Telefonumu kurcalayan görümcem

Ben ortada sizin ayıbınızi göremedim. Telefonu karıştırmak ne demek. Kayinbabaniza bana kızınızı savunup beni haksiz gibi gostermeye calisacaginiza kizinizin yaptığı ayibi aciklayin derdim. Gorumcenizin yaptığını gören yok mu ailede. Uzerine birde siz ozur dilemissiniz. Pes.

Eşim biraz patavatsız. Malesef yüzüne bile direk çekinmeden bişeyleri söylediği için oda kardeşine sesini çıkarmıyor. Biliyor yani huyunu.

Özür dileyen mesajı atmadim. Iyiki atmamışım

Eşim atma ortalığı iyice bulandırma zaten anlamayacak atmanı istemiyorum yüz yüze gelince söyle söyleyeceğini haksız konuma da düşürme kendini dedi
Eşiniz yanınızdayken konusun bence tek olursanız suçlu siz çıkarsınız kesin, özürle biter, görümce ağlar teselli edersiniz falan , ben ettim sen etmeye kadar gider konu

Görümcenizin telefonunuzu karıştırması ayrı ayıp ona diycek bişiy bulamıyorum. Size de diyeceğim tek kelime durup dururken insan kırmak bu olsa gerek. İnsanların arkasından konuşmayın bari ayıptır yüzüne ayrı arkasından ayrı. Madem başınız şişiyor çocuk da yapmayın.

Kilit yok muydu telefonda ?

Var Ama ben Onunkini O benimkini biliyor
Neden? Yanlış yapıyorsunuz ...ikiniz de biz gelin görümce değil "kız kardeş gibiyiz" şeklinde davranacagiz diye sınırını bilmeyen veya yüze ayrı arkadan ayrı bir ilişki biçiminde samimi olmayan davranışlarla ilerliyorsunuz.Ne sizin gorumcenizin arkasından annenize ,eşinize gorumceniz hakkında yorum yazmanız doğru ..ne onun misafirlerinize bu şekilde konuşması, sizin özel eşyanızı kurcalamasi doğru! bu iletişim tarzıyla ileride çok daha büyük sorunlar yaşarsınız.

Bu uygulamadan da cikis yapin onun yaninda gorumceniz bunlari da okur falan saka bir yana hos birsey degil izinsiz kimsenin telefonu alinmaz ve karistirilmaz niye bu konu anasina babasina kadar gidiyor o ayri mesele fazla samimiyet iyi degildir kafan rahat olur sende ona gore davranirsin bundan sonra ama sizde ne olursa kendi annenize anlatmayin derim bir dost tavsiyesi gorumcem sunu dedi kayinvalidem boyle yapti filan bunlarda hoş birsey degil..

Var Ama ben Onunkini O benimkini biliyor

Bu zamanda hiç gerek olmayan bir şey bu.

En azından ekstra bir kilidiniz olmalı, parmak , yüz v.s emanet edildiğinde devreye giren.

Evet bakması hata, büyük saygısızlık ancak önce tedbir sonra teslimiyet olmalı. Bu noktada ilk hatalı siz oluyorsunuz.

Sifresinize kadar biliyorsa pat diye girebilme hakkını bulur kendinde.

Ayrıca gorumcenizle ilgili ufak bir mevzuyu bile annenize şikayet etmeniz hiç hoş değil.

Madem bu kadar yakınsınız oyleyse kendisine soylemeliydiniz.

ne konustugumuzu hala merak ediyorsan sana gunluk cc yapayim diyin
bazı görümceler ne kadar tehlikeli ya.

Çok çirkin davranışlar ne demek mesaj okumak.

Birde özür dileyin ve ayaklarına kapanın bence. Yapmayın ne olur.

Siz bebek yapmak için işleme giriyorsunuz görümcenin tepkisi " biz kaç doğuma girdik"
Yaaaa siz esinize çok iyi davranın gerçekten adam gibi adam.

Normalde çok demem ama bırakın sizi o savunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…