Aldatma yok flortlesme tabiri caizse yürüme var Bu affedilir mi ASLA Sadece orta yolu bulup evliligimizi kurtarmaya odaklandık 14 yıllık evlilik 2 çocuk var Esimide seviyorum Mecbur oldugum icin degil sevdigim icin devam karari aldim
Aynen öyle canim bu seviyesizlige ne gerek var ..demeK istedim aslindaSana dememiş bence. Niye bu tip şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz demiş.
Selam kk kadınları....
Bir süredir esimin telefonuna su takip prog. indirmek istiyordum Sonunda dedigimi yaptim Zaten 7 gun deneme suresi vardi Bugun 5. gündü Gercekten hic yanlis hareketi yoktu Evlilik yildonumumuz oldugu icinde dun bir siteden hediye yollamistim Cok mutlu olmustu Hersey cok guzeldi Hatta bugun dedimki hersey yolunda allah verede 2 gunde bisey gormesem duymasam diye...
2 saat once rast gele ne yapiyor diye teli actim O anda telefonu çaldı Bende dinlemeye basladim Arayan eski elemaninin annesi genc sayilir ve bosanmis bir hanim Diyalog soyle
Esim-ne zaman kahveye cagiracaksin
Kadin-istedigin zaman gel ama gunduz evde yokum isteyim temizlige gidiyorum
E-gunduz bos olsam gelir evini temizlerim
K-cok tesekkur ederim(gibi...)
K-gonderdigin sac kremi cok guzelmis ama bitti aynisindan var mi
E-yok artik ondan bulunmuyor Bulursam bi kahveyle kurtulamazsin ama
K-yemek ısmarlarım ayip ettin Istedigin zaman olabilir
E-benim istedigim yemek tuzlu olur ama.....gibi gibi seyler gülüşmeler kikirdamalar Benle 1 dk konusmayan okuz onunla 14 dk konustu
Neyse dayanamayip sinirle aradim durumu anladi hemen eve geldi Nerden biliyosun bunlari gibisine Tabi suclu ben oldum Bundan sonra tel kullanmicam dedi atti gitti Bilmem gelir mi eve Gelmesede umrum degil
Moralim bozuk yinede lutfen can sıkıcı yorumlar yapmayin rica ediyorum Evet ozguvensizim evet saplantiliyim kabul
Sorum su kadinada 2 cift laf edeyim mi Evli oldugumuzu bile bile eve kahveye yemege cagirmalar nedir yani
Ki eskiden esime dogum gununde hediye yollardi sinir olurdum Esimle dogum gunum ayni üstelik Cok dusuncesiyle bana niye yollamıyordu
Uzun oldu kusura bakmayinEki Görüntüle 2309615
Yokdaha neler...Rezil et o kaşarı bence git kapısına guvendigin bir kac kisi ile. Ama evine girmeye calisma sakin kapidan bagir cagir apartmana rezil et.hukuki boyutlarini br arastir. Sakin tehdit etme, sadece evli adamlarla utanmafan bir sac kremi karsiligi kendini pazarlayacak kadar hafif bi kadin oldugunu soyle. Herkes duysun. O sana vurursa sen vur. Ilk mudahale ondan gelmesini bekle.
Yani o asamaya gelirse neden bildirmeyecekmis haddini ibret-i alem icin.aradaki mesajlari okumamistim. Neyse Ki zaten arayi bulmslar.Oyle bir kizginlikla yazms oldum bende. Kolay gelsinYokdaha neler...
Merhaba
Hukuki süreç başlattınız mı?
[/QUOTE
Sorunlarımızı çözdük Su an hersey yolunda
Kadının kimseye verdiği söz yok bekarsa tabi evli olan düşünsün. Suçlu en çok kocasıKadın, eşinizin evli olduğunu bile bile kahveye yemeğe çağırıyor ayıp. Peki eşiniz evli olduğunun farkında mı değil ki böyle cıvık muhabbetler yapmasına rağmen kadına odaklanıyorsunuz?
Eyvah başladık :)Bu hangi program oluyor?
Kibrit suyu ...Ah bu erkekler
Konuya yorumu değil ama imla kuralları hakkında bu kadar kendine güvenen birinden en azından yanlız yerine yalnız yazmasını beklerdim. Kimse kimsenin eğitimini ölçecek değil elbette ama konuşma dilini geçtim bari yazarken kelimeleri katletmesek....Peki :)
Elbette öyle. Fakat konu sahibi aralarındaki "sorunu" çözdüklerini, her şeyin yolunda olduğunu söylemiş. Ne denir ki..Kadının kimseye verdiği söz yok bekarsa tabi evli olan düşünsün. Suçlu en çok kocası
Kadının kimseye verdiği söz yok bekarsa tabi evli olan düşünsün. Suçlu en çok kocası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?