• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonunu dinledim ve.....

Selam kk kadınları....
Bir süredir esimin telefonuna su takip prog. indirmek istiyordum Sonunda dedigimi yaptim Zaten 7 gun deneme suresi vardi Bugun 5. gündü Gercekten hic yanlis hareketi yoktu Evlilik yildonumumuz oldugu icinde dun bir siteden hediye yollamistim Cok mutlu olmustu Hersey cok guzeldi Hatta bugun dedimki hersey yolunda allah verede 2 gunde bisey gormesem duymasam diye...
2 saat once rast gele ne yapiyor diye teli actim O anda telefonu çaldı Bende dinlemeye basladim Arayan eski elemaninin annesi genc sayilir ve bosanmis bir hanim Diyalog soyle
Esim-ne zaman kahveye cagiracaksin
Kadin-istedigin zaman gel ama gunduz evde yokum isteyim temizlige gidiyorum
E-gunduz bos olsam gelir evini temizlerim
K-cok tesekkur ederim(gibi...)
K-gonderdigin sac kremi cok guzelmis ama bitti aynisindan var mi
E-yok artik ondan bulunmuyor Bulursam bi kahveyle kurtulamazsin ama
K-yemek ısmarlarım ayip ettin Istedigin zaman olabilir
E-benim istedigim yemek tuzlu olur ama.....gibi gibi seyler gülüşmeler kikirdamalar Benle 1 dk konusmayan okuz onunla 14 dk konustu
Neyse dayanamayip sinirle aradim durumu anladi hemen eve geldi Nerden biliyosun bunlari gibisine Tabi suclu ben oldum Bundan sonra tel kullanmicam dedi atti gitti Bilmem gelir mi eve Gelmesede umrum degil
Moralim bozuk yinede lutfen can sıkıcı yorumlar yapmayin rica ediyorum Evet ozguvensizim evet saplantiliyim kabul
Sorum su kadinada 2 cift laf edeyim mi Evli oldugumuzu bile bile eve kahveye yemege cagirmalar nedir yani
Ki eskiden esime dogum gununde hediye yollardi sinir olurdum Esimle dogum gunum ayni üstelik Cok dusuncesiyle bana niye yollamıyordu
Uzun oldu kusura bakmayin 😦
bak canim oncelikkle yerden goge kadr haklisin ama k bakma esin karektersiz kadina resmen yurumus ki esin yuz 99 suclu kadin yuzde 1. zeytin yagi gibi uste cikmis iste

Sex kesinlikle yok Kadin hep abi diye konusuyorda abini de gece yanliz eve davet eder misin
Gece gel diye nerde demis yazmamışsınız. Gündüz çalışıyorum diye yazmis ama bu gece gel demek değil gibi anladim yoksa bugün yarin müsaitim diye gün verirdi. Kadin yalniz diye bisey yapacağını düşünmüş eşiniz. Kadında bu kadar imaya laf etmemiş oda hatali ama kocanıza diyecksiniz ne diyeckseniz

Yalniz direk suçluluk psikolojisine girmiş :KK20: telefonu eve atıp gitmenin başka izahı yok. Bi kere yakalandı bu sefer farklı yollar dener kesin kendine. Allah yardımcıniz olsun

Valla bana şöyle geldi ; koca kişisi kadına depar atıyor, kadında kocanı kullanıyo ilgisini bildigi icin.. ama ileriye gidecek gibide değil.. ama koca kişisi kafası kadar pırlanta alırsa bilmem.. bi saç kremiyle ayartmaya calismis ama kadin büyük oynuyor anlasılan ..:duduk:

Sex kesinlikle yok Kadin hep abi diye konusuyorda abini de gece yanliz eve davet eder misin

Telefonunu dinleyecek kadar eşinize güvenmiyorsunuz ama bu muhabbetin seks muhabbeti olmadığından eminsiniz öyle mi?
Eşiniz kadına alttan alttan mesaj vermiş, "kahveyle kurtulamazsın, benim yiyeceğim yemek tuzlu olur" muhabbeti yapmış, siz seks muhabbeti olmadığına emin olduğunuz bir konuşma için mi kadını aramak istiyorsunuz?

