• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonunu dinledim ve.....

muhabbet arkadaş muhabbeti de olabilir yatak teklifi de

ben de erkek arkadaşlarımla böyle konuşurum ama ses tonumuz iddialaşmalı şekildedir. hani laf sokmalı gülmeli birbirine para geçirmeli falan

böyle flörtöz konuşursan evet sanki buluşma muhabbeti gibi

ses tonlarını imalarını duymadan kesin denemez gibi ama eşinde flörtöz bi hal var gibi de

Ama yerinizde olsam eşime odaklanırdım suçlu o çünkü
Muhattap almak istemiyorum kadinida 3 oglu var ve cirak olarak esimin yaninda calistilar 8 9 yillik bi tanisiklik var Tamamen engel olmak istiyorum cocuklarda gelmesin cocuklari bahane edip esimide aramasın

Ben o kahve kelimesini seks diye anladıysam demek...
Özellikle saç kremi olayın işine girince.
Kadın kahveye çağırıyor, adam da bir kahveyle kurtulamazsın diyor. Kadın yemek ısmarlarım deyince de adam benim yiyeceğim yemek tuzlu olur diyor, kikirdeşiyorlar.
Bence buram buram seks muhabbeti bu, ama tabi benim kafa bu saatte böyle anlıyorsa bilemeyeceğim🙄

Kadın kahveye çağırıyor, adam da bir kahveyle kurtulamazsın diyor. Kadın yemek ısmarlarım deyince de adam benim yiyeceğim yemek tuzlu olur diyor, kikirdeşiyorlar.
Bence buram buram seks muhabbeti bu, ama tabi benim kafa bu saatte böyle anlıyorsa bilemeyeceğim🙄
Bence de tam olarak böyle.

Bir kahveyle kurtulamazsın derken ne ima ediyor, sarma, börek filan mı istiyormuş? Öyle mi düşündünüz? Ben başka bir şey düşündüm ama belki de içim fesat. Gelip evini temizlerim demeler... Saç kremi ne alaka, kadın kendi saç kremini alamıyor mu ya da eşiniz ender bulunan bir markanın distribütörü filan mı ki? Ve kahve içilecekse neden dışarıda değil de, evde içilecekmiş iması yapılıyor? Kadının niyetini boş verin de, eşinizin basbayağı zamparalık peşinde. Hedefe kilitlenmiş. Hedefe varmış ya da varmamış olması önemli değil, yola çıkmış olması önemli olan. İğrenç herif. Ne yapmayı planlıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bas suclu es kadinda elin evli adamiyla boyle muhabbete girdigi icin suclu ama sizin muattabiniz esiniz oyuzden kadinla muattap olmayin ama fiziksel bir aldatma olmasada esinizde potansiyel var gibi hani bu sohbetler ilerlese nerelere gidecekti kimbilir veya gitti bilmiyorsunuz

Bir kahveyle kurtulamazsın derken ne ima ediyor, sarma, börek filan mı istiyormuş? Öyle mi düşündünüz. Ben başka bir şey düşündüm ama belki de içim fesat. Gelip evini temizlerim demeler filan... Saç kremi ne alaka, kadın kendi saç kremini alamıyor mu ya da eşiniz ender bulunan bir markanın distribütörü filan mı ki? Ve kahve içilecekse neden dışarıda değil de, evde içilecekmiş iması yapılıyor? Kadının niyetini boş verin de, eşinizin basbayağı zamparalık peşinde. Hedefe kilitlenmiş. Hedefe varmış ya da varmamış olması önemli değil, yola çıkmış olması önemli olan. İğrenç herif. Ne yapmayı planlıyorsunuz?
Agzina ......

Aklın yolu bir 🤐

Eşinizin bir kavgayla kurtulacağı bir mesele için kadını rahatsız etmeyin derim.

Olay yeniyse ve bu nedenle zihninizi toparlayamadıysanız anlarım da, eşinizden çok kadını suçluyorsanız bana göre yanlış adımlar atarsınız.
2 saat once oldu

Back