Telefonunu dinledim ve.....

Burada yazacaklarım standart kıskançlık davranışlarını yansıtmıyor elbet.Ama benim samimi görüşümü yansıtıyor.
Tolstoy Kroyçer Sonat adlı romanında ; "her kim ki kadına arzuyla bakar ise, yüreğinde onunla zina yapmış sayılır" diyor.
Şimdi kadına arzuyla bakmayan erkek var mı? Ve fırsat bulduğunda beğendiği bir kadınla yatmayacak erkek var mı?Evlilik aşkı öldürür diyorlar.Yanlış mı? hangi evlilikte aşk devam eder? etmez çünkü ünlü Fransız düşünür Montaigne'nin dediği gibi "Aşk,arzuladığımız bir varlıkta bulacağımız tada susamaktan başka bir şey değildir"
Buna göre; evlenince su içiliyor ve susamak bitiyor. İşte biz bayanlar erkeğin bu doğasını anlayamıyoruz.Yahut kıskançlıktan işimize gelmiyor.Peki ya kıskançlık ...! insana en büyük zararı veren korkunç bir duygu.Ve bu duyguyu insan isterse pekala torpüleyip en az zarara indirebiliyor.Ben bunu başardım. Erkek ihanet için yaratılmış.Kendi eşinden çok daha çirkin bir kadına kendi eşinden çok daha fazla ilgi duyabiliyor.Çünkü o kadın o erkek için açılmamış kapalı kutu.Onda çok büyük haz ve heyecan yaşayacağına emin.
E,doğasında var olduğuna ve karda yürüyüp izini belli etmediğine göre evcilik oyununa devam etmekte ne sakınca olabilir?

Pes yani ya, adam şeytana uymuş bir melek kadın da şeytan Kusura bakmayın da linç edilmeyi göze alarak bu kafadaki kadınların kocalarının sırtını sıvazlayıp yürü be koçum sizi kim tutar diyesim var.

Genç ergen bir delikanlıya tatlı dille annen kocamla kikirdeşiyor nasıl denir, biraz açar mısınız? Ve akla uyar tarafı nedir? Annesi bir hata yapıyorsa genç bir delikanlının bunu duyup annesini kesmesini falan mı istiyorsunuz acaba?

Siz bence Müge Anlı vb programlar izlemeye biraz ara verin. Sırf misilleme için gidip hat almalar falan filan, ağzım açık kaldı. Yahu insan neden enerjisini mutsuz olmak ve mutsuzluğunu körüklemek için harcar! İnsan gibi boşanıp enerjini mutlu olacağın bir hayata harcamak varken yok intikamını al, yok misilleme yap.

Noldu şimdi sonuç olarak ? Okuyup çıkacağınıza cvpta yazın hür zahmet
O kadar yazdık, konu fake'miş hemşire, konu etiketlerine bak
He vallah ağzım açık bakıyorum yorumlara ama sayende yol yakınken dönmeye çalışacağım

Müge anlıyı hiç seyretmem. Nerden çıkardınız?

kadının suçu yok kocan aramış diyen kızlar ,sizi evli olduğunu bildiğiniz bir adam aradığı zaman size böyle -kahveye gelecem sana dese- tabi ne zaman istersen gel,bu arada kremim bitti felan diye mi cevap vereceksinz.Adamın niyetini anladığınız halde sert bir tavırla haddini bildirmek yerine adam diyecek gelirsem kahveyle kurtulamazsın .bende diyeceğim ki tamam yemek ısmarlarım sana .? Bu nedir yani masum bir kadın konuşması mı ?

