- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.461
Gaza gelme bence,evet hoş bir tavır değil ama tepki verme sakın..Sende ona aynını yap..Berbat bir psikolojideyim. Yani nikaha şurada 3-4 aylık bir süre kalmış ben o nikah tablosunu kafamda çizemiyorum. Yavaş yavaş bu düşünceden uzaklaşıyor gibiyim. Sağlıklı karar veremiyorum 3 günlük kafa tatili gibi bir şey bana çok iyi geleceğini düşünüyorum ama ilişkimi de bitirebilirim bu süreçte şu 2 günde ne oluyor anlamadım gerçekten
benim esim de boyleydı aynı.. hic uzulme, cok sacma davranırdı beni hic dusunmuyor sevmiyor gibi. corona zamanı aklıma geldi sen simdi boyle yazdıgında, aynı seyı hissettim biliyor musunkesinlikle doğru söylüyorsun biraz kafamı toplamaya gidiyorum şimdi köpeğimi yürüyüşe götüreceğim akşam size gelişmeleri haber veririm umarım güzel şeyler olur
yaa ne kadar tatlısın, birinin baska bir insanı dusunup ona sarkı gondermesi cok ince bir sey. ben de bu nezaketi gormeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. inan sanki bana yapılmıs gibi mutlu oldum, hayat o kadar garip ki, dertler buyudukce kücük seylerden ne kadar mutlu olabildigimizi daha iyi anlıyoruzHer şey çözüme ulaşır, içini sıkma sakın. Su akar yolunu bulur. Sen içini ferah tut. Her şeyin hayırlısı neyse o olsun hakkında. Ama eminim bu hissin de geçecek, daha iyi daha rahat hissedeceksin. Kendine sakın yüklenme. Zaman her şeyin ilacı, şuanını karartma, kimse de senden değerli değil, önce sensin unutma, her şey olacağına varıyor nihayetinde, kontrol edemiyoruz hayatı. Uzaklaşmaya çalış olumsuz duygulardan biraz.
Bak sana bir şarkı yollayayım :)
ben de oyleyim, en son kaldıgım yerden baslıyorum okumayacnu sana diyebileceğim kendini değersiz yada yokmuş gibi hissettiğin hiçbir yerde durma Evita1907 bu arada çok teşekkür ederim desteğin için N noktalibirgul sana da çok teşekkürmederim canm desteğin için bütün yorumları tek tek okuma gibi hastalığım var anca okudum geri kalmak istemiyorum gündem den
Sana ve tüm kadınlara tavsiye edecegim iki kitap var..Tüm kadınların mutlaka okuması lazım,keşke yıllar önce okusaymışım,belki ilişkilerimde bu hataları yapmazdım..Erkeklerin davranış tarzlarını ve ne yapılmalı onu anlatıyor..Kafa tatiline çıkıp yanına bu kitapları almanı tavsiye ederim.Iki seri,birincisi “Erkekler neden dişli kadınları sever” ikincisi “ Erkekler neden dişli kadınlarla evlenir” Sherry Argov yazarı.Bestseller olmuş dünyadakesinlikle doğru söylüyorsun biraz kafamı toplamaya gidiyorum şimdi köpeğimi yürüyüşe götüreceğim akşam size gelişmeleri haber veririm umarım güzel şeyler olur
Doğru söylüyorsun gerçekten güzel bir his, bana da kardeşim gönderiyor böyle, "sen seversin, sana gelsin" vs diyerek. Canı sıkılan, üzülen varsa gelsin sarılalım :) hissettirdiği duygu ile uyuşan şarkı geliyor hemen aklıma, onu yolluyorum :)yaa ne kadar tatlısın, birinin baska bir insanı dusunup ona sarkı gondermesi cok ince bir sey. ben de bu nezaketi gormeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. inan sanki bana yapılmıs gibi mutlu oldum, hayat o kadar garip ki, dertler buyudukce kücük seylerden ne kadar mutlu olabildigimizi daha iyi anlıyoruz
