- 2 Temmuz 2019
- 458
- 550
- 103
Ben senin dusuncene saygi duyuyorum seninde saygi duymani beklerimEğitim Şart! Bir kez daha anladım. Yazdıklarımdan birbirini körükleme sonucunu çıkarman okuduğunu anlamadığını gösteriyor çünkü! (Bazı kelimeler duymuş, cümle içinde de kullanmışsın, fena da durmamış, bunun için meslek alışkanlığıyla bir aferin verebilirim sana ama yazıma biraz daha çalışman lazım. Bkz: asosyel). Asıl konuda ise konu sahibine git kadının saçını başını yol, kendisinin deyimiyle kocanın da ağzına s... demiş olsaydık asıl körükleme bu olurdu. Konu sahibinin kocası asla iyi niyetli değil ve olay düpedüz aldatma. Karşıdaki kadın masum demiyoruz, benim karşımda öyle yavş.k yavş.k konuşan adam olsa öyle bir laf derim ki bir daha o telefon numarasını çeviremez bile, o ayrı konu ama o kadının konu sahibine sadakat sözü yok, dolayısıyla gidip ona hesap soramaz. Ayrıca neden kocasının oynaştığı kadını muhatap alıp kendi seviyesini düşürsün. Adam böyle olduktan sonra A kadını gider B kadını gelir, hangi biriyle muhatap olacak? Kocayla da konuşulacak bir şey yok, aldatmanın bahanesi olamaz, özrü de olamaz. Adam zaten güvenilir bir adam değil, bir kez affedildiğinde bunu alışkanlık haline getireceği de aşikar. Son olarak, benle yan yana yana gelme isteğini memnuniyetle karşılıyorumÖzelden yazarsan neden olmasın
Cikip giderse en hayirlisi olur kalmasin zaten oylesisen eger onunla konusursan artik daha tedbirli olur msj falan saklamaz baska hat alir vs yine yakalar soylersin esine inkar eder sen suclu olursun ama konusma esi yakalasin yada kacsin gitsin tum aile ve senin icin en hayirlisi olur diger turlu ucu muhakak sana dokunurHaklısın canım haklısında bazen düşünüyorum sesiz kalırsam da ya çıkıp giderse o zaman bizim şerefimiz lekelenir ne yapacağımı bilemiyorum, her an her saniye aklımda
Evet çok düşündüm kötü olan ben olurum, kaçıp giderse onun için hayırlı olabilir ama bizim şerefimizi ayaklar altına alır gider,Cikip giderse en hayirlisi olur kalmasin zaten oylesisen eger onunla konusursan artik daha tedbirli olur msj falan saklamaz baska hat alir vs yine yakalar soylersin esine inkar eder sen suclu olursun ama konusma esi yakalasin yada kacsin gitsin tum aile ve senin icin en hayirlisi olur diger turlu ucu muhakak sana dokunur
Eşimin ozeli sadece ben olabilirim Buyursun oda dinlesin no problem
Gramer naziliği yapmayı sevmem. Forum diye günlük konuşma dilinde yazıyor çoğu kişi zaten ama çok kitap okuduğunu pardon sayısız kitap okuduğunu yazan biri bir zahmet “şey”in ayrı yazıldığını bilsin. De da lara girmiyorum bile.Ben senin dusuncene saygi duyuyorum seninde saygi duymani beklerimben çok fazla kadınla karşılaştimki gercekten karaktersiz sifatina yakisabilcek bicimde. Yakinlarimdan da calistigim yerlerdede gordum. Ben adam sutten cikmis ak kasik demiyorum. Kocasini boşasin ister kizssin istedigini yapsin suçlu zaten bencede namuslu olan insani en namussuz baska bir insan bile bastan cikaramaz icinde olacak o şey. Ama kadinin ne sucu var diyenlere aslinda sinirlenip yazmistim. Egitim konusuna gelince 23 yasindayim yuksek lisans yapmadim ama unv okudum. Sayisiz kitapda okudum evlendim hala okurum eşimede okuttururum. Cahil bi insan degilim cok şukur egitimsiz de degilim . Evet egitimci degilim ama birilerine biseyler ogretmek icin egitimci olmak gerektigini dusunmuyorum. Elimin uzandigi herkese yararli seyler ogretmeye veya tesvik etmeye calisiyorum yasim genc belki ama zor bir sekilde yetistim ve egitim gordum suan sabrimin karsiligini aldim ve elimin uzandigi insanlara yaridmci oluyorum. Herseyden once iyi bi insan oldugumu dusunuyorum cahil insana tahammulum yok amma velakin cahilligin egitim ile alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim babam liseyi birakmak zorunda kalmis ama kendisi suan cok kitap okur. egitim gormemis ama kendi kendini egitir ve ogrenmeye acik. Ben senin surekli egitiminden ve egitimcu olmandan bahsetmenden dolayi sana baya uzuldum cunki insanin kendini tek anlatma ve tanimlayacak seyinin egitimi olmasi uzucu. Belki ben kendimi yanlis lanse ettim belki sen. Ama senin evli bir insanin eşinden için yuru be kocum diye aldatmaya tesvik etmek lazim demen zaten basli basi bir yanlisti bana gore kimsenin kimseye bunu demeye hakki yok. Bence dediklerinu sorgula egitimini bir kenara birak ve benimle insan oldugun icin tartis münakaşaya gir :)) hamileyim cok aksiyim bu aralar ama yinede gayet tatli konustugumu dusunuyorum ^^ bu arada istanbulda oturuyorsan tanismayi cok isterim
Aldatma yok seks yok kesin bilgi Haa yakalamasam ne olurdu Allah bilir Erken farkettim durumu 3 gunluk kavga tartismanin ardindan çözüm olarak devam etmeye bu olayi geride birakmaya karar verdik(ben unutmadim unutmamda) Gozum ustunde tabiSonuç ne peki? Şuan ki iliskiniz ne durumda?
