- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.441
bir tek kadin olmak zorunda degil canim ekiplerBazıları evet olabilir ama ronan ve eyşan farklı gibi sanki ya, havadis de eyşanla aynı kişi olamaz sesleri farklı. Ay bilmiyorum çok karıştı burası
size tutturan falcilar kimler peki? enerjinizin uyustugu? eger sakincasi yoksaaaaben zaten havadis ronan sardunya mihriye vs bunlarin ayni kisi-ekip tarafildan yonetildigini dusunuyorum o yuzden tek bir kisi aslinda hepsi. Ama inanip inanmamak sizin karariniz tabi, ben gorduklerimi soyler gecerim
Olabilir tabii haklısınbir tek kadin olmak zorunda degil canim ekipler
ben en son 2019da buralardaydim yoklugumda baya level atllamis fake hesaplar ayirt edemiyorum artikSen çok eski uyelerdensin nasıl anlamadın canım.
bu olaylardan sonra ben simdi kimsenin ismini vermeyeyim en iyisi zaten bana tutan baskasina tutmuyor falan kotu hissediyorum ben yonlendirdim sebep oldum gibi...size tutturan falcilar kimler peki? enerjinizin uyustugu? eger sakincasi yoksaaaa
O zaman da çok vardı çoklu hesaplar.ben en son 2019da buralardaydim yoklugumda baya level atllamis fake hesaplar ayirt edemiyorum artik
Bir ara sadece falanca süper bakıyor geçmiş bugün gelecek şahane yazıp gidiyorlardı direkt anlıyordukben en son 2019da buralardaydim yoklugumda baya level atllamis fake hesaplar ayirt edemiyorum artik
Onu bende gordumBir de bu kullaniciyi, siz fal atan arkadaslarin profilini gezip, attiginiz mesajlara bakarken gordum. Sizin bilgilerinizi topluyordu
Ekipler ya netFalsepeti, falalem bir sürü yerde baktırmış hepsini tek tek yorumlamış. İş geliştirme amaçlı çalışma mı yapıyordu bu nedir yani nasıl bir tipe denk geldik çözemedim
30 küsür falcı kuzum bahsettiğim, bu nasıl ekip yaEkipler ya net
Hayır her yazdığı değildir bence, araya anlaşılmasın diye koydukları da var30 küsür falcı kuzum bahsettiğim, bu nasıl ekip yakomple mi dolandırıldık
Aslında otuz falan değiller çoklu olduğu için öyle gorunuyor en fazla uç dört kişilik ekiptir30 küsür falcı kuzum bahsettiğim, bu nasıl ekip yakomple mi dolandırıldık
Bence deAslında otuz falan değiller çoklu olduğu için öyle gorunuyor en fazla uç dört kişilik ekiptir
30 da değil 50 ye yakın bi daha saydımHayır her yazdığı değildir bence, araya anlaşılmasın diye koydukları da var