Telefonumu kurcalayan görümcem

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.923
3.382
133
26
Günaydın hanımlar. Gorumcem normalde çok iyi bir insandır karışmaz ,gelip gitmez, kendine bisey alsa bana da alır. Ama DEVAMLI görüşmek ister hep çağırır suraya gidiyoruz sende gel anneme gidiyoruz sende gel vs vs ve geleceği nadir zamanlarda da saygı duymaz hasta misin uykusuz musun bilse bile gelir. Buda Beni çok sıkıyor. Evime misafir geldiği birgün misafirler dedi ki "efulim evin ne kadar temiz toplu çocuğun olunca hicbiryer böyle kalmaz" görümcem de dediki "çocuğu olsa Ona bırakan kim kendi dönsün dursun evin içinde biz alır gideriz". Orda O an ne diyeceğimi bilemedim sustum ve akşamında annemle mesajlasp ona anlattım . "Böyle dedi çok sinirim bozuldu bisey de diyemedim canım sıkıldı kime ne benim çocuğumdan delirecem bigun beni şimdiden böyle sıkan kadın yiğeni olunca neler yapar olmayan cocugun sahiplenmesini yapiyolar sık bogaz ediyolar" yazdım. Annemde "aman efulim dert ettiğin kafaya taktiğin şeye bak annem kim kimin çocuğunu istemedikten sonra alabilir he de geç şakasına demiştir" yazdı. Eşimle de O gün konuştuk. Gorumcemin cocuklar yaramaz olduğu icin misafirin olduğu gün akşam kalın deme yorgunum demişti. Bende mesajla "ablanlara akşam kalın dedim" yazdım esim "Gine bela ettin basımıza" yazdı. "Aman nolacak sanki kalsinlar" yazdim. Aradan biraz gecince "Kafam ağrıdı hem bagira bagira konuşuyor misafirler hemde cocuklar 1 dk bile durmadi " yazdım . Neyse tüp bebek tedavisi goruyordum bu olayin 5 gun sonrasinda yumurta toplama günü yanımda görümcem gelmek istedi bende çağırdım. Ameliyathaneye girdigimde telefonumu mecbur disarda bıraktım ve tee 5 gun oncesine kadar esimle olan annemle olan butun mesajlarımı okumuş. Ben bakacagini tahmin etmemistim. Kaynvaldeme ağlamış ben bunlara napiyorum sadece yakın olmak istiyorum beni böyle görüyorlar falan die. Kaynvaldem de bana anlatırken ağladı. Kaynpederim de "senin gorumcen oyle karışan kötü kıskanç biri değil kızım kadın kadının dedikodusunu yapar bu böyledir keşke madem konuştuysan o mesajları silseydin" dedi. Bende dedim ki "Benim çocuğum olmadığı için çok aradığım için çocuk konusunda alıngan cahil davranabiliyorum benim elimden alıp gidecekmiş falan ya " dedim. Tamam kirdigimin farkındayım ama Onun benim annemle özellikle eşimle belki de ozel olan mesajlarimi okuması ne?

Vallahi ikinizin yaptığınida şaşkınlıkla okudum. Bı kere görümceniz telefon karsitirmasi hariç size kötü bişey yapmamıs. Alir alır gideriz derken gerçekten senin çocuğunu alıp kaçmazdi heralde çok severiz ilgileniriz manasında demiş. Bide hem kalın deyip hem başımıza bela ettin demesine çok bı sevinmiş gibisiniz. Yazık valla iki yüzlü olmayın bu kadar.

Ağlasın, kızına başkalarının özelini karıştırmamayı öğretemeyen kv.de de utancından ağlasın yazılanlar zoruna gitmesinden değil. Kp. de silseydin diyor ya pes sizene ki ister silerim ister silmem kızına emanet ettik diye okuması mı lazım. Bu olaydan tek bir ders çıkarman gerekiyor o da bunlara hiçbirşeyini güvenmemen. Emanete hıyanet resmen.