Ayy güzel köpüşün mü var senin de :) sarıl ona, en güzeli onlarkesinlikle doğru söylüyorsun biraz kafamı toplamaya gidiyorum şimdi köpeğimi yürüyüşe götüreceğim akşam size gelişmeleri haber veririm umarım güzel şeyler olur
bir tane kart sectim. kılıç sekizlisi cıktı. kafandaki sorular icin su an cok olumlu bir yanıt hissiyatı alamadım. yani olumlu olursa da bir sure sonra olur gibi geliyor. tarot bir noktada bilincaltı okuması oldugu icin, bu kart senin korkularını da gösteriyor olabilir. kendini mevcut durumdan dolayı yorgun, bitkin, sanki hayatının kontrolunu baskasının ellerine vermis gibi mi hissediyorsun? dört bir yandan kusatılmıs. cunku ben ne zaman oyle hissetsem, bu kartı cekerim. sanki hayatımı baskaları kontrol ediyor, ben de onların bana tanıdıgı verdigi ozgurluk sınırları icinde yasayabılıyorum gibi. ve aslında buna biraz da ben sebep olmusum, bunu icten ice biliyorum ama kabullenmek de isime gelmiyor gibi. ama sandıgın kadar cözumsuz bir noktada diilsin, caresiz diilsin, bunu degıstırmek de senin elinde. kılıç serisi zihnimizdeki engelleri temsil edermiş aslında. o yuzden fazla dusunup kendini bunaltma bence ama kendin icin de bir adım atman gerekir. duragan bir donemdesin sanki, dısarıdan bir gelisme ile bu durumun degismesini bekliyorsun (örn. esinin islerinin iyilesmesi) ama bu gelismeyı sen yapmadıgın surece dıs kosullar degisse de sen zihninde aynı cıkmazı hep yasayacaksın. birkac sene once birine cok asık olmustum. kısa surede, cok yogun duygular yasıyordum. sonra capriye tatile gittim 4-5 gunlugune. dusunun caprideyım, her sey guzel, ama ben odada oturup aglıyordum.. ne kadar mekan degisse de (yani dıs dunyadaki kosullar) benim kafamdaki seyler degısmedigi surece, yasayacagım seyler aynı oluyor. evde de olsam aglayacaktım, capride de. o yuzden zihnimizdeki engelleri aşıp kendimiz icin bir sey yapmamız gerekir. ve kendimiz icin bir sey yapmak aslında dusundugumuz kadar zor bir sey de degildirMesela eşimin iş hayatı iyi gidecek mi?Ben iş hayatına atılabilecekmiyim gibi☺.
evetttAyy güzel köpüşün mü var senin de :) sarıl ona, en güzeli onlar
Olsun bir dahakine de sen alırsın, iyi olsun da bebişevettthem de kocaman ve cok tuylu, sarıldıgımda insana sarılıyormusum gibi oluyor. kuzumu ozledim ya cok annemlerle yasıyor, bugun derslerim bitince gidicektim görmeye ama kardesim almıs onda kalıcakmıs bugun
Valla çok güzel,çok teşekkür ederim☺.bir tane kart sectim. kılıç sekizlisi cıktı. kafandaki sorular icin su an cok olumlu bir yanıt hissiyatı alamadım. yani olumlu olursa da bir sure sonra olur gibi geliyor. tarot bir noktada bilincaltı okuması oldugu icin, bu kart senin korkularını da gösteriyor olabilir. kendini mevcut durumdan dolayı yorgun, bitkin, sanki hayatının kontrolunu baskasının ellerine vermis gibi mi hissediyorsun? dört bir yandan kusatılmıs. cunku ben ne zaman oyle hissetsem, bu kartı cekerim. sanki hayatımı baskaları kontrol ediyor, ben de onların bana tanıdıgı verdigi ozgurluk sınırları icinde yasayabılıyorum gibi. ve aslında buna biraz