Telefonunu dinledim ve.....

Yakalamasan adam gidip kadınla sevişecekti muhtemelen. Hatta belki daha önce oldu da ondan bu derece rahat konuşabiliyorlar. Ama sen sevdiğin için devam kararı alabiliyorsun. Saygı duyarım ama gerçekten merak ediyorum,nasıl hala sevebiliyorsun? Hiç mi için kalkmıyor?

Rezil et o kaşarı bence git kapısına guvendigin bir kac kisi ile. Ama evine girmeye calisma sakin kapidan bagir cagir apartmana rezil et.hukuki boyutlarini br arastir. Sakin tehdit etme, sadece evli adamlarla utanmafan bir sac kremi karsiligi kendini pazarlayacak kadar hafif bi kadin oldugunu soyle. Herkes duysun. O sana vurursa sen vur. Ilk mudahale ondan gelmesini bekle.

Yemekler kahveler kahve ve yemekmiymis gercekten ???

Yokdaha neler...

Adilik eşinde. Elinde kanit varken bosa gitsin farkettigin halde goz yumman daha buyuk zararlara yol acacaktir. Biz kadinlar bosanmaktan korkuyoruz ama eninde sonunda pisman oluyoruz zaman jaybetmektense bastan biter. Sen de hayatina bakip daha iyi ihtimallere şans verirsin. Emin ol benim bir cöpum bile yoktu bosandigimda. ama oyleleriyle evli kalmak okadar buyuk yuk ki..temizlikcilik yapip kafanin rahat olmasi..senden mutlusu olmuyor. Boyle boyle anlar bu ş.sizler eşlerinin degerini.

Kadın, eşinizin evli olduğunu bile bile kahveye yemeğe çağırıyor ayıp. Peki eşiniz evli olduğunun farkında mı değil ki böyle cıvık muhabbetler yapmasına rağmen kadına odaklanıyorsunuz?
Kadının kimseye verdiği söz yok bekarsa tabi evli olan düşünsün. Suçlu en çok kocası

Biri bunu bana yapsa yani telefonumu dinlese suçlu bile olsa onu mahkemeye veririm yaptığınız çok saçma.

Konuya yorumu değil ama imla kuralları hakkında bu kadar kendine güvenen birinden en azından yanlız yerine yalnız yazmasını beklerdim. Kimse kimsenin eğitimini ölçecek değil elbette ama konuşma dilini geçtim bari yazarken kelimeleri katletmesek....

Kadının kimseye verdiği söz yok bekarsa tabi evli olan düşünsün. Suçlu en çok kocası

Aldatanlar evet şeref yoksunu ama diğer karaktersizler de " kimseye söz vermediler " diye aklanmasinlar.

Aynı derece de şeref yoksunu onlarda. Evli olduklarını bile bile ilişkiye devam etmenin hiçbir açıklaması yok.

Bir erkek evli bir kadına yesillendiginde o erkeğe denilmeyen kalmıyor. Neden söz konusu kadın olunca böyle deniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…