tellwe.com'da bakılan fallar!

ben en son 2019da buralardaydim yoklugumda baya level atllamis fake hesaplar ayirt edemiyorum artik
Bir ara sadece falanca süper bakıyor geçmiş bugün gelecek şahane yazıp gidiyorlardı direkt anlıyorduk Gel zaman git zaman geliştirdiler iyi kamufle oluyorlar

Ya bu konuya gelip reklamlarını yapan falcılar asla işini bilmiyor kardeşim bak influencer diye bir şey var markalar basıyor parayı onlar da ürünlerin linkini paylaşıyor bu ürünler süper diye ee bu konunun da müdavimleri var yer edinmiş güvenilir kişileri var (misal ben) onlar da buranın influenceri çak ordan 100 kağıt yaptır kendi reklamını az işini bil kız jdjdjd (iş birliği için: https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/cognitive.482740/ )

Son düzenleme:
Hayır her yazdığı değildir bence, araya anlaşılmasın diye koydukları da var
30 da değil 50 ye yakın bi daha saydım bunların da 10-15 tanesinden memnun kalmış yaklaşık olarak. Tamamen dikkat çekmemek için salladı demek ki, hiçbirine baktırmayıp buradaki yorumlardan ortaya karışık yazmış bile olabilir hedef şaşırtmak için o zaman. Valla takdir ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…