- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
Aynı şeyi düşündüm bende .Niye bildirim geldi sosyal deneymi bu yaahu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi düşündüm bende .Niye bildirim geldi sosyal deneymi bu yaahu.
Nevet korkarım haklısınız. Konu ucuz bir romandan alınmış üzerine app teknolojisi ile süslenmiş gibi geldi bana.Olmuyor olmuyor. Bir kadın böyle bir şey yakalasa böyle yeşilçam diyaloğunda cevaplar vermez. Yanlış ata oynuyorsun.
Dul derken ? Kadının kocası ölmüşmü
Dul olunca ne oluyor biri bana anlatsin ya. Her esinden bosanmis ya da esi olmusun isi gucu yok da kocalara mi yuruyor?Dul derken ? Kadının kocası ölmüşmü
Mantıklı evet bildirim geldi bende şaşırdım. Sayfa reklam mi aldi acaba Mune aydinlatir mısın biziNiye bildirim geldi sosyal deneymi bu yaahu.
Yazmışsınız kadın hep abi dedi eşimin doğum gününu kutlayıp hediye alırdı demissiniz aynı zamandada konduramıyorsunuz gibiSaf olan nedir aciklar misin
Vallahi konu sahibi pek bisey yapacakmış gibi gelmedi bana o yüzden ne desek boş gibi geliyor.
Saç kremi ne alaka ben de onu anlayamadım. Adam verecek başka bir şey mi bulamamış. Ya da bu adam kuaför falan mıAllah aşkına konu sahibi arkadaşım
Adam resmen kadının evine davet etmesini bekliyor sence derdi kahve mi?
Kadın saç kremi istiyor sence kadının derdi saç kremi mi ??
Ya da yemek mi ???
Mantıklı evet bildirim geldi bende şaşırdım. Sayfa reklam mi aldi acaba Mune aydinlatir mısın bizi
Erkek berberiSaç kremi ne alaka ben de onu anlayamadım. Adam verecek başka bir şey mi bulamamış. Ya da bu adam kuaför falan mı
Bende saflikmi bu diyince açıklarmısın demiş güzel tespitBu nasil konu yarabbi
Takip programiyla takip edecek kadar kiskanç bir kadin ama baska bir kadinin evine kahve içmeye giden eşine çok guveniyor, kadin "abi" diyor diye?? Soru biraz şey ama neyse...
Bu zamana kadar eşimi hiç didiklemedim, 5 yildir kiskanclikla, guvenle ilgili hiç kavga etmedik ama olsa ki duysam bir kadinin evine kahve icmeye gidiyor o adami yiiiirrrrtaaarim yirtarim boşanmaya bile gider cunku sade kahve ictigine beni inandiramaz kimse, isterse her kelime başi abi desin, abi diyince abisi oluyor sanki.
Bu kadar evine gidilen yakin arkadaslikta sizin neden telefonu dinlemeden önce haberiniz olmuyor bu kahvelerden filan...
Ben de anlamadım. Bildirim geldiği için konu inandırıcı gelmediNiye bildirim geldi sosyal deneymi bu yaahu.
Abi abla deyip yürüyen var inan ben herkesin bir potansiyel olduğunu dusunuyorum artikSex kesinlikle yok Kadin hep abi diye konusuyorda abini de gece yanliz eve davet eder misin