• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonunu dinledim ve.....

Az önce eşime sadece adamla kadının diyalogunu okudum ve dedim ki burda art niyet var mı? Eşim de direkt konu cinsellik dedi nerden anladın dedim adam yemek derken başka biseyi kastetmis dedi. Bunu eşime erkek olduğu için sorma gereği duydum yanlış anlaşılmasın zaten merak etmedi niye böyle bişey soruyosun diye

kadını arayıp ne demeyi düşünüyorsun ki?
kadın kahveyle yemekle başımdan savmaya çalıştım ama senin kocan ısrarla sevişmek istiyor dese haklı.

Eşiniz yalnız yaşayan kadınlara sırf yardım olsun diye ev temizliğine gitmeyi , onlara alışveriş yapmayı akabinde pahalıya kaçacak (!) karşılıklar beklemeyi ve evlerinde karşılıklı yalnız kahve içmeyi çok seviyor belli ki.
O asla zamparalık peşinde değil , Bizim içimiz fesat. Siz bu sohbetin hesabını kavgayla sorun kafi. Bi dahakine ‘telefon’ ile bu görüşemeleri yapmayacağına söz vermiş zaten ..

Mesaj gelen herkes cevap vermiş, herkese bildirim gitmiş ama kimse neden bildirim geldiğini bilmiyor. Fake hesap, yok gerçek hesap.. İyi niyetli insanlar cevap yazmış, konuyu açan ciddiyse zaten başında bana kötü sözlerle gelmeyin kaldıramam demiş. Ne bekliyor bilmiyorum. Boşan diyorlar YOK, senin kocan sapık diyorlar YOK. YOK öyle değil, böyle. Şimdi yazdın milletten akıl istedin, herkes oturdu sana iyi kötü fikir beyan etti eee NE İSTİYORSUN KADIN DERDİN NE? Kocan için melek mi desinler, otur oturduğun yerde abartma sende olayı mı desinler?

Bu lafım sadece size durumunuzu tam bilmediğim için ama kocalarına sözünü geçiremeyen,aldatıldığından emin olup çekip gitmeyi göze alamayan kadınların baş vurduğu kadınlara hesap sorma yada sarma modunu anlayamıyorum.Burda tek muhatap eştir gücünüzü ona harcayın

Kesinlikle ve kesinlikle kadınla iletişim kurmayın bu kadında ters tepebilir inadına eşinle konuşmaya görüşmeye devam eder ki öyle bi kadına benziyo masum biri zaten evli bi erkekle bu tarz konuşmalara girmez!!!! Yuvayı kurmak zor ama yıkmak çok kolay iyice düşün taşın bence eşinin üstüne gitmen onu daha arsızlaştırır boşanma düşüncen yoksa eğer 6 ay gibi bi süre veriyor uzmanlar yapacak insan o 6 ay içinde tekrar yaparmış bu nedenle ayrılmayı düşünmüyosan bişey olmamış gibi davranmaya calış ve gizliden takibi de bırakma derim .

Evet kocası haksız,kocası flörtöz başka kadınla yatma derdinde ama diğer kadını da savunmanızı anlamıyorum yani.Kadına değil kocana kız sen diyerek.Kocası eve döndüğünde zaten yüzleşecekler karı-koca .Eee telefondaki sohbetin nereye gittiğini bildiği halde kikirdeyen gel sana kahve yapayım,gel yemek ısmarlayayım hihi hoho evli adamla konuşan kadın masum mu yani ? Kocasına söylediği laflar kadar ,o kadına da arayıp lafını söylemek hakkı bence

Asil soru
Adam suan nerde?

Tuzlu yemegi yemeye gitmis olmasin
Ona gittiyse telefona da ihtiyaci yok cunku

Gayet de neyin muhabbetinin dondugu ortada kendinizi kandirmayin lutfen

Ben de konuyu bildirim gelince gördüm, siteyi çok iyi bilmediğim için reklam vs ayırt edemem ama konu sahibinin cevapları bana da çok gerçek gelmedi. Konunun gerçek olduğunu varsayarsak M Mayonez kocan kadına yürümemiş düpedüz koşmuş ve bu olayda kadına diyecek tek sözün olamaz, sana sadakat sözü olan kadın değil kocan.

