Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o kahve kelimesini seks diye anladıysam demek...Ben tam okuyamadım galiba öyle algilamadim böyle bir şey varsa çok fenaaa
Muhattap almak istemiyorum kadinida 3 oglu var ve cirak olarak esimin yaninda calistilar 8 9 yillik bi tanisiklik var Tamamen engel olmak istiyorum cocuklarda gelmesin cocuklari bahane edip esimide aramasınAma yerinizde olsam eşime odaklanırdım suçlu o çünkü
Kadın kahveye çağırıyor, adam da bir kahveyle kurtulamazsın diyor. Kadın yemek ısmarlarım deyince de adam benim yiyeceğim yemek tuzlu olur diyor, kikirdeşiyorlar.Ben o kahve kelimesini seks diye anladıysam demek...
Özellikle saç kremi olayın işine girince.
Trackvieweski elemanının annesine neden saç kremi yolluyor onu anlamadım
bi de programın adı ne
Saclari dokuluyormus hanfendininTrackview
Bence de tam olarak böyle.Kadın kahveye çağırıyor, adam da bir kahveyle kurtulamazsın diyor. Kadın yemek ısmarlarım deyince de adam benim yiyeceğim yemek tuzlu olur diyor, kikirdeşiyorlar.
Bence buram buram seks muhabbeti bu, ama tabi benim kafa bu saatte böyle anlıyorsa bilemeyeceğim
Agzina ......Bir kahveyle kurtulamazsın derken ne ima ediyor, sarma, börek filan mı istiyormuş? Öyle mi düşündünüz. Ben başka bir şey düşündüm ama belki de içim fesat. Gelip evini temizlerim demeler filan... Saç kremi ne alaka, kadın kendi saç kremini alamıyor mu ya da eşiniz ender bulunan bir markanın distribütörü filan mı ki? Ve kahve içilecekse neden dışarıda değil de, evde içilecekmiş iması yapılıyor? Kadının niyetini boş verin de, eşinizin basbayağı zamparalık peşinde. Hedefe kilitlenmiş. Hedefe varmış ya da varmamış olması önemli değil, yola çıkmış olması önemli olan. İğrenç herif. Ne yapmayı planlıyorsunuz?
Aklın yolu birKadın kahveye çağırıyor, adam da bir kahveyle kurtulamazsın diyor. Kadın yemek ısmarlarım deyince de adam benim yiyeceğim yemek tuzlu olur diyor, kikirdeşiyorlar.
Bence buram buram seks muhabbeti bu, ama tabi benim kafa bu saatte böyle anlıyorsa bilemeyeceğim
Saclari dokuluyormus hanfendinin
2 saat once olduEşinizin bir kavgayla kurtulacağı bir mesele için kadını rahatsız etmeyin derim.
Olay yeniyse ve bu nedenle zihninizi toparlayamadıysanız anlarım da, eşinizden çok kadını suçluyorsanız bana göre yanlış adımlar atarsınız.
Erkek berberieşiniz bakkal mı
ne alaka saç kremi gönderiyor anlamadım
Ağzına... iki gün sonra çayını yemeğini yapıcan. Aman ne büyük ders olur ahlaksız eşinizeAgzina ......
Eşinizin bu pişkinlikle sizi suçlu çıkarır. Telefon kullanmayacakmışmış, yalana bak. Ağzına ne yapıyorsanız yapın tabi de, sonra ne olacak? Adamın ahlakı yerle yeksan. İflah olmaz böyle tipler.Agzina ......