- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.461
Bu arada bir tane daha var burda yorum yapan sürekli.o da 21.30civari girmiş yorum yapmamış ne tesadüf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ikinci hala duruyorBu arada bir tane daha var burda yorum yapan sürekli.o da 21.30civari girmiş yorum yapmamış ne tesadüf
Hepimizin hayatı bi an önce netleşsinde kurtulalım bu bağımlılıktan bu neyin reklamıdır yazdığı kişilerden memnun olduklarım vardı onlarada baktırmam bi daha30 da değil 50 ye yakın bi daha saydım bunların da 10-15 tanesinden memnun kalmış yaklaşık olarak. Tamamen dikkat çekmemek için salladı demek ki, hiçbirine baktırmayıp buradaki yorumlardan ortaya karışık yazmış bile olabilir hedef şaşırtmak için o zaman. Valla takdir ettim
Benim de öyle, Zeyder i beğenirdim mesela dediklerinden de çıkan olmuştur. Fal sepetini saymıyorum hadi orayı ben de çok beğenmiyorum 2-3 kişi dışında, onun yazdıklarında da var mesela ortak beğendiklerimiz.Hepimizin hayatı bi an önce netleşsinde kurtulalım bu bağımlılıktan bu neyin reklamıdır yazdığı kişilerden memnun olduklarım vardı onlarada baktırmam bi daha
aaaa kendi kendine gitmis. :) insanlarin iyi niyetiyle oynamamayı böyle böyle ögreneceksiniz heheh uzaktan uzaktan izleyin simdi. :)
Uzak duramaz yakında yeni nicki ile geliraaaa kendi kendine gitmis. :) insanlarin iyi niyetiyle oynamamayı böyle böyle ögreneceksiniz heheh uzaktan uzaktan izleyin simdi. :)
isim vermek yasakmisfalcı oldugundan suphelendiginizi burda yazmaktan cekinceniz nedir ?Onu cok anlayamadım
keske yasak olmasaymıs da erken uyanan kisi digerlerini de uyandırabilseymisisim vermek yasakmis
kisaca soyle yardimci olabilirim, yeni uye olup ilk mesajlarinda falci ismi verip tavsiye edenlere inanmayin. Genel olarak da zaten surekli belli kisileri ovenler var medyum petegi mesela. Medyum petek ne hikmetse sadece yeni uye kisilerden ovgu aldi hep. Sonra da o uyeler hesap sildi. Bu ve buna benzer seyler.keske yasak olmasaymıs da erken uyanan kisi digerlerini de uyandırabilseymis
evet :) zaten sen-ben gibi insanlar sartli fali neden ovsun ki di mi amadiger falcıyı da eski mesajları okuyup anlayabildim .Uyandırmak amaclı yazayım sartlı falı sordugum da sartlı faldan memnun olan kisi sanırım
Sana 100 kağıtt beni gömmmmYa bu konuya gelip reklamlarını yapan falcılar asla işini bilmiyor kardeşim bak influencer diye bir şey var markalar basıyor parayı onlar da ürünlerin linkini paylaşıyor bu ürünler süper diye ee bu konunun da müdavimleri var yer edinmiş güvenilir kişileri var (misal ben) onlar da buranın influenceri çak ordan 100 kağıt yaptır kendi reklamını az işini bil kız jdjdjd (iş birliği için: https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/cognitive.482740/ )
İnanamıyorummmmmmm sok oldum su anBir de bu kullaniciyi, siz fal atan arkadaslarin profilini gezip, attiginiz mesajlara bakarken gordum. Sizin bilgilerinizi topluyordu
Ar-Ge sorumlusu falan herhaldeFalsepeti, falalem bir sürü yerde baktırmış hepsini tek tek yorumlamış. İş geliştirme amaçlı çalışma mı yapıyordu bu nedir yani nasıl bir tipe denk geldik çözemedim
valla her dakika kullanici profillerini geziyor, hanginiz fal atacagim deseniz profilinize bakiyorİnanamıyorummmmmmm sok oldum su an
Ben attıgım zaman uc dört gün sonra burada yazıyorum genelde garanti olsun diye ya da atacaksam da burada söylemiyorum. Ne biliyim attım beklıyorum desem falcı cat diye anlarvalla her dakika kullanici profillerini geziyor, hanginiz fal atacagim deseniz profilinize bakiyor