Kendiyle övünen ben değilim yanlız hanimefendi surekli egitiminden bahsedip egitimci olmasi ile karsindakini ezebilecegini saniyor bi insani tanimadan egitimsiz diye damga vurmaya calisiyor. Oysaki tek yaptigim sey bu konu hakkinda yorumumu belirtmek. Ve yorumumu belirttigimde onla alakali olmayan bir sekilde gelip "boyle dusunenlerin kocalarinin sirtini sivazlayip yuru kocum aldat diyesjm var" demisti ve konu egitime geldi hanfendi sagolsunGramer naziliği yapmayı sevmem. Forum diye günlük konuşma dilinde yazıyor çoğu kişi zaten ama çok kitap okuduğunu pardon sayısız kitap okuduğunu yazan biri bir zahmet “şey”in ayrı yazıldığını bilsin. De da lara girmiyorum bile.
Türkçeyi katleden birine gidip de yazmam bunu ama kendiyle övüneni de düzeltmeyi kendime görev bilirim :)
Peki :)Imla kurallarini sizden kat ve kat iyi bildigimden eminim kitap okudugumu belirttiim cunki okuyorum
Onuda kocasi dusunsun canmEvet çok düşündüm kötü olan ben olurum, kaçıp giderse onun için hayırlı olabilir ama bizim şerefimizi ayaklar altına alır gider,
Öküzün haberi yokki boynuzlandığındanOnuda kocasi dusunsun canm
Öküzün haberi yokki boynuzlandığındanOnuda kocasi dusunsun canm
Elbet olacak diyorum ya adam karisina guveniyor burda bir kadin var 4 oglu vardi biri askerde en kucugu 7 yasinda kocasi ikide bir diyodu benim kari kacacak kadin kapali ayni senin eltin gibi el sıkmaz erkek gordumu kapi arkasina saklanir tasindilar bir arka mahalleye 1 ay sonra duydukki kadin misir satan evli 3 kizi 2 torunu olan adamla kacmis kocasida arkasina o afamin karisini almis yani canim hayatta hersey olabilir Allah sasirtmasin onuda tez vakitte ifsa etsin kimsenin basi belaya girmeden bu is kapansinÖküzün haberi yokki boynuzlandığından
Ne abi diyenler gördükSex kesinlikle yok Kadin hep abi diye konusuyorda abini de gece yanliz eve davet eder misin
Ya Rabbi tövbeElbet olacak diyorum ya adam karisina guveniyor burda bir kadin var 4 oglu vardi biri askerde en kucugu 7 yasinda kocasi ikide bir diyodu benim kari kacacak kadin kapali ayni senin eltin gibi el sıkmaz erkek gordumu kapi arkasina saklanir tasindilar bir arka mahalleye 1 ay sonra duydukki kadin misir satan evli 3 kizi 2 torunu olan adamla kacmis kocasida arkasina o afamin karisini almis yani canim hayatta hersey olabilir Allah sasirtmasin onuda tez vakitte ifsa etsin kimsenin basi belaya girmeden bu is kapansin
Allah islah etsin ne diyim kardesYa Rabbi tövbeya bizimki öyle birşey ki ergen çocuklar gibi adamın adını kadın adı olarak kayıt etmiş yanınada kendi ve adamın baş harflerini koymuş,
Amin inşALLAHAllah islah etsin ne diyim kardes
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, insanız hepimiz yanlış seçimler yapabiliyoruz özellikle de evliliklerimizde. Sen ne yapacağını iyice düşün, boşanacak mısın yoksa boşanmayacak mısın? Enine boyuna düşün ama bu süreçte bence o kadını arayıp içinden ne geçiyorsa söyle derim. Rahatlığa bak! Kocanla ilgili de şunu söylemek isterim, aldatan erkek her fırsatını bulduğunda aldatır ne yazık ki yakın çevremden çok örneğim var. O yüzden kocanı eve falan alma, ne halt ediyorsa etsin dışarıda! Anladığım kadarıyla yaşın da genç, ailenle paylaş bu durumu akıl al ona göre bir karar ver derim. Ben böyle bir şey yakalasam çat diye boşarım onu da söyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?