- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Nasil bu kadar emin oluyorsunuz anlamadim, bu kadar muhabbet varsa kesin birseylerde bar simdiye kadar olmadiysa bile esin bildigin sex icin acik kapi ariyorSex kesinlikle yok Kadin hep abi diye konusuyorda abini de gece yanliz eve davet eder misin
Cevaplarınız o kadar kısa ve kolaya kacilmis ki bana konu hiç inandirici gelmedi
+++100 katılıyorum yazacaktım siz yazmışsınız
Keske yalan olsaaynen başlık da bi tuhaf gazete yazısı gibi
belki de uygulamanın reklamı içindir
Zaten deneme süresi yazmıs konu sahıbıNeden yükleme gereği duydunuz
Sanki daha önce başka bişeyden şüphelenmişsiniz de takip programı yüklemişsiniz
Yoksa durduk yere kimse program felan yüklemez
Olabilir bende öyle düşündüm ama sonra dedim reklam olsa az ozenirler heraldeaynen başlık da bi tuhaf gazete yazısı gibi
belki de uygulamanın reklamı içindir
Telefondaki butun konusmalari dinledim cunkuNasil bu kadar emin oluyorsunuz anlamadim, bu kadar muhabbet varsa kesin birseylerde bar simdiye kadar olmadiysa bile esin bildigin sex icin acik kapi ariyor
Ya reklam ya gene geldi troller+++100 katılıyorum yazacaktım siz yazmışsınız
Daha once varsa onu bilmiyorum yanliz ben 5 gundur takip ediyordum bugun konustularTelefondaki butun konusmalari dinledim cunku
Kendinizi suçlu hissetmeyin demekki içinize bi kurt düştüki böyle bi program indirdiniz. Sanki aralarındaki muhabbet bişeyler başlıcak gibi flörtleşme bana öyle geldi... suçluluk psikolojisiyle üste çıkmaya çalışmış birde telefonu fırlatıp atması falan kabul etmesi beklenemezSelam kk kadınları....
Bir süredir esimin telefonuna su takip prog. indirmek istiyordum Sonunda dedigimi yaptim Zaten 7 gun deneme suresi vardi Bugun 5. gündü Gercekten hic yanlis hareketi yoktu Evlilik yildonumumuz oldugu icinde dun bir siteden hediye yollamistim Cok mutlu olmustu Hersey cok guzeldi Hatta bugun dedimki hersey yolunda allah verede 2 gunde bisey gormesem duymasam diye...
2 saat once rast gele ne yapiyor diye teli actim O anda telefonu çaldı Bende dinlemeye basladim Arayan eski elemaninin annesi genc sayilir ve bosanmis bir hanim Diyalog soyle
Esim-ne zaman kahveye cagiracaksin
Kadin-istedigin zaman gel ama gunduz evde yokum isteyim temizlige gidiyorum
E-gunduz bos olsam gelir evini temizlerim
K-cok tesekkur ederim(gibi...)
K-gonderdigin sac kremi cok guzelmis ama bitti aynisindan var mi
E-yok artik ondan bulunmuyor Bulursam bi kahveyle kurtulamazsin ama
K-yemek ısmarlarım ayip ettin Istedigin zaman olabilir
E-benim istedigim yemek tuzlu olur ama.....gibi gibi seyler gülüşmeler kikirdamalar Benle 1 dk konusmayan okuz onunla 14 dk konustu
Neyse dayanamayip sinirle aradim durumu anladi hemen eve geldi Nerden biliyosun bunlari gibisine Tabi suclu ben oldum Bundan sonra tel kullanmicam dedi atti gitti Bilmem gelir mi eve Gelmesede umrum degil
Moralim bozuk yinede lutfen can sıkıcı yorumlar yapmayin rica ediyorum Evet ozguvensizim evet saplantiliyim kabul
Sorum su kadinada 2 cift laf edeyim mi Evli oldugumuzu bile bile eve kahveye yemege cagirmalar nedir yani
Ki eskiden esime dogum gununde hediye yollardi sinir olurdum Esimle dogum gunum ayni üstelik Cok dusuncesiyle bana niye yollamıyordu
Uzun oldu kusura bakmayin
Olmuyor olmuyor. Bir kadın böyle bir şey yakalasa böyle yeşilçam diyaloğunda cevaplar vermez. Yanlış ata oynuyorsun.Oyle sizin dusuncenizde gelin bide icimi gorun
Dul derken ? Kadının kocası ölmüşmüK3sinlikle zaten öyle ee dul kadın belli başlı ihtiyaçları vardır onları gidermek lazım diye düşünmüştür kendince.Zaten turkiyede dul kadına bakılan göz hep bu şekilde degilmi sorunsuz hazır kadın heyecan aramak için araniyo belliki adam.Hayir kadında yüz veriyo ama çok sinirlendim konu sahibi saf mi ıyi niyetimi bilemedim
BoşanmışDul derken ? Kadının kocası ölmüşmü
Bilmiyorum konu sahibi dul demiş farkeden bisey yok dul ada ,bosanmisada bakılan goz bi şekildeDul derken ? Kadının kocası ölmüşmü
Vallaha canmcım ben olsam kadını bulr hesabını sorardım tabıı eşimde cezalndrırı mesafe koyardım hıcbısey olmamı gbı davranıp kendine hakslzık etme olurmuuSelam kk kadınları....
Bir süredir esimin telefonuna su takip prog. indirmek istiyordum Sonunda dedigimi yaptim Zaten 7 gun deneme suresi vardi Bugun 5. gündü Gercekten hic yanlis hareketi yoktu Evlilik yildonumumuz oldugu icinde dun bir siteden hediye yollamistim Cok mutlu olmustu Hersey cok guzeldi Hatta bugun dedimki hersey yolunda allah verede 2 gunde bisey gormesem duymasam diye...
2 saat once rast gele ne yapiyor diye teli actim O anda telefonu çaldı Bende dinlemeye basladim Arayan eski elemaninin annesi genc sayilir ve bosanmis bir hanim Diyalog soyle
Esim-ne zaman kahveye cagiracaksin
Kadin-istedigin zaman gel ama gunduz evde yokum isteyim temizlige gidiyorum
E-gunduz bos olsam gelir evini temizlerim
K-cok tesekkur ederim(gibi...)
K-gonderdigin sac kremi cok guzelmis ama bitti aynisindan var mi
E-yok artik ondan bulunmuyor Bulursam bi kahveyle kurtulamazsin ama
K-yemek ısmarlarım ayip ettin Istedigin zaman olabilir
E-benim istedigim yemek tuzlu olur ama.....gibi gibi seyler gülüşmeler kikirdamalar Benle 1 dk konusmayan okuz onunla 14 dk konustu
Neyse dayanamayip sinirle aradim durumu anladi hemen eve geldi Nerden biliyosun bunlari gibisine Tabi suclu ben oldum Bundan sonra tel kullanmicam dedi atti gitti Bilmem gelir mi eve Gelmesede umrum degil
Moralim bozuk yinede lutfen can sıkıcı yorumlar yapmayin rica ediyorum Evet ozguvensizim evet saplantiliyim kabul
Sorum su kadinada 2 cift laf edeyim mi Evli oldugumuzu bile bile eve kahveye yemege cagirmalar nedir yani
Ki eskiden esime dogum gununde hediye yollardi sinir olurdum Esimle dogum gunum ayni üstelik Cok dusuncesiyle bana niye yollamıyordu
Uzun oldu kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?