım ahahshshssh
Su sondaki yilanli tissss kismini anlayan bana da soylesin iki saattir ona guluyorumAğlama canım teyzecim ben buradayım gitmiyorum.. Burdan modlara sesleniyorum ben falcıymışım ya incelensin kim kim çıkıyor tissssss
"toksik" oldugunu soylemistim. buralara bakmaya devam ediyordur o. falci olmadigini iddia edip hakarete basvuran toksik arkadasim, sartli fal baktirdiklarinin yorumunu bile okumadan tellwe yonetimine "memnun kalmadim, sunun hesabini kapatin" yazan sen degil misin? en az uc kisiye yapmissin bunu bak konun senin de cevaplarinla daha once de konusuldu baska yerlerde, oralarda inkâr etmiyordun. dunya kucuk yer, baskalari senin hayal dunyandan travma yasayip baska yerlerde gorunce gulmekten catlayabiliyor misal ben. :) insanlarin cebindeki paraya laf edip shayla gibi faldan kazandigi ile kredi cekip baskalarina 1 yildiz vermen ayri bir celiski, oralara girmeyeyim istersen.kizlar gorunce yazmak istedim, bir yandan komigime de gitti beklemiyodum ahaha :) aranizda cok toksik ve sahte bir profil var. zaten tek amacinin bu basliga yazmasindan cok bellidir diye tahmin ediyorum. bunu belirtmemdeki sebep sadece oneri konusunda degil; elestiri konusunda da temkinli olmaniz. zira bu kisiyi normalde tanıyorum ve gomdugu ne kadar falci varsa kendi ekmek parasi icin. :) daha önce de baska bir forumda karsilastik kendisiyle bari daha yaratıcı, farkli bir nick bul be arkadas. :)
bir baskasi daha vardi, o kendi iradesiyle gitmis. bu da muhtemelen buradan sallamanin kendisine geliri olmadigini anladiginda gider. o erkek arkadas olaylari falan hikaye.
bana güveniniz, burdaki oneriler kadar elestiriler de tehlikeli olmaya baslamis.
kucak dolusu öpücükler herkese.
Bana da karalama yapiyorlar bende baska bir falciymismisim güya. Bende kac gündür gülerek okuyorum yazilanları. Bide yazmisiniz ki sessiz sessiz okuyorsunuz cevap vermiyorsunuz diye. Şahsen cevap verebilecek önemli bir konu bulamadim ben. Şuna emin olun ki hic bir falcida girip burdaki konuyu okumuyordur bile. Herkes işinde gücünde.bunu diğer yazimda söyledim diyede hemen beni falci konumuna girdirdiniz.ne güzel keşke falci olmuş olsaydım.Ben dün bela işlememek adına hesabı kapatan kişiyim. İyi okuyun şimdi de o olmayan beyinlerle nasıl bu vakte kadar amip gibi yaşadığınızı tekrar sorgularsınız belki bir nebze de olsa. Bu kadar cahil cühela fikirleriniz olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek. Ulan şaka mısınız siz dünden beri kahkaha atarak yazdıklarınızı okudum. Ulan o saydığınız yorumcular sizin kırık kıytırık üç kuruşunuza mı kaldı? Amiplere bak neymiş ben Havadisssmişimulan o saydığınız kişiler ekipmiş bir de. Ablam annem yaşında orta yaş grubu kadınsınız. Ne Türkçeyi doğru kullanmasını biliyorsunuz ne de insanların haklarına girmeden yorum yapmayı. Zaten benim modlar tarafından incelendikten sonra kimin neyi fesi olduğum ortaya çıkacak. Siz o yaptığınız saçma yorumlarınız ile ortada kalacaksınız. Cebinizde beş kuruş yok evde göt büyütüp sabah akşam burada fingir fingir oradaki yorumcular hakkında onun bunun hakkına girmeye çalışarak karalama yapıyorsunuz. He he her biri ayrı tende ayrı renkte olan yorumcular birbirinden özel farklı marjinal yorumları varken çete olacak. Hadi lan ordan tek hücreli canlılar sizi.