Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefret ediyorum böyle evli adamları ayartan pislik kadınlardan. Eşiniz çok imali konusuyo ben size hemen boşanın demicem cunku herkes bi avukat nedense bu formda.ama ortada bişey döndüğü kesin karisniza alın ve konuşun.abi muhabbetine gelince benim komsum 1 sen3dir eşini aldatıyor ve malesef ben bunu biliyorum adam ondan 12 yas büyük olduğu için abi diyerek konuşuyor ve kimse şüphelenmiyor hatta kocasıyla yemeğe bile çıkıyolar hep birlikte dünya hali insanlar okadar igrencki ablaymış abiymis yalan hep ama gercegi ogrenmedende fevri davranmayinSelam kk kadınları....
Bir süredir esimin telefonuna su takip prog. indirmek istiyordum Sonunda dedigimi yaptim Zaten 7 gun deneme suresi vardi Bugun 5. gündü Gercekten hic yanlis hareketi yoktu Evlilik yildonumumuz oldugu icinde dun bir siteden hediye yollamistim Cok mutlu olmustu Hersey cok guzeldi Hatta bugun dedimki hersey yolunda allah verede 2 gunde bisey gormesem duymasam diye...
2 saat once rast gele ne yapiyor diye teli actim O anda telefonu çaldı Bende dinlemeye basladim Arayan eski elemaninin annesi genc sayilir ve bosanmis bir hanim Diyalog soyle
Esim-ne zaman kahveye cagiracaksin
Kadin-istedigin zaman gel ama gunduz evde yokum isteyim temizlige gidiyorum
E-gunduz bos olsam gelir evini temizlerim
K-cok tesekkur ederim(gibi...)
K-gonderdigin sac kremi cok guzelmis ama bitti aynisindan var mi
E-yok artik ondan bulunmuyor Bulursam bi kahveyle kurtulamazsin ama
K-yemek ısmarlarım ayip ettin Istedigin zaman olabilir
E-benim istedigim yemek tuzlu olur ama.....gibi gibi seyler gülüşmeler kikirdamalar Benle 1 dk konusmayan okuz onunla 14 dk konustu
Neyse dayanamayip sinirle aradim durumu anladi hemen eve geldi Nerden biliyosun bunlari gibisine Tabi suclu ben oldum Bundan sonra tel kullanmicam dedi atti gitti Bilmem gelir mi eve Gelmesede umrum degil
Moralim bozuk yinede lutfen can sıkıcı yorumlar yapmayin rica ediyorum Evet ozguvensizim evet saplantiliyim kabul
Sorum su kadinada 2 cift laf edeyim mi Evli oldugumuzu bile bile eve kahveye yemege cagirmalar nedir yani
Ki eskiden esime dogum gununde hediye yollardi sinir olurdum Esimle dogum gunum ayni üstelik Cok dusuncesiyle bana niye yollamıyordu
Uzun oldu kusura bakmayin
aynen yaCevaplarınız o kadar kısa ve kolaya kacilmis ki bana konu hiç inandirici gelmedi
Öyle olmasa neden bize bildirim gelsin. İlk kez bir konudaDirekt reklam yapmamış aslında. Çünkü kendisi de tee geçen sene Ağustos ta koca takip etmeyle ilgili konulara yazıp programı oradan öğrenmiş.
Telefonu attıysa sıfre yoksa bak bakalm daha baska seyler varmı yokmu dıye. Hıc uste cıkmaya calısmasın sen dekı daha once konusmanızı yakalamıstım hahaha kıkıkı ozaman ustelemedım zamanla suphelendım onun uzedıne boyle bısey yaptım ama ıyı kı yapmısım de. Zeytjnyaglık yapma de hen suclu hem gucku oynasan kendısı yakalanan kendısı suclu siz. Ne guzel ıs. Napmayı dusunuyorsunz ayrıca programın adı ne? Merak ettm belkı bende bakarm allah ıhtıyac duydurmasın ama femekkı ıbı kadın bı seyı hıssedıyorsa gercekten var onda bısey yaO zaten alacak cevabinida eve gelip telefonunu atti gitti Eve gelir mi bilmem
Pekı esınız hıc acıklama yapmadımı ne bıleym sureklı aramıyorum surkelı konsmuyoruz su yuzden samımı konusmus, tuzlu olurun, anlamı suydu b alan bısey demeıdmi2 saat once oldu
Bildiğin flört yani anlamıyorum ki bir kadının düşmanı niye başka bir kadın oluyor Allah akıl fikir versin sana da sabırSelam kk kadınları....
