tamam o zaman bir bakıyorum. hepsini düz olarak alıyorum.
bir hedef koymussun kendine ve bunun icin cok savasmıssın. kendi icinde de bir savas vermissin sanki, duygusal ve mantıksal olarak. bu koydugun hedefi gerceklestirmen sana yeni bir sayfa acacak. sana cok sey katacak ama senin icinde bir burukluk var soru isareti var sanki. kazanacagına inanıyorsun savasıyorsun da ama bir nokta sanki aklına takılıyor. nedense ben oyle hissettim. senin hayatında yeni bir donem baslatacagı suphesiz, ama bunu isteyip istemedigin konusunda emin degilsin sanki cok da. halbuki herkes senin ne istedigini bilen, kararlı biri oldugunu soyler, evet oylesin ve dısarıdaki savasında zafere ulasmana az kalmıs, ama senin kendi icindeki catısmayı kimse bilmiyor. su an durumundan memnunsun, kendini gercekten tatmin olmus hissediyorsun ve oldugun yer senin memnun ediyor, ama o koydugun hedef icin savasıyorsun ve az kalmıs. zaten bence kupa dokuzlusu ve kılıç kraliçesi birbirini tamamlayan kartlar gibi geldi bana. kupa dokuzlusu, sondan onceki kart ve zirveye az kalmıs, kılıç kraliçesi de oyle zirveden onceki son engeli temsil ediyor. son cıkıstasın sanki, koydugun hedefe ulasmana az kalmıs. acaba birinin yardımı mı gelecek sana, birinin eli mi uzanacak, sanki bir basamak sonra ya da soyle diyim ucuncu bir kisinin dahil olması ile bu hedefine ulasacaksın gibi. aslında hep birbirini tamamlayan kartlar cıkmıs. gecmiste cok savasmıssın, hem dısarıda hem kendi icinde, hedefe ulasmana az kalmıs, su an da cok iyisin ama hedefe ilerliyorsun, bunun icin cok emek vermissin. ben sadece kartların anlamları dısında senin kendi icinde de bir savas verdigini hissettim bir konu ile ilgili. yorumlarım bu kadar