da ben sebep olmusum, bunu icten ice biliyorum ama kabullenmek de isime gelmiyor gibi. ama sandıgın kadar cözumsuz bir noktada diilsin, caresiz diilsin, bunu degıstırmek de senin elinde. kılıç serisi zihnimizdeki engelleri temsil edermiş aslında. o yuzden fazla dusunup kendini bunaltma bence ama kendin icin de bir adım atman gerekir. duragan bir donemdesin sanki, dısarıdan bir gelisme ile bu durumun degismesini bekliyorsun (örn. esinin islerinin iyilesmesi) ama bu gelismeyı sen yapmadıgın surece dıs kosullar degisse de sen zihninde aynı cıkmazı hep yasayacaksın. birkac sene once birine cok asık olmustum. kısa surede, cok yogun duygular yasıyordum. sonra capriye tatile gittim 4-5 gunlugune. dusunun caprideyım, her sey guzel, ama ben odada oturup aglıyordum.. ne kadar mekan degisse de (yani dıs dunyadaki kosullar) benim kafamdaki seyler degısmedigi surece, yasayacagım seyler aynı oluyor. evde de olsam aglayacaktım, capride de. o yuzden zihnimizdeki engelleri aşıp kendimiz icin bir sey yapmamız gerekir. ve kendimiz icin bir sey yapmak aslında dusundugumuz kadar zor bir sey de degildir
Çok iyi ya...düzeltecek birşey bulamadım... kılıç şovalyesi çok zordur çok iyi betimlemişsin...genel durum için senin yazdıkların muhteşem...aşk için de karşı taraftan beklenmedik bir hamle görmüssün diye bilirsin.Ama alkışlıyorum şu an...ben düzeltirim öyle aktivite olur demiştim ama bu mailinle sonlandı konutamam o zaman bir bakıyorum. hepsini düz olarak alıyorum.
bir hedef koymussun kendine ve bunun icin cok savasmıssın. kendi icinde de bir savas vermissin sanki, duygusal ve mantıksal olarak. bu koydugun hedefi gerceklestirmen sana yeni bir sayfa acacak. sana cok sey katacak ama senin icinde bir burukluk var soru isareti var sanki. kazanacagına inanıyorsun savasıyorsun da ama bir nokta sanki aklına takılıyor. nedense ben oyle hissettim. senin hayatında yeni bir donem baslatacagı suphesiz, ama bunu isteyip istemedigin konusunda emin degilsin sanki cok da. halbuki herkes senin ne istedigini bilen, kararlı biri oldugunu soyler, evet oylesin ve dısarıdaki savasında zafere ulasmana az kalmıs, ama senin kendi icindeki catısmayı kimse bilmiyor. su an durumundan memnunsun, kendini gercekten tatmin olmus hissediyorsun ve oldugun yer senin memnun ediyor, ama o koydugun hedef icin savasıyorsun ve az kalmıs. zaten bence kupa dokuzlusu ve kılıç kraliçesi birbirini tamamlayan kartlar gibi geldi bana. kupa dokuzlusu, sondan onceki kart ve zirveye az kalmıs, kılıç kraliçesi de oyle zirveden onceki son engeli temsil ediyor. son cıkıstasın sanki, koydugun hedefe ulasmana az kalmıs. acaba birinin yardımı mı gelecek sana, birinin eli mi uzanacak, sanki bir basamak sonra ya da soyle diyim ucuncu bir kisinin dahil olması ile bu hedefine ulasacaksın gibi. aslında hep birbirini tamamlayan kartlar cıkmıs. gecmiste cok savasmıssın, hem dısarıda hem kendi icinde, hedefe ulasmana az kalmıs, su an da cok iyisin ama hedefe ilerliyorsun, bunun icin cok emek vermissin. ben sadece kartların anlamları dısında senin kendi icinde de bir savas verdigini hissettim bir konu ile ilgili. yorumlarım bu kadar
