tellwe.com'da bakılan fallar!

Ya size birşey diyeyim mi bizim buradaki tanışıklığımız hiç tesadüf değil...hepimiz hisliyiz bence..
şimdi şu var kehanet yapan bir insan karşılığını almak zorundadır çünkü almazsa kehanet onun hayatında gerçekleşir diye birşey okudum..ondan beri para vs istemem arkadaşlarıma baktığımda ama bir sokak hayvanı besle,bir çocuğu bir çikolata al sevindir vs derim hep..
Ama size gerçekten kart anlamlarını yazıp birleştirdiğim öyle his falan olmadığı için gerek görmedim ..sanırım sana dediğim birşey uydu veya gerçekleşme payı var..sen bir sokak hayvanı besle veya bir fakirin eline 3-5 kuruş sıkıştır..
muhtemelen bu sana malum oldu...

aynen herkes tektip değil..bütün aslanlar pırlantayla yaldızla dolaşmaz ama pijama bile giyse bir seçiciliği mutlaka vardır...

Aay hemen kart çekeyim, önerebileceğiniz bir site var mı kart çekme konusunda

rica ederim canım kısmet bu isler, sismanlıkla zayıflıkla ilgisi yok inan.. ben de yengec hissiyatı aldım senden, bir de b harfi hissettim ama sen misin hayatına girecek kisi mi bilemicem

Kim dedi sana midemi bulandırdın diye ya...bulandıysa niye bakmış...ben bu kısma fena takıldım..
Açıkçası benim artık ciddi bir doymuşluğum var ve aşka bakışım çok farklı artık...buradaki birçok arkadaşım ise benim kadar yaşanmışlıkları yok ve umutlu hevesliler..o yuzden çöm çöm konuşup heves kaçırmamak adına çok da yorum yapmaktan kaçınıyorum ama sende okuyunca demek istedim..
1-)Bir erkek eğer gerçekten istiyorsa herşeyi yapar,imkansız diye birşey yoktur o zaman onlar için..erkeğin doğası zaten eylemdir..
2)Gerçekten kendi değerini bilen,hayatında sevgilisinden başka öncelikleri olan kadın her zaman kıymetlidir...Direk erkeğin tüm işlerini kolaylıştıran sürekli verici olan kadının kıymeti anlaşılmaz..belki adam yaşlanınca...

yani cevabı evet veya hayır olacak bir soru olabilir, su olacak mı bu olacak mı, ben evita gibi yetenekli diilim bu konuda cok ama biri bir sey sorarsa onun uzerine bakabilirim basarabilirsem
O zaman ben isterim...hatta gel seninle çalışalım..3 kart seçtim..
geçmiş kılıçların şovalyesi
şimdi kupa dokuzlusu
gelecek kılıç kraliçesi..
şimdi genel bir durumu yorumla bakalım benimle ilgili..ben sana yardım edeceğim...sen doğaçlama yaz birşeyler...

vallahi arkadaşlar internetten 3 kart tarot diye aratıp bir siteler buluyorlar..sistemin ektiği kartları da bana yazıyorlar..aramızda öyle eğleniyoruz ama bak..ciddi birşey yok
Ben karttan falan anlamam hiç,şekillerden de çıkarım yapamam ama kişinin mizacından falan çıkarabilirim birşeyler.

Ben karttan falan anlamam hiç,şekillerden de çıkarım yapamam ama kişinin mizacından falan çıkarabilirim birşeyler.
bak böyle bir site buldum...buradan otomatik seçiyorsun...

Bulunduğum ülkedeki, daha doğrusu şehirdeki en fakir insan benimdir bence sokak hayvanı bile yok çünkü burda, ama yine de ne yapabilirim diye düşündüm, kuş beslesem olur mu

Bugün bende sokak hayvanlarını besleyeyim o zaman

Ben geçen gün bu siteden çekmiştim zaten.Bu tarot ve katına kartlarının her birinin bir enerjisi varmış ve zamanla bakan kişide bir ağırlık hissi oluyormuş,böyle bir yazı okumuştum eskiden.

Ben geçen gün bu siteden çekmiştim zaten.Bu tarot ve katına kartlarının her birinin bir enerjisi varmış ve zamanla bakan kişide bir ağırlık hissi oluyormuş,böyle bir yazı okumuştum eskiden.
ya canım onlar için gerçekten konsantre olan etüd falan yapanlar için buradaki 3 kart anlamlarını yazmaktan birşey olmaz....

Hayvanlarla aran nasıl bilmiyorum ama sokaktan bir kedi kurtarsın mesela evinde bolluk,bereket eksik olmaz.
ben çok korkuyorum biliyor musun? kışın karda bir köpeği apartmanın içine alınmasına ön ayak olmuştum ama korkumdan 3 gün dışarı çıkamadım,merdivenlerde karşıma çıkar diye..bile bile aldırdım köpeği apatmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…