Asil sizin dusunceniz sacma. Ben adam melek demiyorum. Sizler kadin melek adam suclu diyorsunuz sadece. Ee esine kiz kadine ne kiziyon. Esine de kizssin once hesaplassin. Ama kadini bosver olurmu sizce ? Karsilikli degilmi hata gidicek kadinlada hesaplasicak. Korkak olmamali bi kadin. Siz oylesiniz anladigim kadari ile. Nickinizden de belli zaten az cok

He iste bende bunu savunuyorumda bazi bayanlar gercekten cok garip

Sanirim siz yuvasi dagilan bayanlarin konularina girip tartisma derdinde olan issiz saftirik bir bağyansiniz anladigim kadariyla cok gordum sizi cunki su konuda o yuzden pek ciddiye almiyorum pirlanta gibi evliligim var ustune cocugum olucak. Gencimde instgramdan felan takip edebilirsin. Hafiden işsiz tipleri andiriyorsunda

Bu ilk değil gibi geldi bu kadınla münasebeti. Kadınada eşinizede gerekli ayarı verin asla geri durmayın meydanı boş bulmuşlar

Eşin bence iğrenç bi adam.Rabbim dert verıo dermanda verio.Boyle okuzlerı bız adam edıoruz donup eline sağlık dıolar.Ne diyelımkı canım.Kocan tuzlu istıo karıdan ben ole ucuz almam dıo.Sor kocana ne ıma ettın de?Çocugun varmı

Valla çok zor bir durum canım yaaa...Allah yardımcın olsun.ne desek boş..bu tarz ihanet durumları çok can sıkıcı.

2 çocuğum var

Fake oldugumu dusunenler icin 1. sayfada duzenleme yaptim
Ve evet o gece 11:30 oldu gelmedi Bende dayanamayip isyeri yakin oldugu icin ordami diye bakmaya gittim Dukkandaymis aldim eve getirdim Ben evde sinir olurken o orda rahat rahat oturacak miydi?Eve gelince brn bagirdim o bagirdi Sorun benim seni dinlemem mi senin konusma tarzin hatali degil mi gibi gibi aklima ne gelirse(bu kadar terbiyeli konusmadim tabi)soyleydim
Verdigide sac kremi degil sac bakim yagi gibi biseymis Yaglayip yaglayip birbirinizimi sevdiniz! dedim Bu gece boyle gecti Dunde o uyanmadan cocuklari okula yolladim bende evden ciktim Eve donunce baktim telefon evde Elemanini aradim kendi telefonundan kendisi bakti hemen Benim aradigimi anladi Eve cagirdim geldi Aksam tamam yarin aricam bi daha cocuklari yollama sende arama dicem demisti Aramamak icinmi goturdum dedim Sen ara dedi Aradim bende Nedir bu muhabbet boyle dedim Yok sen yanlis anladin O benim abim Bi daha beni rahatsiz etme diye bagiriyor Bu sefer ben bagirdim Sana hakaret mi ettim iftira mi attim diye Tamam bi daha aramam cocuklarida yollamam gibisine konusma bitti
Daha anlatacak onemli bisey yok
Spor salonuna yazilmistim birkac gun once Kacis yerim oldu artik Aciyorum ses kaydini hem yuruyorum hem agliyorum Birazdan yine gidicem o uyanmadan Hala tartismalar devam ediyor iste Bilmiyorum ne olur
Yorumlariniz icin tesekkurler

Şunu asla unutmayin bir adam icin hayatiniz bitti gibi düşunmeyin. Ama eşinizi affedebilcek gibi hissediyorsanizda bir cirpida silmeyin sonradab pisman olcaksaniz. Keske şans verseydim dicekseniz. Ama genelde bu adamlar bi kere yoldan ciktimi daha dogru yolu bulamiyorlar. Hemen yelkenleri suya indirmeyin tabi şans vermek istiyosaniz. Şuan kadinda adamda suçlu pisikoljisinde kendilerini kurtarma derdindeler. Ikisinede inanmayin. Hakkinizda hayirlisi olsun
Cocuklarinizi dusun kendini sagliginizi dusunun
Obur dunyada siz alniniz ak cikin Allahin karsisina
Zina en en buyuk gunahlardandir
Esiniz ve o kadin dusunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…