• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonunu dinledim ve.....

Bu nasil konu yarabbi 😁
Takip programiyla takip edecek kadar kiskanç bir kadin ama baska bir kadinin evine kahve içmeye giden eşine çok guveniyor, kadin "abi" diyor diye?? Soru biraz şey ama neyse...

Bu zamana kadar eşimi hiç didiklemedim, 5 yildir kiskanclikla, guvenle ilgili hiç kavga etmedik ama olsa ki duysam bir kadinin evine kahve icmeye gidiyor 😐 o adami yiiiirrrrtaaarim yirtarim boşanmaya bile gider cunku sade kahve ictigine beni inandiramaz kimse, isterse her kelime başi abi desin, abi diyince abisi oluyor sanki.

Bu kadar evine gidilen yakin arkadaslikta sizin neden telefonu dinlemeden önce haberiniz olmuyor bu kahvelerden filan...
😶😶😶😶😶😶😶

Kocam dıdının dıdısına saç kremi alacak, davetkar cüretkar konuşmalar yapacak.. O saç kremiyle münasip bi yerlerini kremlerdim herhalde. O telefonu atıp gidene ben o telefonu onun kafasına atar giderdim.

Aranizda avukat var mi bosanma davasi acmadan mallarin uzerine serh koydurabilir miyim Dukkan araba gibi

Allah aşkına konu sahibi arkadaşım
Adam resmen kadının evine davet etmesini bekliyor sence derdi kahve mi?
Kadın saç kremi istiyor sence kadının derdi saç kremi mi ??
Ya da yemek mi ???
Saç kremi ne alaka ben de onu anlayamadım. Adam verecek başka bir şey mi bulamamış. Ya da bu adam kuaför falan mı

Bu nasil konu yarabbi 😁
Takip programiyla takip edecek kadar kiskanç bir kadin ama baska bir kadinin evine kahve içmeye giden eşine çok guveniyor, kadin "abi" diyor diye?? Soru biraz şey ama neyse...

Bu zamana kadar eşimi hiç didiklemedim, 5 yildir kiskanclikla, guvenle ilgili hiç kavga etmedik ama olsa ki duysam bir kadinin evine kahve icmeye gidiyor 😐 o adami yiiiirrrrtaaarim yirtarim boşanmaya bile gider cunku sade kahve ictigine beni inandiramaz kimse, isterse her kelime başi abi desin, abi diyince abisi oluyor sanki.

Bu kadar evine gidilen yakin arkadaslikta sizin neden telefonu dinlemeden önce haberiniz olmuyor bu kahvelerden filan...
😶😶😶😶😶😶😶
Bende saflikmi bu diyince açıklarmısın demiş güzel tespit 🙂🙂

Back