Telefonunu dinledim ve.....

Kadında eşinde sana ayıp etmiş. senin yaptığın yanlış değil çünkü içine bir şüphe düşmüş. O yüzden dinledin çok kızıyorum yada bir bayan bunu yapsa ölmekten beter hale geliyor. Erkekler yapıyor kapıyı çekiyor ve gidiyor. Adalet neredesin

Çok iyi yapmışsın, bence hiç taviz verme taviz tavizi getirir, eve de gelmezse gelmesin nereye kadar gelmeyecek sanki terbiyesiz.

Bence önce ne yapmak istediğine karar ver bunları sindirip devam edeceksen bisey söylemenin anlamı yok

Kadına kızacağınıza önce eşinize Kızın.

Güvenmediğin biriyle neden birliktesin ?
Takip programı indirip takip etmeyi düşündüğüne göre yeni mi evlisin tam tanımıyor musun ?

Eşinin bu konuşmasını hiç beğenmedim ilk fırsatta aldatacak potansiyelde biri gibi.

Bilmiyorum hiç hoş değil.

Muhattap almak istemiyorum kadinida 3 oglu var ve cirak olarak esimin yaninda calistilar 8 9 yillik bi tanisiklik var Tamamen engel olmak istiyorum cocuklarda gelmesin cocuklari bahane edip esimide aramasın
Eşin genel olarak nasıl biridir ?
Ahlaki değerleri nasıl ?
daha önce böyle bir kaçamak vs gördün mü ?

Eğer 3 çocuklu bir kadınsa ve çocukları eşinin yanında çalışıyorsa o zaman senelerin samimiyeti vs de olabilir.
Ama yine de hoş değil.

Rabbim kimseye yaşatmasın çok acı...Allah sabır versin hayırlısı olsun

Kemalim yapmaz kadın ayarmıstır vakası
Kadına söyleyecegine kocana laf söyle hemsire
Adam elin kadınıyla flört ediyo,zeytinyagı gibi üste cıkmıs farkettiysen

Sayfa sahiplerinden bir açıklama yapılması gerekirdi
Herkese bildirim gitti günün konusu diye
Açık açık uygulamanın adı verilmiş
Insanlar akıl vermeye çalışıyorlar ama konu reklam kokuyor

Icinize suphe düşmüş ve dinlemissiniz.Suphenizde hakli çıkmışsınız. Ben olsam alttan almazdim.Dusuncelerimi de oldugu gubi aciklar ve gercekci olurdum.Bosanma olur veya olmaz ama bunun hesabini sormasi gerek.Iyi niyetli bir davranis olsa da yaptiginin yanlis oldugunu bilmesi gerek.

Keşke hiç direk eşine söylemeseydin suçlar gibi haklıyken haksız duruma düşmüşsün

Canım artık iş işten geçmiş keşke gerçekten biraz bekleyip delil toplasaydın.bu cok kıvırabileceği rahat bir muhabbet.eşin şimdi korkacak hep dinliyosun sanacak ama bu belki en fazla bi sene sürecek belkide sürmeyecek gizli telefon alıp yapacak olan istedigini yine yapar.dile kolay ama gerçekten boşanma sebebi..abi demesine bakma benim çalıştıgım iş yerinde bir muhasebeci abi dediği adamdan hamile kaldı.kızın eşinin haberi yok kendi cocugu sanıyor ve hala o adama abi diyor..malesef böyle iğrençliklerede şahitiz..o yüzden gerekeni yap derim ama karar senin.....

Bide gerçekten mutlu olmak istiyorsan salağa yatmak gerekiyor...birşeyleri ne kadar kurcalarsak o kadar şey buluruz.en iyisi bilmemek görmemek duymamak.ama tabiki gözümüze sokuldugundada gerekli tepki verilmeli.boşanmaysa boşanılmalı.ama duygulardan emin degilsen ve boşanmaya cesartin yoksa görme duyma bilme daha iyi en azından gururunla yaşarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…