kartları anlatışın çok iyi..eğitimini almak istersen önereceğim 1-2 kişi olur bak...bir tane kart sectim. kılıç sekizlisi cıktı. kafandaki sorular icin su an cok olumlu bir yanıt hissiyatı alamadım. yani olumlu olursa da bir sure sonra olur gibi geliyor. tarot bir noktada bilincaltı okuması oldugu icin, bu kart senin korkularını da gösteriyor olabilir. kendini mevcut durumdan dolayı yorgun, bitkin, sanki hayatının kontrolunu baskasının ellerine vermis gibi mi hissediyorsun? dört bir yandan kusatılmıs. cunku ben ne zaman oyle hissetsem, bu kartı cekerim. sanki hayatımı baskaları kontrol ediyor, ben de onların bana tanıdıgı verdigi ozgurluk sınırları icinde yasayabılıyorum gibi. ve aslında buna biraz da ben sebep olmusum, bunu icten ice biliyorum ama kabullenmek de isime gelmiyor gibi. ama sandıgın kadar cözumsuz bir noktada diilsin, caresiz diilsin, bunu degıstırmek de senin elinde. kılıç serisi zihnimizdeki engelleri temsil edermiş aslında. o yuzden fazla dusunup kendini bunaltma bence ama kendin icin de bir adım atman gerekir. duragan bir donemdesin sanki, dısarıdan bir gelisme ile bu durumun degismesini bekliyorsun (örn. esinin islerinin iyilesmesi) ama bu gelismeyı sen yapmadıgın surece dıs kosullar degisse de sen zihninde aynı cıkmazı hep yasayacaksın. birkac sene once birine cok asık olmustum. kısa surede, cok yogun duygular yasıyordum. sonra capriye tatile gittim 4-5 gunlugune. dusunun caprideyım, her sey guzel, ama ben odada oturup aglıyordum.. ne kadar mekan degisse de (yani dıs dunyadaki kosullar) benim kafamdaki seyler degısmedigi surece, yasayacagım seyler aynı oluyor. evde de olsam aglayacaktım, capride de. o yuzden zihnimizdeki engelleri aşıp kendimiz icin bir sey yapmamız gerekir. ve kendimiz icin bir sey yapmak aslında dusundugumuz kadar zor bir sey de degildir
canım ilişki açılımı 9 kart ile olur..7 kart atnalı açılımıdır iş kariyer gibi konularda daha iyi sonuç verir..ama bu atnalını ilişkine uyarlarsak..Tamaam bir site buldum 7li seçmiş oldum sen nasıl uygun görürsen bak:)
Kılıç altılı
Tılsım onlusu
Tılsım ası
Mahkeme
Kupa dörtlüsü
Tılsım beşlisi
Kılıç prensi
kova burcu hava grubunun en lider temsilcisi..özgürlüğüne aşırı düşkünlük,ani karar değişimleri ,yeniliğe aşırı düşkünlük. vs vs kova burcunu elinde tutmak işsteyen kadın tipi ne biliyor musun? bir kere arayacak ve ulaşamayacak çok öeşgul olacaksın...buluşalım dediğinde kendi gelişimin için bir programı bir kere de olsa engel göstereceksin..yogaya gidiyorum online kursum var gibi..Kova burcu
kova kadınıyım, bu söylediklerine imzamı atıyorum :) ama erkeği bilememkova burcu hava grubunun en lider temsilcisi..özgürlüğüne aşırı düşkünlük,ani karar değişimleri ,yeniliğe aşırı düşkünlük. vs vs kova burcunu elinde tutmak işsteyen kadın tipi ne biliyor musun? bir kere arayacak ve ulaşamayacak çok öeşgul olacaksın...buluşalım dediğinde kendi gelişimin için bir programı bir kere de olsa engel göstereceksin..yogaya gidiyorum online kursum var gibi..
bağımlılık göstermeyen,özgür ve kişisel gelişimine önem veren kadınlara bayılırlar...