- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.401
Ya size birşey diyeyim mi bizim buradaki tanışıklığımız hiç tesadüf değil...hepimiz hisliyiz bence..Kızlar bugün rüyamda acayip bir şey gördüm. Yanıma iki kadın geldi, bana diyorlar ki senEvita1907 ya kart yorumlattın ücretini vermedin mi? Ben de, ama ücretli yapmıyor ki o, sorabilirsiniz demişti diyorum. Onlar da, olsun bize de öyle baktı ama biz verdik yine 20-30 lira. Bence yaptığın doğru değil ama sen bilirsin dediler. Evita Iban at, uykumda vicdan azabındaydım ne hallere geldik
aynen herkes tektip değil..bütün aslanlar pırlantayla yaldızla dolaşmaz ama pijama bile giyse bir seçiciliği mutlaka vardır...Evet,mutlaka bir tarzı olmalı.Kaliteli olmalı vs.,mesela herkesin çok severek giydiği şeyleri ve ya kullandığı aksesuarları kullanamam.Kıyafetlerim tek tiptir,genelde eşofmanla dolaşırım çünkü rahatlığıma aşırı düşkünüm.Modayı asla takip etmem,herşey herkese yakışacak diye bir kaide yok.
Aay hemen kart çekeyim, önerebileceğiniz bir site var mı kart çekme konusunda3 kart çok ayrıntı vermez aslında ama
geçmişte bu kişinin sana heyecan verdiğini onunla ilgili hayaller kurduğunu,çok çektirmiş demişsin ama istediğinde kadın dilinden anladığını sözleriyle vs sana hitap ettiğini söylüyor kartın,şu an yeni bir sürece girmişsiniz umut dolusunuz ama partnerin hayatında maddi sıkıntı veya eksiklik hissettiği durumların çıkabileceğini bununda ilişkiniz yansıma potansiyeli olduğunu söyleyebilirim..
bu bir bitiş değildir ama kendini çok değerli çok mutlu hissetmeyebilirsin özel hayatındaki sorunları sana yansıtabilir çokça bu kişi..
ama dediğim gibi 3 kart çok belirlemez..ilişki açılımı daha belirleyici olur..ne yapmam lazım vs diye yine bir 3 kart çek istersen..
rica ederim canımWoow cok ilginc.. öncellikle cok tesekkur ederim. Evet herseye doydugumu hissediyorum gercekten dogru bu.
Ilginc dememin sebebi yengec burcu degilim fakat bi astrologtan danismanlik aldigimda, bana tamamen yengec burcu oldugumu söylemisti. Aslinda aslan burcuyum ama yengece daha cok uyuyorum. Gercekten şaşirtici.
Henüz kimseyle tanismadim. Rüyalarimda sürekli kismet rüyalari.
