- 9 Haziran 2014
- 1.811
- 1.116
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir benzeri başıma geldiHayır öyle bir şey yok. Aldatılmak yok. Nişanlım kıza nişanlı olduğunu söylekiş hatta kursta sürekli bizi anlatıyormuş konuşmalarında bunu gördüm. Kızdan nefret ettim çünkü nişanlım o asılınca cevap vermemesine rağmen ısrarla devam etmiş. Nişanlım asılmadığını düşündüğübiçin arkadaş olarak bahsediyor kızdan ve kızın iyi niyetli olduğunu düşünüyor.
Konuşma o kızla dediğimde de benim hobim diyip duruyor.bana tamam haklısın dedi ertesi gün baktım hala konuşuyor. Delircem. Sinir oluyorum. Nişanı atıcam galiba.
Hay Allahım ya daha nişanlıyken verin bu kadar tavizi sonra yok ders vericem yok barıştım bravo sonra evlenince de aldatıldım ama çok seviyorum adam sana baştan karaterini belli ediyor bide sende o dedi diye etkinliklere bile katılmıyorusn Aferin sana madalya takmış hobi madalyasıMerhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum
çok mutlu ol tatlım,aynen başımdan geçti,ama benım hıkaye senın gibi bitmedi :)ve kesinlikle herşeyi elinde olsun,yapacaksada yapsın,katılıyorum,Sana kendimden ornek vereyim
Sevgilimden ayrildiktan 6ay sonra ortak bi arkadas sayesinde esimle tanistim. Duygusal bosluk ve can sıkıntısı vardi icimde. Esim de cok muhabbetli,konuskan,arkadas canlisidir ki hala oyledir. Neyse, onla sohbet etmek beni mutlu ediyordu. Abartmiyorum gece 3_4 e kadar telde geyik muhabbeti yapardik, gulemezdim bile evde rahatca bizimkiler noluo derse diye. neyse sonra esim dedi ki senden hoslaniyorum,benimle sevgili olur musun. Sacmalama dedim,sevgilimden yeni ayrildim yeni bi iliskiye hazir degilim,seni umitlendirmek istemem ben muhabbetini sevdim sadece dedim. Kizim iyi de madem hoslanmiyorsun,beni sevmiyorsun ne diye gece 3_4 de telefonuma cevap veriyorsun, benim yuzumden uykusuz kaliyorsun dedi,birde ayda 300 tl ye yakin fatura oduyoruz dedi.. delimiyiz biz.. dedim oyle diyorsan konusmayiz birdaha olur biter,cok mu dert dedim.. sonra o aramaya devam etti, bi kackere daha soyledi. onu tanidikca da sevmeye basladim ve 2 yil sonra da evlendik nihayet
Demem o ki gece 3_4 saf duygular besleyen insanin işi degilmis,ben iyi niyetli olsam da sonuc oyle olmuyormus. Ha biz bekar insanlardik,konusmamiz kadar dogal birsey yoktu.
Ayrica aldatmak, illa birine el surmek, onla yatmak degildir ki. Gozle bakip iç gecirmek bile aldatmadir. Yani kandirmaktir. Vakti varsa senle konussun o zmn. Bence birinin ondan hoslandigini bilmesi ona heyecan katmis gibi ve konusmayi da kesmek istemiyor, ego tatmini mi desem bilemedim..
Ama bence temkinli ol ve kesin bir dille konus derim.
Ayni sey basima gelse cok kizarim,ki yaptim da. Esimin 10 a yakin arkadasini cikardim face den,telefonundan sildim. Tum sifreleri de ben de. Ha yapacak adam herturlu yapar o da ayri konu ama ola ki gorursem,sahit olursam da beni tanidigi gune pisman ederim onu
Benim nişanlım kıza yanlış anlaşılacak bir şey yasmamış kız da sevgilisi olmasına rağmen buna sürekli asılıyo gibi konuşmuş. nişanlım onlara cevap vermemiş ama diğer hobileri hakkındaki konularda gayet gülücükler koya koya yazışmış. Hala o kız öyle biri değil diyo
Eywallah canim sagolasinçok mutlu ol tatlım,aynen başımdan geçti,ama benım hıkaye senın gibi bitmedi :)ve kesinlikle herşeyi elinde olsun,yapacaksada yapsın,katılıyorum,
Iyide mesajlari falanda silmiyo ogrendigini bildigi halde yani telefondab bu da ilgincmis piskin piskibKonuşma o kızla dediğimde de benim hobim diyip duruyor.bana tamam haklısın dedi ertesi gün baktım hala konuşuyor. Delircem. Sinir oluyorum. Nişanı atıcam galiba.
Konuşma o kızla dediğimde de benim hobim diyip duruyor.bana tamam haklısın dedi ertesi gün baktım hala konuşuyor. Delircem. Sinir oluyorum. Nişanı atıcam galiba.
İntikam almak yerine yaptığının saçma oldugunu anlatın o kızı silsin ölüm mü sonu yılların dostluğu değil ki bu resmen flört başlangıcı gece 3 ten bahsediyorsunuzMerhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum
Evet evet senş çok seviyor o yüzden üzüldüğün halde mesaja tam gaz devamÇok haklısınız. Bir erkekle bir kadın 4 te ne konuşabilir. Uzun uzun konuşmamışlar ama kız yarın erken kalkcam diyo sonra konuşmaya devam ediyolar biraz nişanlım hadi uyu yarın erken kalkacakmışsın diyor. Şuna bakar mısınız saçmalığa süt ısıtıp götürmediği kalmış bi. Sence ne yapmalıyım. beni çok sevdiğini biliyorum ama bunu yapma nedeni aldatmak kızla bişi yaşamak vs değil. Kızın ona yazdığına inanma istemiyor öyle biri değil diyip duruyo