Kalin dedim , basimiza bela ettin demesine aman nolacak sanki kalsinlar dedim. Aradan biraz zaman gecince kafam agridi yazdim. Sevindigim bisey yok. Ki kendisi de zamanında benim arkamdan kalabalık ortamda akrabalarına (ben kimseye olmadigini soylemiyordum istemiyoruz diyordum kendisi de biliyordu bunu) "benim devamli çocuğum olabiliyor onların olmuyor diye beni kiskaniyolar " demiş bi insan

Tabi bunlari okuyunca böyle düşünmüyorlar

O da hatalı ama senin ayıbın delilli bir şekilde ortaya çıkmış. O ayiba kimse bakmaz şimdi.
Ya tamam annemle mesajlarimi okudun esimle 5 gun boyunca butun mesajlarimi okuyana kadar derdi ne anlamadım. Esime de dedim belki ben sana daha farkli ozel bisey yazdim eslerin mesajlarini okumak da ne. Ben öz ablamin bile mesajlarını okumuyorum

Telefonumdan eşimle yazıştıklarımı okuyacak öyle mi? Eser güler iletişimimi de keserdim. Bu nasıl bir terbiyesizlik, hadsizlik?!! Tepenize çıkartmışsınız. Bir de ezilip büzülüyorsunuz.
Güya o gün annemden mesaj gelmiş o merak etmesin diye ona cevap atmak için almış telefonu. Bunları görünce eşimle konuşmalara da bakmış

Simdi Ne yapmalı

Konuda demissiniz ki gorumcem kotu degildir gibi bir cumle kurmussunuz ve guleryuzunu de samimiyet sanmissiniz. Hastaneye gercekten samimiyetle size destek olmak icin gelen birinin aklinin ucundan bile telefona bakmak gecmez. Gorumcenizin kalbi bu kadar kararmis.
O telefon sizin ozeliniz ve esinizle her turlu muhabbeti de yapabilirdiniz..bu sefer ne diyecekti? Yaptigi buyuk ayip. Bu yuzden yok kv.agladi, yok kp sunu dedi diye kendinizi kotu hissetmeyin sakin.

Bundan sonrasi icin sinirlarinizi kalin cizgilerle cizin ve gereksiz samimiyetten uzak durun.

Görümcede ki yuzsuzluge bak. Ben kendi kızkardeşikin bekar olmasına rağmen telini karistirmam. Bu ne saygısızlık.

Size o yazılanlardan dolayı hesap sorulduğu zaman, sizde görümceye hesap sorsaydiniz niye telimi karıştırıyorsun diye..

Bir daha alıp gideriz çocuğu derse de ağzının payını verin lütfen.

Ne hakla okur sizin mesajlarınızı, annenizle , eşinizle ne isterseniz yazisirsiniz. Ayıp denen, özel denen bir şey var.

İlk duyduğunuz anda verecektiniz tepkinizi, telefonumu nasıl karıştiri diye. Terbiyesizlik yaptığı. Ağlamışmış,hem suçlu hem güçlü.

Alttan almayın konusu tekrar açılınca, yaptığının saygısızlık olduğunu söyleyin.

Ve ek olarak şunu da belirteyim, telefonum bir insan için inanılmaz mahremdir bana göre. Eşimle öyle geyiklerimiz, öyle bel altı konuşmalarımız vardir ki bunu ikimiz dışında birinin görme ihtimali beni çıldırtır. Bence çok pasif bir tepki vermişsiniz. Bunun sebebi de konuşmaların içeriği ama buna aldanmayın. Belki öncesinde de okuyordu ama kendiyle ilgili bir şey olmadığı için hiç dışarıya duyurmadi.

Eşim dedi bunu. Efulim Orda ameliyathanedeyken derdi telefon kurcalamak mıymış onunda die. Onun da bahanesi var "annemden mesaj gelmiş naptınız nasıl oldun diye görümcemde annem meraklanmasin diye yazmak icin almis. Hemen ustte de bu konusmalar olunca gozu kaymış "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…