Bir süredir esimin telefonuna su takip prog. indirmek istiyordum Sonunda dedigimi yaptim Zaten 7 gun deneme suresi vardi Bugun 5. gündü Gercekten hic yanlis hareketi yoktu Evlilik yildonumumuz oldugu icinde dun bir siteden hediye yollamistim Cok mutlu olmustu Hersey cok guzeldi Hatta bugun dedimki hersey yolunda allah verede 2 gunde bisey gormesem duymasam diye...
2 saat once rast gele ne yapiyor diye teli actim O anda telefonu çaldı Bende dinlemeye basladim Arayan eski elemaninin annesi genc sayilir ve bosanmis bir hanim Diyalog soyle
E-benim istedigim yemek tuzlu olur ama.....gibi gibi seyler gülüşmeler kikirdamalar Benle 1 dk konusmayan okuz onunla 14 dk konustu
Neyse dayanamayip sinirle aradim durumu anladi hemen eve geldi Nerden biliyosun bunlari gibisine Tabi suclu ben oldum Bundan sonra tel kullanmicam dedi atti gitti Bilmem gelir mi eve Gelmesede umrum degil
Moralim bozuk yinede lutfen can sıkıcı yorumlar yapmayin rica ediyorum Evet ozguvensizim evet saplantiliyim kabul
Sorum su kadinada 2 cift laf edeyim mi Evli oldugumuzu bile bile eve kahveye yemege cagirmalar nedir yani
Ki eskiden esime dogum gununde hediye yollardi sinir olurdum Esimle dogum gunum ayni üstelik Cok dusuncesiyle bana niye yollamıyordu
Yani acikcasi bu durumda kadinin evli oldgunu bilip bilmemesi seni cok ilgilendrmemeli bnce. Asil ilgilenmen gereken esinin evli oldguni bildgi halde nasil bi kadina boyle yüz verip kendini boyle davetler geliyor baska bir kadindan. Ki yetmiyor bir yemekle kurtulmazsin tuzlu olur felan bnce sen bunu bi dusun. Sonuna kadarda haklisin. Saplantilik bir durum degil bu ama yinede hakkini ara altan alma kesinlikle allah yardimciniz olsun.Selam kk kadınları....
Bende size katılıyorum keşke sabredip demeseymış ilerde kokusu cıkardı şimdi kendını haklı bulcak tlfnu eve attysa baksana kurcalasana tlfnunuKadın kahveye çağırıyor, adam da bir kahveyle kurtulamazsın diyor. Kadın yemek ısmarlarım deyince de adam benim yiyeceğim yemek tuzlu olur diyor, kikirdeşiyorlar.
Bence buram buram seks muhabbeti bu, ama tabi benim kafa bu saatte böyle anlıyorsa bilemeyeceğim
Kocaya ceza verip hesabı kadından soracak?? Şaka gibisinizVallaha canmcım ben olsam kadını bulr hesabını sorardım tabıı eşimde cezalndrırı mesafe koyardım hıcbısey olmamı gbı davranıp kendine hakslzık etme olurmuu
Aynen evinde basablrdnz mesela yanlış yapmışsnz eşiniz suçlu olduğu içinde evi terk etmiş tlfnu atıp emınım eşinz o kadının evine gdcekti %100 hemdeNeden hemen atladınız ki. Biraz daha bekleseydiniz. Programı da satın alırdınız yani. İyice takip edip ondan sonra harekete geçseydiniz. Şimdi suçlu duruma düştünüz.
Ben var diyorum açık açık sexs dönmüşKadından biraz daha ışık görse,seksin alasını yapacak herif, siz seks yok diyorsunuz