Bakalim bu şişman halimle kim hayatima girecekse artik
Kim dedi sana midemi bulandırdın diye ya...bulandıysa niye bakmış...ben bu kısma fena takıldım..Vallah insan kalbine söz geçirdiği zaman oluyor bende ilk bu eski sevgilimden ayrıldım dedim üzülmeyeceksin aramayacaksın sonra dedim ki fazla mı gururluyum sonuçta seviyorsun az bi geri adım at dedşm aradım 2 3 kez ha arayıpta seni seviyorum barışalım demedim oda zaten bi atılım da bulunmadı benim aramalarım ve onun düne kadar yavru kedi gibi ağlayan miyavlayan adam telefonumu bile açmamaya cesaret edecek hale geldi enteresan üstüne düşsem heralde neler olurdu atamadığım arada bi işte gelip şöyle bi nabız yokladım bu bide çabalasam heralde hayatımın gene kayısını izlerdik bu arada gönül isterdi hani birinde kalalım bende onunla işte bu dedim yani diğer yarımı bulmuş gibiydim eskiden olsa neler neler de artık bakıyorum görmediğim sevginin benim için anlamı yok hadi bendem adım bekledi desem ben açıkça olmasa da bi adım atmışım aramışım ayağına kapanacak halim yok oda isteseydi bunu kullanabilirdi kendimi eskisi gibi benden kaynaklı diye kandıramam o yüzden diyorum ki kendimi eğer gerçekten sevseydi isteseydi bırakmazdı ben istemesem bile gelirdi yolunu bulurdu çabalardı şimdi ki mesala kapıdan kovsam bacadan giriyor ben de ona yönelmeden emin olmak istedim bu Arada falcı bana midemi bulandırdın dedi belki sizde beni yanlış yorumlayabilirsiniz ama şimdiki sevgilim zamanında bir durum olmuştu ve ben sessiz sedasız çekildim gittim zaman girdi vs sonra işte eski sevgilim oldu ondan ayrıldım bu geri geldi ben istemedim ama çabaladı etti bir şekilde oldu kendisiyle birlikteyken yeni birinden ayrıldığımı ve onu üzmek istemediğimi yara bandı olarak kullanmak istemediğimi kimsenin duygusuyla oynamak karmasına girmek istemediğimi söyledim yani şimdiki hayatımda olan insan eski diye söylediğim insanı ve lafa karışıklığımı biliyor bu durumu kendisiyle paylaştım bir şekilde su aktı yolunu buldu benım kafa karışıklığım gitti ama biriyle olup diğerini düşünme veya böyle karışık birşey yok hayatımda ki insana en basından dürüstçe söyledim günahına girmek istemem dedim ben yaralıyım seni harcamak istemem dedim siz ve falcılar ne biliyorsa hayatımdaki insana da bunu söyledim yani öyle ablanın bana midemi bulandırdın demesi gibi bi durum yok bazen hersey üst üste geliyor ve sen bile anlamamıyorsun ne olduğunu aşırı kafam karışıktı ve bayağı saçma sapan şeyler sonuç olarak öyle işte beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
yani cevabı evet veya hayır olacak bir soru olabilir, su olacak mı bu olacak mı, ben evita gibi yetenekli diilim bu konuda cok ama biri bir sey sorarsa onun uzerine bakabilirim basarabilirsemAyy ne sorayım ki?Aile,aşk,iş,para.
O zaman ben isterim...hatta gel seninle çalışalım..3 kart seçtim..yani cevabı evet veya hayır olacak bir soru olabilir, su olacak mı bu olacak mı, ben evita gibi yetenekli diilim bu konuda cok ama biri bir sey sorarsa onun uzerine bakabilirim basarabilirsem
Mesela eşimin iş hayatı iyi gidecek mi?Ben iş hayatına atılabilecekmiyim gibi☺.yani cevabı evet veya hayır olacak bir soru olabilir, su olacak mı bu olacak mı, ben evita gibi yetenekli diilim bu konuda cok ama biri bir sey sorarsa onun uzerine bakabilirim basarabilirsem
vallahi arkadaşlar internetten 3 kart tarot diye aratıp bir siteler buluyorlar..sistemin ektiği kartları da bana yazıyorlar..aramızda öyle eğleniyoruz ama bak..ciddi birşey yokAay hemen kart çekeyim, önerebileceğiniz bir site var mı kart çekme konusunda
Asa onlusuSorun gelsin o zaman
Ben karttan falan anlamam hiç,şekillerden de çıkarım yapamam ama kişinin mizacından falan çıkarabilirim birşeyler.vallahi arkadaşlar internetten 3 kart tarot diye aratıp bir siteler buluyorlar..sistemin ektiği kartları da bana yazıyorlar..aramızda öyle eğleniyoruz ama bak..ciddi birşey yok
Ben karttan falan anlamam hiç,şekillerden de çıkarım yapamam ama kişinin mizacından falan çıkarabilirim birşeyler.
