Telefonunu dinledim ve.....

Bu adamdan eski eş ve donuna kadar alınacak eş olur

bu program bizde var mı nası fark edebiliriz? eski sevgilim telefonuma kurduysa ve hala varsa diye şüphelendim şu an bi

Daha öncesi var belli konuşmanın yada aralarındaki durumun... Umarım affetmezsiniz.

Valla kadın evli olduğunuzu biliyor olmasına rağmen bunu yapıyor olabilir, bu onun karaktersizliği, vicdanıdır. Ama size ve sizin evliliğinize karşı sorumluluğu olan kişi o değil. Size bir söz vermiş ve hem yasayla hem de manen size bağlı olan kişi eşiniz. Bu aldatmada suç varsa o da eşinizdedir.

K3sinlikle zaten öyle ee dul kadın belli başlı ihtiyaçları vardır onları gidermek lazım diye düşünmüştür kendince.Zaten turkiyede dul kadına bakılan göz hep bu şekilde degilmi sorunsuz hazır kadın heyecan aramak için araniyo belliki adam.Hayir kadında yüz veriyo ama çok sinirlendim konu sahibi saf mi ıyi niyetimi bilemedim

Getirsede getirmesede baska kadina yollamasi kabul edilir degil

Peki hangi uygulamayı kullandınız soylermisiniz lutfen

Yani konularınıza baktım da zaten güveniniz sıfırmış, haklı da çıkmışsınız.Bundan sonrası için kadını uzaklaştırsanız ne değişecek sanıyorsunuz koca aynı koca. Aldatacaksa ileride yine aldatır.

Saf olan nedir aciklar misin

Bu akşamın konusu bu olmamalıydı yaa ne biliyim garip bi eş garip garip sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…