Telefonunu dinledim ve.....

Baştan dicektmki niye telefon dinliyosunuz ki ama sonra süphelenen kadin haklıdır tezi geçerli oldu kusura bakmayin ama bu boşanma sebebi boşanmicaksanız iyi bi ders verin aramayin kapiyi acmayin kendi anahtariyla girsin yüz vermeyin bu arada cok okuyorum bu programi insanlar neden telefonlarinda farketmiyo

Sex kesinlikle yok Kadin hep abi diye konusuyorda abini de gece yanliz eve davet eder misin
Seks muhabbetini senin eşin dönderiyo zaten kocan bildiğin beraber olmak istiyo kadınla
Abi demesine gelince o öylesine bi abi demedir başka türlü olsa eşinin imalı konuşmasından sonra tavrını koyardı kadın

Gizlenebiliyor

Herseyi bilme istegi Insan ne yaptigini merak etmiyor degil en azindan ben
Ben de eşimin ne yaptığını merak ederim fakat bunu öğrenmek için arar konuşurum yahut mesaj atarım ve alacağım cevap benim için yeterli olur.

Herhangi bir şüphe uyandırmadığı halde takip programı yüklemiş olmanızı maalesef anlayamıyorum. Bence eşiniz aldatmamışsa bile henüz fırsat bulamadığındandır. Zira o konuşmalar hiiiiiii....ç masum ve normal değil.

Pislik herif zeytinyağlik yapmaya calisiyo hiç geri adım atma sucluymus gibi i sana o güveni vermeseydi sende o programı yuklemezdin ben olsam kadinada iki çift lafım olurdu neee bu samimiyet !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…