Bulunduğum ülkedeki, daha doğrusu şehirdeki en fakir insan benimdir benceYa size birşey diyeyim mi bizim buradaki tanışıklığımız hiç tesadüf değil...hepimiz hisliyiz bence..
şimdi şu var kehanet yapan bir insan karşılığını almak zorundadır çünkü almazsa kehanet onun hayatında gerçekleşir diye birşey okudum..ondan beri para vs istemem arkadaşlarıma baktığımda ama bir sokak hayvanı besle,bir çocuğu bir çikolata al sevindir vs derim hep..
Ama size gerçekten kart anlamlarını yazıp birleştirdiğim öyle his falan olmadığı için gerek görmedim ..sanırım sana dediğim birşey uydu veya gerçekleşme payı var..sen bir sokak hayvanı besle veya bir fakirin eline 3-5 kuruş sıkıştır..
muhtemelen bu sana malum oldu...
Bugün bende sokak hayvanlarını besleyeyim o zamanYa size birşey diyeyim mi bizim buradaki tanışıklığımız hiç tesadüf değil...hepimiz hisliyiz bence..
şimdi şu var kehanet yapan bir insan karşılığını almak zorundadır çünkü almazsa kehanet onun hayatında gerçekleşir diye birşey okudum..ondan beri para vs istemem arkadaşlarıma baktığımda ama bir sokak hayvanı besle,bir çocuğu bir çikolata al sevindir vs derim hep..
Ama size gerçekten kart anlamlarını yazıp birleştirdiğim öyle his falan olmadığı için gerek görmedim ..sanırım sana dediğim birşey uydu veya gerçekleşme payı var..sen bir sokak hayvanı besle veya bir fakirin eline 3-5 kuruş sıkıştır..
muhtemelen bu sana malum oldu...
çiçek sulasan bile olur...kollektife,doğaya ufacık birşey versen olur...Bulunduğum ülkedeki, daha doğrusu şehirdeki en fakir insan benimdir bencesokak hayvanı bile yok çünkü burda, ama yine de ne yapabilirim diye düşündüm, kuş beslesem olur mu
Ben geçen gün bu siteden çekmiştim zaten.Bu tarot ve katına kartlarının her birinin bir enerjisi varmış ve zamanla bakan kişide bir ağırlık hissi oluyormuş,böyle bir yazı okumuştum eskiden.bak böyle bir site buldum...buradan otomatik seçiyorsun...Tarot Falı - tarotfalim.com
Dört farklı tarot açılımı. Üç kart tarot falı ve tek kart tarot falınıza ücretsiz olarak bakabilir, ayrıca aşk ve kariyer tarot falı yorumlarınızı da okuyabilirsiniz.tarotfalim.com
çok mantıklı, bugün bununla ilgileneceğim :)çiçek sulasan bile olur...kollektife,doğaya ufacık birşey versen olur...
ya canım onlar için gerçekten konsantre olan etüd falan yapanlar için buradaki 3 kart anlamlarını yazmaktan birşey olmaz....Ben geçen gün bu siteden çekmiştim zaten.Bu tarot ve katına kartlarının her birinin bir enerjisi varmış ve zamanla bakan kişide bir ağırlık hissi oluyormuş,böyle bir yazı okumuştum eskiden.
Hayvanlarla aran nasıl bilmiyorum ama sokaktan bir kedi kurtarsın mesela evinde bolluk,bereket eksik olmaz.çok mantıklı, bugün bununla ilgileneceğim :)
ben çok korkuyorum biliyor musun? kışın karda bir köpeği apartmanın içine alınmasına ön ayak olmuştum ama korkumdan 3 gün dışarı çıkamadım,merdivenlerde karşıma çıkar diye..bile bile aldırdım köpeği apatmanaHayvanlarla aran nasıl bilmiyorum ama sokaktan bir kedi kurtarsın mesela evinde bolluk,bereket eksik olmaz.