"Eve gelir mi bilmem, gelirse iyice kavga edicem, ağzına .... " yani o casus program (ki yasa dışı ve suç) ve onca aksiyon aldatıldığını öğrenip, ağzına ...ıp sonra da hiçbir şey yokmuş gibi aynı yatağa girmeye devam etmek için miydi? Boşanmaya cesaret edemeyeceksen hiç kurcalamayacaksın, kurcaladıysan ve üstelik bunu da kocana söylediysen artık boşanmaktan başka çaren de yok. Çünkü boşanmadığın taktirde o adamın seni bundan sonra da aldatmasını kabul etmiş cesaretlendirmiş olacaksın.

Aldatılan kadının kocasının oynaştığı kadınla muhattap olması kadar da alçaltıcı bir davranış olamaz, ki zaten ayar verilecek olan kadın değil, aslında koca da değil, çünkü kocaya ayar vermek değil s...tir çekmek gerekiyor.

Son günlerde takip, dinleme programı konuları çok dikkatimi çeker oldu. Program adının da hemen her konuda şak diye verilmesi şüphelendirici 🤔

Bugün reklamcılık dersi vardı , şu tespitiniz de geçti arada ..Bu konu öyledir demiyorum yanlış anlaşılmasın da pazarlamada her yol mübah ...

Selam kk kadınları....
Bir süredir esimin telefonuna su takip prog. indirmek istiyordum Sonunda dedigimi yaptim Zaten 7 gun deneme suresi vardi Bugun 5. gündü Gercekten hic yanlis hareketi yoktu Evlilik yildonumumuz oldugu icinde dun bir siteden hediye yollamistim Cok mutlu olmustu Hersey cok guzeldi Hatta bugun dedimki hersey yolunda allah verede 2 gunde bisey gormesem duymasam diye...
2 saat once rast gele ne yapiyor diye teli actim O anda telefonu çaldı Bende dinlemeye basladim Arayan eski elemaninin annesi genc sayilir ve bosanmis bir hanim Diyalog soyle
Esim-ne zaman kahveye cagiracaksin
Kadin-istedigin zaman gel ama gunduz evde yokum isteyim temizlige gidiyorum
E-gunduz bos olsam gelir evini temizlerim
K-cok tesekkur ederim(gibi...)
K-gonderdigin sac kremi cok guzelmis ama bitti aynisindan var mi
E-yok artik ondan bulunmuyor Bulursam bi kahveyle kurtulamazsin ama
K-yemek ısmarlarım ayip ettin Istedigin zaman olabilir
E-benim istedigim yemek tuzlu olur ama.....gibi gibi seyler gülüşmeler kikirdamalar Benle 1 dk konusmayan okuz onunla 14 dk konustu
Neyse dayanamayip sinirle aradim durumu anladi hemen eve geldi Nerden biliyosun bunlari gibisine Tabi suclu ben oldum Bundan sonra tel kullanmicam dedi atti gitti Bilmem gelir mi eve Gelmesede umrum degil
Moralim bozuk yinede lutfen can sıkıcı yorumlar yapmayin rica ediyorum Evet ozguvensizim evet saplantiliyim kabul
Sorum su kadinada 2 cift laf edeyim mi Evli oldugumuzu bile bile eve kahveye yemege cagirmalar nedir yani
Ki eskiden esime dogum gununde hediye yollardi sinir olurdum Esimle dogum gunum ayni üstelik Cok dusuncesiyle bana niye yollamıyordu
Uzun oldu kusura bakmayin 😦

Esiniz sormuş ne zaman kahveye cagirircan diye ben burda kadinda suç bulamadim nedense ?

Back