tellwe.com'da bakılan fallar!

Balık erkeğini de özetler misin birde Aslan erkeği bide abla diyorum ama benim yaşım 40 plus dediğin için rahatsız olmuyorsun demi

Balık erkeğini de özetler misin birde Aslan erkeği bide abla diyorum ama benim yaşım 40 plus dediğin için rahatsız olmuyorsun demi
yok olmuyorum tabi...ufak ufak aile oluyoruz burada..abla,kardeş,teyze,bacanak,enişte 'ye doğru hızla gidiyoruz...
Canım kova burcu erkeği ile uzun yıllar tecrubem oldu o nedenle çok prof. yazdım..Bunlar burç yorumu değil direk tecrube yani..Balık burcu erkeği tecrubem yok ama arkadaşlarım var.Aşırı ince düşünen,her istediğinde yardım etmeye gelen,seni mutlu etmekten hoşalanan,durumu varsa maddiyattan kaçmayan hediyede ,rest. falan erkekler ama aynısını bekliyorlar...Kendi kendilerine kırılmaları ,içine kaçmaları meşhur...aşk acısını ruh hastası olacak şekilde çekiyorlar psikoloğa ihtiyaçları oluyor genelde...
böyle kırılgan olmaları çok duygusal olmaları özellikle ateş grubuna itici gelebiliyor..
böyle onlarla ilişki için çok vicdanlı,ince,hassas,yumuş yumuş bir insan olman lazım..
birde çok zor ayrılıyorlar..mutsuz olsa bile sürüklüyorlar senin bırakman gerekiyor...

Ağzına yüreğine sağlık bu arada erkek arkadaşımdan ayrıldım bende .

Benim venüsüm balık mesela...yani dışarıdan bir aslan kadını kendinden emin ,hökümet gibi,güçlü bir kadın ile karşılaşıp hoşlanıyorlar..ilişki başladı mı eyvahhh ayvahh...birden bire çiçek böcek isteyen ,ince ,kırılgan bir kadınla karşılaşıyor..ufaktan bir şok oluyor herkese

Balık Burcu olan eskisiydi o bıraktı ALLAH razı olsun bu ayrıldığım Aslan
işte venüsü birşeydir,yükseleni birşeydir...her tip aynı olmuyor işte...kendimi anlattım en basit örneği...heryeri aslan,ateş grubu ağır haritada...ama gel gör ki venüsü ,7.evi balık..orada hep çuvalladım...

Teşekkür ederim:)

Ben de bunu söyleyecektim bugün biliyor musun?Koca KK'de en seviyeli sohbet bu topikte.Sağ olun,var olun kızlar.

Ben de bunu söyleyecektim bugün biliyor musun?Koca KK'de en seviyeli sohbet bu topikte.Sağ olun,var olun kızlar.
zaten yorumcuları da telweden iyi topiğin adını değiştirebilir yada başka bir isimle oradan devam edebiliriz aslında burayı dameşgul etmemek adına..buradan yine falcı konuşmak isteyenler devam etsin...

Aynen diğerlerine giriyorum herkes birbirini linçliypr mesala burada cinsellik var girdim be var ne yok biri birşey yazıyor forum cinsellik varsa fikrin yorum yap yoksa çık git abi bu nedir birbirleriyle nasıl kavga ediyorlar herkes herkesin namus bekçisi günahı sevabı ayrı kime ne yani aman neyse diğer tipiklere girdim baktım bir derdim var vs orada aynı

Başka siteden baktım tam tahmin ettiğim gibi yengeçler duygusal evcimen olur bende yayım ama evi seviyorum demiştim 7.ev yengeç beni mahveden durum da bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…