- 18 Şubat 2018
- 11.954
- 53.343
- 44
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.421
Ben yıllardır kedi besliyorum,köpek,kuş hepsini besledim.Kocaman bir Sibirya kurdum vardı,gezdirmeye çıkardığımda millet kacişıyorduben çok korkuyorum biliyor musun? kışın karda bir köpeği apartmanın içine alınmasına ön ayak olmuştum ama korkumdan 3 gün dışarı çıkamadım,merdivenlerde karşıma çıkar diye..bile bile aldırdım köpeği apatmana
çok seviyorum,çok da acırım.,ama deli gibi korkuyorum...yenemedim bir türlü....bir mama verişim var ..bırakıp kaçıyorum arkama bakmadan...Ben yıllardır kedi besliyorum,köpek,kuş hepsini besledim.Kocaman bir Sibirya kurdum vardı,gezdirmeye çıkardığımda millet kacişıyordu.
Onlar senin korktuğunu fark ederse koruma içgüdüsü ile tepki veriyor,bu güne kadar basima hiç kötü bir olay gelmedi.çok seviyorum,çok da acırım.,ama deli gibi korkuyorum...yenemedim bir türlü....bir mama verişim var ..bırakıp kaçıyorum arkama bakmadan...
Ama çok akıllılar biliyor musun? Herkese atlayan köpekler ben geçince çekiliyorlar ama mama taslarının önünde oturuyorlar..gel korkma birşey yapmayacağım koy mamayı der gibi..
Eveet çok akıllılar, zaten sevgi gördükleri yere hırçın yaklaşmıyorlar hiç. Genel olarak da uysallar, korkaklar hep.Ama çok akıllılar biliyor musun? Herkese atlayan köpekler ben geçince çekiliyorlar ama mama taslarının önünde oturuyorlar..gel korkma birşey yapmayacağım koy mamayı der gibi..
Evimizin sultanı o bizim,bıcır bıcır tam ısırmalıkAyyy bu güzellik neeeyerim ısırırım onu :)))) biraz yoğur benim yerime
Aslan burçları kedi köpek konusunda (özellikle kedi diye biliyorum) biraz çekingenler. Kız kardeşim de öyle.minnoşa bak...pek de ehliyef...kedili bir arkadaşım vardı ben gidince odaya koydu kedi de ağladı...bir daha gitmedim...neyyse...işte bu da benim bir garip huyum...
Ben aslan burcuyum ama küçüklüğümden beri sayısız hayvan besledimAslan burçları kedi köpek konusunda (özellikle kedi diye biliyorum) biraz çekingenler. Kız kardeşim de öyle.
çocukluktan o canım ya...annemde korkardı..ne zaman sevmeye kalksam ay uy diye kaçardı..bizde alışmadık...birde yazmıştım galiba daha önce...kontrolcü insanlar dilinden anlamadığı ne yapacağını bilmediği şeylere yaklaşırken de korkarlarmış...konuşamıyoruz ya...Aslan burçları kedi köpek konusunda (özellikle kedi diye biliyorum) biraz çekingenler. Kız kardeşim de öyle.
Ben çocukken sokakta yakaladığım kediyi köpeği eve getirirdim.Babamdan almışım bu özelliğimi,annem de sever ama evde besleme fikrine hiç sıcak bakmazdıçocukluktan o canım ya...annemde korkardı..ne zaman sevmeye kalksam ay uy diye kaçardı..bizde alışmadık...birde yazmıştım galiba daha önce...kontrolcü insanlar dilinden anlamadığı ne yapacağını bilmediği şeylere yaklaşırken de korkarlarmış...konuşamıyoruz ya...
yok besleme ve iyi davranma konusunda sıkıntı yok zaten ama ben kedi köpekten çekiniyorlar dedim, severler ama yaklaşmaya çekinirler. Ama neyse yine de tezim çürüdü zatenBen aslan burcuyum ama küçüklüğümden beri sayısız hayvan besledim.
Tamaam bir site buldum 7li seçmiş oldum sen nasıl uygun görürsen bak:)vallahi arkadaşlar internetten 3 kart tarot diye aratıp bir siteler buluyorlar..sistemin ektiği kartları da bana yazıyorlar..aramızda öyle eğleniyoruz ama bak..ciddi birşey yok
B harfi ben degilim canim. Sanirim hayatima girecek kisirica ederim canımkısmet bu isler, sismanlıkla zayıflıkla ilgisi yok inan.. ben de yengec hissiyatı aldım senden, bir de b harfi hissettim ama sen misin hayatına girecek kisi mi bilemicem
Aa cok ilginc. Ben de öyleyimAslan burçları kedi köpek konusunda (özellikle kedi diye biliyorum) biraz çekingenler. Kız kardeşim de öyle.
Ben aslan burcuyum ama küçüklüğümden beri sayısız hayvan besledim.
yok besleme ve iyi davranma konusunda sıkıntı yok zaten ama ben kedi köpekten çekiniyorlar dedim, severler ama yaklaşmaya çekinirler. Ama neyse yine de tezim çürüdü zaten
Aa cok ilginc. Ben de öyleyim