tellwe.com'da bakılan fallar!

Gaza gelme bence,evet hoş bir tavır değil ama tepki verme sakın..Sende ona aynını yap..

Reactions: cnu
kesinlikle doğru söylüyorsun biraz kafamı toplamaya gidiyorum şimdi köpeğimi yürüyüşe götüreceğim akşam size gelişmeleri haber veririm umarım güzel şeyler olur
benim esim de boyleydı aynı.. hic uzulme, cok sacma davranırdı beni hic dusunmuyor sevmiyor gibi. corona zamanı aklıma geldi sen simdi boyle yazdıgında, aynı seyı hissettim biliyor musun ben de karantinada evde olurdum butun gun beklerdim ki yazsın bana, saat 4e 5 e kadar yazmazdı, yani cok gec uyanırdı o saatlerde ama yine de butun gun ondan mesaj beklemek, o caresizlik cok kırardı kalbimi. ben de köpegimi yuruyuse gotururdum site icinde dolasırdık, öyle bos bos sitenin kafesinde otururduk. modumu birinin keyfine baglamak beni cok uzuyor. eskiden de oyleydim, simdi biraz daha rahatım ama hala oyleyim icten ice..

yaa ne kadar tatlısın, birinin baska bir insanı dusunup ona sarkı gondermesi cok ince bir sey. ben de bu nezaketi gormeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. inan sanki bana yapılmıs gibi mutlu oldum, hayat o kadar garip ki, dertler buyudukce kücük seylerden ne kadar mutlu olabildigimizi daha iyi anlıyoruz

ben de oyleyim, en son kaldıgım yerden baslıyorum okumaya

kesinlikle doğru söylüyorsun biraz kafamı toplamaya gidiyorum şimdi köpeğimi yürüyüşe götüreceğim akşam size gelişmeleri haber veririm umarım güzel şeyler olur
Sana ve tüm kadınlara tavsiye edecegim iki kitap var..Tüm kadınların mutlaka okuması lazım,keşke yıllar önce okusaymışım,belki ilişkilerimde bu hataları yapmazdım..Erkeklerin davranış tarzlarını ve ne yapılmalı onu anlatıyor..Kafa tatiline çıkıp yanına bu kitapları almanı tavsiye ederim.Iki seri,birincisi “Erkekler neden dişli kadınları sever” ikincisi “ Erkekler neden dişli kadınlarla evlenir” Sherry Argov yazarı.Bestseller olmuş dünyada

Doğru söylüyorsun gerçekten güzel bir his, bana da kardeşim gönderiyor böyle, "sen seversin, sana gelsin" vs diyerek. Canı sıkılan, üzülen varsa gelsin sarılalım :) hissettirdiği duygu ile uyuşan şarkı geliyor hemen aklıma, onu yolluyorum :)

Ben de şarkı bol, kişiye özel şarkı yollarım ne söylersem çıkar, (altıncıhisleriolan)

