Telefonunu dinledim ve.....

Kendinizi suçlu hissetmeyin demekki içinize bi kurt düştüki böyle bi program indirdiniz. Sanki aralarındaki muhabbet bişeyler başlıcak gibi flörtleşme bana öyle geldi... suçluluk psikolojisiyle üste çıkmaya çalışmış birde telefonu fırlatıp atması falan kabul etmesi beklenemez

Adam potansiyel aldatan eş, bu kadın ya da başka kadın aldatacak sizi belli ki sohbete bakın lakayıt bide haklı gibi üste çıkıyor yüzsüz herif iyi bir ders verin bidaha böyle şeyler yapamasın.

Dul derken ? Kadının kocası ölmüşmü

Vallaha canmcım ben olsam kadını bulr hesabını sorardım tabıı eşimde cezalndrırı mesafe koyardım hıcbısey olmamı gbı davranıp kendine hakslzık etme olurmuu

Yani kusura bakmayın da ben sizin yerinizde olsam toplarım tasını tarağını koyarım kapının önüne, yallah ev temizliğine derim. Siz hala kavga ederim diyorsunuz. Eşiniz bana hiç iyi niyetli gelmedi. Belki kadının cinsellik anlamında bir düşüncesi yok ama he dese eşiniz de koşacakmış gibi hissettim.
Ayriyetten takip programı yükleyecek kadar güvenmiyorsanız sizce de evliliğinizi gözden geçirme vaktiniz gelmemiş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…