tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaslar selam bu Peralina mi neydi bir hatun,döndüm falan yazmıştı ama fal aldığı falan yok sanırım?Millete kredi aldırıp harcatmak için dümenmi döndürüyorlar anlamadım..Bir arada Yule böyle zırt pırt geldim geliyorum yapıp fal mal bakmadan gidiyordu..Adları çıkmış millet saldırır diye belkide milleti yemleyip,kredi aldırmak için yapılıyor olabilir..

baktım da şimdi uzakta görünüyor 4 gündür girmemiş bilemedim ama tellwede her şey olabilir

Kızlar bugün sevgilim yine dışarı çıkıyor arkadaşı onun eşi bir erkek arkadaşı daha böyle bir ortamda benimde onun yanında olmam gerekmez miydi sizce düşünmekten kafam kazan gibi oldu. Bu hafta işyerinden izin alacağım 2-3 günlük ufak bir seyahat yapıp kafamı toparlamayı düşünüyorum bu berbat psikolojiyle kimseye faydam da dokunmaz zaten

Berbat bir psikolojideyim. Yani nikaha şurada 3-4 aylık bir süre kalmış ben o nikah tablosunu kafamda çizemiyorum. Yavaş yavaş bu düşünceden uzaklaşıyor gibiyim. Sağlıklı karar veremiyorum 3 günlük kafa tatili gibi bir şey bana çok iyi geleceğini düşünüyorum ama ilişkimi de bitirebilirim bu süreçte şu 2 günde ne oluyor anlamadım gerçekten

Canım seni olumsuz etkilemek istemiyorum, bu yüzden kendimi frenleyerek konuşuyorum, kısacası evet fazlası ile anormal bir tavır.

aa anlayamadım, 3-4 ay sonra evleniyorsunuz ve seni cagırmıyor mu boyle bir ortamda? asırı sacma. ben baya sasırdım ve sinir oldum

İçini iyi yokla daha vakit var. İçinde bir şey "yapma" diyorsa ve bu his en iyi anda bile duruyorsa, cevap belli.

Reactions: cnu
Canım seni olumsuz etkilemek istemiyorum, bu yüzden kendimi frenleyerek konuşuyorum, kısacası evet fazlası ile anormal bir tavır.
Evet kesinlikle bende aynısını düşünüyorum kafamda kurduğum bir durum kesinlikle yok bazen iyice kendimi gaza getirip öyle anlatırım her şeyi fakat her şey açık ortada şu an Sadece biraz sakin kafayla düşünmem gerekiyor

aa anlayamadım, 3-4 ay sonra evleniyorsunuz ve seni cagırmıyor mu boyle bir ortamda? asırı sacma. ben baya sasırdım ve sinir oldum
Değil mi hiç elle tutulur tek bir tarafı yok. Bende bekledim çağırsın diye bir şey demedim. Aşırı moralimi bozdu bu durum

Bilmediğim yerden geldi, kova burcu erkeğini bilmiyorum. Bence bu tavrının sebebini mutlaka onu karşına alıp sor. Gerekçesi %90 mantıksız bir şey olacak ama yine de ikna edici bir gerekçesi olabilir belki bilemiyorum. Hissiyatın çok doğal ama, sorgulanması gereken bir durum.

Kesinlikle offf nefret ediyorum olumsuzluktan normalde o kadar pozitif bir insanım ki her kötü şeyden olumlusunu tutup çekerim yapamıyorum şu an battım dibe sanki beynim durmuş durumda berbat hissediyorum resmen

tamam o zaman bir bakıyorum. hepsini düz olarak alıyorum.