Selam kk kadınları....
Bir süredir esimin telefonuna su takip prog. indirmek istiyordum Sonunda dedigimi yaptim Zaten 7 gun deneme suresi vardi Bugun 5. gündü Gercekten hic yanlis hareketi yoktu Evlilik yildonumumuz oldugu icinde dun bir siteden hediye yollamistim Cok mutlu olmustu Hersey cok guzeldi Hatta bugun dedimki hersey yolunda allah verede 2 gunde bisey gormesem duymasam diye...
2 saat once rast gele ne yapiyor diye teli actim O anda telefonu çaldı Bende dinlemeye basladim Arayan eski elemaninin annesi genc sayilir ve bosanmis bir hanim Diyalog soyle
Esim-ne zaman kahveye cagiracaksin
Kadin-istedigin zaman gel ama gunduz evde yokum isteyim temizlige gidiyorum
E-gunduz bos olsam gelir evini temizlerim
K-cok tesekkur ederim(gibi...)
K-gonderdigin sac kremi cok guzelmis ama bitti aynisindan var mi
E-yok artik ondan bulunmuyor Bulursam bi kahveyle kurtulamazsin ama
K-yemek ısmarlarım ayip ettin Istedigin zaman olabilir
E-benim istedigim yemek tuzlu olur ama.....gibi gibi seyler gülüşmeler kikirdamalar Benle 1 dk konusmayan okuz onunla 14 dk konustu
Neyse dayanamayip sinirle aradim durumu anladi hemen eve geldi Nerden biliyosun bunlari gibisine Tabi suclu ben oldum Bundan sonra tel kullanmicam dedi atti gitti Bilmem gelir mi eve Gelmesede umrum degil
Moralim bozuk yinede lutfen can sıkıcı yorumlar yapmayin rica ediyorum Evet ozguvensizim evet saplantiliyim kabul
Sorum su kadinada 2 cift laf edeyim mi Evli oldugumuzu bile bile eve kahveye yemege cagirmalar nedir yani
Ki eskiden esime dogum gununde hediye yollardi sinir olurdum Esimle dogum gunum ayni üstelik Cok dusuncesiyle bana niye yollamıyordu
Uzun oldu kusura bakmayin 😦
Bir sey yapmadan once iyice dusunmeli kadinlar bu tarz hassas konularda fevri davranmamali simdi bir ise kalkistin kocam beni aldatiyormu diye cevap evetse ne yapacaktin ayrilacakmiydin ki eger yuzune vuracaksan en mantiklisi bu yok asla ayrilmam diyorsan hic adama belli etmiycek onu ugrastiricaktin kendinle evle varsa cocukla iste hastayim iste cocuk huysuz tatil istiyor evde tadilat lazim vs eve yogunlasicak alttan alttan isliycen sunun kocasi aldatmis kadin affetmis ne kadar aciz ben olsam tekmeyi basarim arkama bakmam hemende evlenirim vs gibi gozunu korkutacaktin simdi hem bilip hemde affedersen yarin o adam gelir sana sevgilisini anlatir nasil olsa gitmez birakmaz diye ne biliyim kadini arama o kuyunun basindaki sinek sen kuyuyu yani kocani kurut o dolu oldukca sinek cok olur umarim anlatabilmisimdir

Eşin birine yürüyor kıskanıyorsun sonra konu açıyorsun kısa kısa cvplar. Olmadı ya. Eğlenceli troll istiyorum ben şu kaynanam gözlerini devirdi konusundaki gibi. 👎🏻

Ama lutfen yanlis aktarmayalim devirdi degil o gozlerini belertip cikcikcik dedi hemde o hamileyken kocasi uyudu cok ayip. Oda napsin bebegini tutarak ona hava aldirmaya balkona cikti ve sonra gobegini orttu uyudu.

Nasil unuturum kahretsin beni birde kionali cay icti :KK70: :KK70: :KK70:

Ne demek gelir evini bile temizlerim bı kahveyle kurtulamassin açıkça sulanmış kadina

aynen suç.

hatta kendi telefonumda var mı diye kıllandım olsa direkt savcıya giderim valla kocam da yapsa aynısı olurdu

Ya bir de kadının erkeğin açığını yakalamak için böyle şeyler yapıyorlar.Mahkemede açığa çıksa ne yapacaklar bilmiyorum.Çok var bu tip dinliyorum gözlüyorum vs diye konu açanlar.Hayret ediyorum bu nasıl cesaret.

Back