Mesela eşimin iş hayatı iyi gidecek mi?Ben iş hayatına atılabilecekmiyim gibi☺.
bir tane kart sectim. kılıç sekizlisi cıktı. kafandaki sorular icin su an cok olumlu bir yanıt hissiyatı alamadım. yani olumlu olursa da bir sure sonra olur gibi geliyor. tarot bir noktada bilincaltı okuması oldugu icin, bu kart senin korkularını da gösteriyor olabilir. kendini mevcut durumdan dolayı yorgun, bitkin, sanki hayatının kontrolunu baskasının ellerine vermis gibi mi hissediyorsun? dört bir yandan kusatılmıs. cunku ben ne zaman oyle hissetsem, bu kartı cekerim. sanki hayatımı baskaları kontrol ediyor, ben de onların bana tanıdıgı verdigi ozgurluk sınırları icinde yasayabılıyorum gibi. ve aslında buna biraz da ben sebep olmusum, bunu icten ice biliyorum ama kabullenmek de isime gelmiyor gibi. ama sandıgın kadar cözumsuz bir noktada diilsin, caresiz diilsin, bunu degıstırmek de senin elinde. kılıç serisi zihnimizdeki engelleri temsil edermiş aslında. o yuzden fazla dusunup kendini bunaltma bence ama kendin icin de bir adım atman gerekir. duragan bir donemdesin sanki, dısarıdan bir gelisme ile bu durumun degismesini bekliyorsun (örn. esinin islerinin iyilesmesi) ama bu gelismeyı sen yapmadıgın surece dıs kosullar degisse de sen zihninde aynı cıkmazı hep yasayacaksın. birkac sene once birine cok asık olmustum. kısa surede, cok yogun duygular yasıyordum. sonra capriye tatile gittim 4-5 gunlugune. dusunun caprideyım, her sey guzel, ama ben odada oturup aglıyordum.. ne kadar mekan degisse de (yani dıs dunyadaki kosullar) benim kafamdaki seyler degısmedigi surece, yasayacagım seyler aynı oluyor. evde de olsam aglayacaktım, capride de. o yuzden zihnimizdeki engelleri aşıp kendimiz icin bir sey yapmamız gerekir. ve kendimiz icin bir sey yapmak aslında dusundugumuz kadar zor bir sey de degildir

Valla çok güzel,çok teşekkür ederim☺.

Çok iyi ya...düzeltecek birşey bulamadım... kılıç şovalyesi çok zordur çok iyi betimlemişsin...genel durum için senin yazdıkların muhteşem...aşk için de karşı taraftan beklenmedik bir hamle görmüssün diye bilirsin.Ama alkışlıyorum şu an...ben düzeltirim öyle aktivite olur demiştim ama bu mailinle sonlandı konu

kartları anlatışın çok iyi..eğitimini almak istersen önereceğim 1-2 kişi olur bak...

Tamaam bir site buldum 7li seçmiş oldum sen nasıl uygun görürsen bak:)
Kılıç altılı
Tılsım onlusu
Tılsım ası
Mahkeme
Kupa dörtlüsü
Tılsım beşlisi
Kılıç prensi
canım ilişki açılımı 9 kart ile olur..7 kart atnalı açılımıdır iş kariyer gibi konularda daha iyi sonuç verir..ama bu atnalını ilişkine uyarlarsak..
geçmişte. ilişkinde istemeden giden bir figür var..sen veya partnerin olabilir.. bir savaş verilmiş ama sonuç olarak daha iyisini umarak ve üzülerek ilişkiden gidilmiş veya uzaklaşılmış..finansal faktörler nedeni ile de olabilir çünkü partner şu an eski kötü günlerden korkarak finansal refahına çok odaklanmış durumda ve bir yol ayrımına gelmiş yeni birşeylere başlayacak ama bu da iş güç içeren bir başlangıç ve yanlış karar vermekten deli gibi korkuyor.Çevresi de kararlarına dikkat et diye onu uyarıyor.Fakat bu aklındaki kişi için gelecek de çok kolay gözükmüyor ..
özetle bu kişi kimse işine gücüne acayip odaklanmış bir kişi ve kolay da bir hayatı yok. O bunlarla uğraşırken aşk meşk konusunda çok da iyi olmayabilir bu aralar..

kova burcu hava grubunun en lider temsilcisi..özgürlüğüne aşırı düşkünlük,ani karar değişimleri ,yeniliğe aşırı düşkünlük. vs vs kova burcunu elinde tutmak işsteyen kadın tipi ne biliyor musun? bir kere arayacak ve ulaşamayacak çok öeşgul olacaksın...buluşalım dediğinde kendi gelişimin için bir programı bir kere de olsa engel göstereceksin..yogaya gidiyorum online kursum var gibi..
bağımlılık göstermeyen,özgür ve kişisel gelişimine önem veren kadınlara bayılırlar...

kova kadınıyım, bu söylediklerine imzamı atıyorum :) ama erkeği bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…