bir hedef koymussun kendine ve bunun icin cok savasmıssın. kendi icinde de bir savas vermissin sanki, duygusal ve mantıksal olarak. bu koydugun hedefi gerceklestirmen sana yeni bir sayfa acacak. sana cok sey katacak ama senin icinde bir burukluk var soru isareti var sanki. kazanacagına inanıyorsun savasıyorsun da ama bir nokta sanki aklına takılıyor. nedense ben oyle hissettim. senin hayatında yeni bir donem baslatacagı suphesiz, ama bunu isteyip istemedigin konusunda emin degilsin sanki cok da. halbuki herkes senin ne istedigini bilen, kararlı biri oldugunu soyler, evet oylesin ve dısarıdaki savasında zafere ulasmana az kalmıs, ama senin kendi icindeki catısmayı kimse bilmiyor. su an durumundan memnunsun, kendini gercekten tatmin olmus hissediyorsun ve oldugun yer senin memnun ediyor, ama o koydugun hedef icin savasıyorsun ve az kalmıs. zaten bence kupa dokuzlusu ve kılıç kraliçesi birbirini tamamlayan kartlar gibi geldi bana. kupa dokuzlusu, sondan onceki kart ve zirveye az kalmıs, kılıç kraliçesi de oyle zirveden onceki son engeli temsil ediyor. son cıkıstasın sanki, koydugun hedefe ulasmana az kalmıs. acaba birinin yardımı mı gelecek sana, birinin eli mi uzanacak, sanki bir basamak sonra ya da soyle diyim ucuncu bir kisinin dahil olması ile bu hedefine ulasacaksın gibi. aslında hep birbirini tamamlayan kartlar cıkmıs. gecmiste cok savasmıssın, hem dısarıda hem kendi icinde, hedefe ulasmana az kalmıs, su an da cok iyisin ama hedefe ilerliyorsun, bunun icin cok emek vermissin. ben sadece kartların anlamları dısında senin kendi icinde de bir savas verdigini hissettim bir konu ile ilgili. yorumlarım bu kadar

Kesinlikle offf nefret ediyorum olumsuzluktan normalde o kadar pozitif bir insanım ki her kötü şeyden olumlusunu tutup çekerim yapamıyorum şu an battım dibe sanki beynim durmuş durumda berbat hissediyorum resmen
Her şey çözüme ulaşır, içini sıkma sakın. Su akar yolunu bulur. Sen içini ferah tut. Her şeyin hayırlısı neyse o olsun hakkında. Ama eminim bu hissin de geçecek, daha iyi daha rahat hissedeceksin. Kendine sakın yüklenme. Zaman her şeyin ilacı, şuanını karartma, kimse de senden değerli değil, önce sensin unutma, her şey olacağına varıyor nihayetinde, kontrol edemiyoruz hayatı. Uzaklaşmaya çalış olumsuz duygulardan biraz.
Bak sana bir şarkı yollayayım :)

Değil mi hiç elle tutulur tek bir tarafı yok. Bende bekledim çağırsın diye bir şey demedim. Aşırı moralimi bozdu bu durum
mantıklı bir acıklaması yok mu? yani birkac ay sonra evlenecek olmasanız herhalde sevgilisini cok da takmayan, arkadas cevresine sokmayan biri derim iliskilerinin basındalar herhalde falan diye dusunurdum. ben de cok uzuldum haklısın, yani su durumda nasılsa birkac ay sonra evlenicez ve hep aynı evde yasıcaz diyerek kendini rahatlatabilirsin ama bu konuyu gercekten sana acıklaması lazım yani.

yaaa çok teşekkür ederim gözüm dolu dolu okudum dinleyeceğim şimdi şarkıyı :))

kesinlikle doğru söylüyorsun biraz kafamı toplamaya gidiyorum şimdi köpeğimi yürüyüşe götüreceğim akşam size gelişmeleri haber veririm umarım güzel şeyler olur

yaaa çok teşekkür ederim gözüm dolu dolu okudum dinleyeceğim şimdi şarkıyı :))
Beni de ağlattın bak şimdi :)
çıkmazlarda olanlara selamlar buradan :)
Çıkmazlarımız sonsuz, şarkının Türkçesi "sonsuz sigara" bu arada. Sonsuz sigaralarımıza gelsin parça :))
(radyo yayını yapar gibi oldu ahahahah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…